Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po opětovném podrobném přečtení článků pana Polického a zejména jeho výstupů v diskusích, kdy sám sebe překovnává tím, že každý další jeho komentář je větší ptákovina než všechny předchozí, se domnívám, že pan Polický by místo psaní blogu se měl věnovat přednáškové činnosti na téma islám.

Pokud by pořádal přednáškové turné se zastávkami: Opava - Černovice - Havlíčkův Brod - Bohnice - Kosmonosy - Dobřany, narazil by všude na publikum své intelektuální úrovně a dost možná, že v některém z těchto míst by získal i nabídku stálého pobytu.

4 1
možnosti

R^Pane Martine, chybí Vám tam důležitá zastávka v Kroměříži.:-);-D

4 1
možnosti

Jakákoliv reakce na pana Polického, ať již v diskusi, nebo samostatným blogem, je házení perel sviním. Škoda, že již nefunguje Exotopedie. Tam by se pan Polický dobře vyjímal vedle Hassana, Hrebenára, Maruškinové a dalších.

2 1
možnosti

muslim policky jeste nekoho zajima..?

videli jste jeho fb fake profil..? je to syn islamskych pristehovalcu a sam je muslimem..

0 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že na svém údajném FB profilu sdílí každý pšouk od senilního sleepwalkera  a každý pšouk od ožrálého lháře Kalouska, dotváří tím jen svůj profil (tragi)komické figurky.

1 1
možnosti

Nezlobte se na mě, ale tohle není Martin Kavka, kterého jsem znal z blogů a diskuzí. Tento je agresivní a názory má podstatně jiné než ten předchozí. Ano - fotka je stejná, ale ten, kterého pamatuji já měl číslo 46122, tento má číslo 72717.  Tak nevím, co si o tom mám myslet.

1 0
možnosti
Foto

Pan Polický věří v ideologii demokratického státu, bez ohledu na to, jaké zákony budou schváleny.  Jakmile budou schváleny, je to jako hlas Boží a musí se dodržovat.

Islámská ideologie je stejná jako ta křesťanská.  Svá pravidla má sepsaná v Koránu, křesťané v Bibli a  jde o hlas Boží, který se nikdy nemýlí.  Dříve byla křesťanská ideologie těsně spojena se světskou mocí, stejně jako je to dnes v mnoha muslimských zemí.  Tehdy také světská moc šířila křesťanství pomocí meče, stejně jako se o to pokoušejí dnes muslimské státy.   Nenápadně skrze víru.

1 1
možnosti
Foto

Bible jsou příběhy, na kterých se podílelo několik osob a Bible vznikla 1 600 let. Jsou zde přiběhy z dob Sumerů. Některé příběhy mají reálný základ, který byl prokázána archeologcikými  vykopávkami. Tedy nejde zde o hlas Boží. Křesťané se řídí Novým zákonem. Korán vznikl v krátkém čase a o proti Bibli jsou zde návody jak se chovat k nevěřícím, k ženám, k Židům a podobně.

0 0
možnosti

J18a97n 14P82a88v57l61í79k

31. 3. 2015 14:37

Nebudu polemizovat s autorem článku vzhledem k tomu, že jeho argumentace je neseriózní. Jenom jedna poznámka: prameny islámu, které autor uvádí, jsou předmětem různých výkladů různých islámských učenců, které nejsou jednotné a v mnohém se liší. Házet do jednoho pytle všechny muslimy je hloupé a neodpovídá realitě.

1 3
možnosti

Ano p. Pavlíku, a proto mně vadí výklad islámu, jaký prezentují muslimové v našem státě. Antidemokratický, totalitní, antisemitský, nenávidící sekularismus. A je úplně jedno, zda jsou to přivandrovalci nebo konvertité.

5 1
možnosti

Nesmysly a omyly pana Polického...

to není správný název pro polemický článek.

0 3
možnosti

To také není polemika, ale moje úvaha

5 0
možnosti
Foto

No jo, máte tam ode mě bojler.

Obávám se, že ale ani Vaše podrobné vysvětlení pan Polický nepochopí a bude si dále mlít svou.

10 1
možnosti
Foto

Když už někoho kritizujete co napsal-vy jste možná tak četl nadpisy.

např o islámu jsem jasně napsal, že to je ideologie, stejně jako je ideologie i křesťanství.

Muslimskou nauku stačí nechat na muslimech, tady v diskuzích to vypadá jako by měla ČR nejvíc odborníků na světě. Čeští experti přesně ví jak musí 1,5 miliardy muslimů vnímat své učení a jak se musí chovat, jen škoda, že z té 1,5 mld jich to přes 1 mld neví a chová se jinak než jim podsouváte.

S domem to je nesmysl co píšete a jasně jsem to v článku rozebral-o tom domě nerozhuduje jeden člověk, ale celá skupina lidí-v tomto případě voliči. Navíc tam je návaznost na mezinárodní zapojení ČR. Je napřed potřeba si říci co by následovalo po zákazu islámu-to vy ale neřešíte.

Multikulturalismus není otázkou levice-spíše naopak, jeho základem je svoboda-svoboda dělat vše co nezakazuje zákon

Takto by se dalo pokračovat, ale s vámi je to zbytečné, vy jste naprosto stejný jako lidi z IVČRN, jediné čím se lišíte je vztak ke křes´tanům, ale v podstatě jste stejný. Stejně jako oni vykřikujete líbivé hesla a vůbec se neorientujete v realitě, jen vyvoláváte nesnášenlivost mezi lidmi.

0 17
možnosti
Foto

Takže jak jsem napsal výše - nepochopil.

6 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky