Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Paní Červenková má v hlavě hrobové ticho👻!!!

0 0
možnosti
LK

L17u40b64o 27K11o94h30u26t

8. 11. 2015 10:02

islam nech ostane tam v rici kde je. pozrite sa na krajiny bez ropy v ktorych zuri islam. totalna destrukcia, masakry,znasilnenia,vrazdenie deti same zlo. 

europa nepotrebuje navrat stredoveku. madarov nemam rad ale v tomto s nimi musime my Slovaci a Cesi drzat spolu pretoze ked si neochranime kulturu zanikneme. a toto je jej bezporstredne ohrozenie...!

0 0
možnosti
TT

islám taky nechci, ale aspoň zdroj jste uvést mohli. co kdo kde zveřejnil?

1 0
možnosti
PJ

RvTeda ne že bych zrovna fandil muslimům, ale nemám rád když někdo vkládá někomu jinému slova do úst a vystaví na tom celý blog/článek. Se stejnou logikou bych mohl konstatovat, že autor blogu schvaluje vyvražďování křováků. Autor se diví? No ... vysvětlení je jednoduché ... nikde jsem od něho nečetl, že by se stavěl proti tomu.

1 1
možnosti
PU

Do uvozovek se dává snad citace. Nebo ne? Ona nic takového neřekla. Je to jen prapodivná dedukce.

1 4
možnosti
VS

Vzhledem k tomu že se jedná o šíření nenávisti a potlačování práv a svobod tak by mělo toto náboženství zakázáno zákonem.

10 0
možnosti
LK

L34u60b53o 83K79o67h15u15t

8. 11. 2015 10:04

presne tak. niekolko pasazi v korane doslova vyzyva k zabijaniu neveriacich. neviem kde su multi-kulti hlupaci a nekricia o hrubom porusovani ludskych prav ked ide o taku morbidnost ako je islam

0 0
možnosti
JB

J93a92n 29B48u94r24i14a52n

11. 9. 2015 7:29

Ten titulek lživý není. S islámem se to má totiž tak, že když Muslim zavraždí žida či křesťana pro to, aby ho okradl, tak je to hřích, čili zločin.

Když si to ale odůvodní tím, že ho primárně podřezává nikoli proto, že ho chce okrást, ale proto, aby se ostatní lekli a přijali islám, tak pak je to v pořádku protože džihád mečem je základním principem šíření tohoto "náboženství".

6 0
možnosti
ŠS

Jsi padlej na hlavu, propagovat svůj názor pod svým jménem, když už jsi ho jednou řekl? ;-D

0 0
možnosti
Foto

I45v55a43n 42K50o37p42t55a

10. 9. 2015 18:04

Každý církevní text má své, ať jde o bibli či korán Jak si vyložit následující úryvek z Bible.

trochu v příkrém rozporu s desaterem.

A hlavně každé náboženství jde v extrémním výkladu zneužít.

• 14Mojžíš se však rozlítil na vůdce vojska, na velitele nad tisíci a nad sty, přicházející z vojenské výpravy.

• 15Vytkl jim: „Cože jste nechali naživu všechny ženy?

• 16Právě ony daly Izraelcům podnět k věrolomnosti vůči Hospodinu ve věci Peórově podle slov Bileámových, takže na pospolitost Hospodinovu dolehla pohroma.

• 17Nyní zabijte z dětí všechny mužského pohlaví i každou ženu, která poznala muže a obcovala s ním.

• 18Všechny děti ženského pohlaví a ženy , jež nepoznaly muže a neobcovaly s ním, nechte naživu pro sebe.

(Numeri 31)

2 0
možnosti
RD

V honbě za omlouváním aktuálního zla vytahovat zlo prehistorické.... Uvažuji, jak napsat velice slušnou, humánní a přitom věrohodnou a pravdivou výtku vůči Vašemu ne moc chytrému příspěvku v pokusu o komparaci 2 nesouvisejících dějových skutků. 

Pravděpodobně trpíte nemoci ze snížené funkce štítné žlázy, známé též jako kreténismus.

8 2
možnosti
MT

No, ten titulek je komplet lživý, nic takového v tom rozhovoru neřekla, to je vaše demagogická inerepretace, kterou vydáváte za citát. Možná by nebylo od věci, kdybyste dal odkaz na ten rozhovor. Ale já jsem hodná, udělám to za vás, aby si každý mohl přečíst, že ta vaše citovaná věta v nadpisu je pustá lež: http://zpravy.idnes.cz/jsem-pro-intervenci-proti-islamskemu-statu-rika-ceska-muslimka-ps9-/domaci.aspx?c=A150903_173752_domaci_kop

Jinak mladá paní Červenková není žádný lumen, o tom žádná, tam ty blebty o 11. září, to je taky skoro na facku, nicméně takovýchto ne zrovna chytrých blebtalů skoro na facku potkávám denně XX, a vsadím se, že to nejsou většinově muslimové...:-) Takový průměrný Čech, ateista nebo křesťan dokáže plácat kraviny od rána do večera. A spousta jich lže a krade a očurává kde co, a ještě to vydává za šikovnost.

7 16
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky