Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma! R^

Jen připomínám, jak na to jdou v Rakousku. Ostatek Evropy, včetně nás, by si z toho měl vzít příklad.

3 0
možnosti

Už jste poslal odkaz na Váš článek nějakému z místních islamofilů? Paní Maruškinová, sice nejste muslimka, ale tohle je přímo hozená rukavice... Na případnou odpověď se těším. 

KarmaR^

4 0
možnosti
JR

J80a34r19a 61R77a56n71k

3. 2. 2015 19:13

Kanadsky Harper vcera v parlamentu prohlasil, ze se budou nuset soustredit vice na mesity, ze by se mel koran vyucovat v reci zeme a okamzite se proti nemu vzbourila "mirna" muslimska komunita.

http://www.msn.com/en-ca/news/canada/muslim-groups-troubled-by-stephen-harpers-mosque-remark/ar-AA8U1RS?srcref=rss

5 0
možnosti
Foto

Dobré otázky, ale obávám se, že zůstanou bez odpovědi.

 

Za mě KARMA  R^

6 0
možnosti
PP

Rad bych pomohl, ale nejsem muslim, ani fanousek muslimu. Jinak vetsinu prohlaseni jsem slysel celkem sporadicky, nektera vubec. A to se o tema obecne uz par let zajimam. "Religion of peace" je US diskurs par let zpatky a kvuli kontrastu a hrane provokace ho prebrali jak apologeti, tak islamofobove.

1 1
možnosti
JR

J96a42r27a 63R94a63n11k

3. 2. 2015 19:03

Mate tam chybu, pane Poncar, ta slova vyslovil jako prvni Mahathir bin  Mohamad, byvaly malajsky Prime Ministr, dens se da vse najit, tim padem take i mesni lzi vyvratit. Bush to pak v jedne sve reci pouzil (je to stejne papousek:-/)                 There are critics of Islam who have argued that the underlying cause and motivation of the September 11, 2001 attacks was the doctrines and beliefs of Islam, and that Islam is intrinsically violent.[7][8][9][10] However, many notable Muslims have maintained that terrorism against civilians is motivated by a misunderstanding of Islamic doctrine. Mahathir bin Mohamad, the former Prime Minister of Malaysia said,

Clearly Islam the religion is not the cause of terrorism. Islam, as I said, is a religion of peace. However through the centuries, deviations from the true teachings of Islam take place. And so [people who call themselves] "Muslims" kill despite the injunction of their religion against killing especially of innocent people.

1 0
možnosti
VA

Kdyby tu byl smajlík co umí plácat tak by plácal ;-) Tleskám  KARMA R^

3 0
možnosti
SB

Já si myslím, že pokládání takových otázek nemá cenu. Nakonec dostanete stejně nějakou frázovitou nodpověď, jako že lidé jsou jen lidé a že mezi muslimy jsou dobří i špatní jedinci, apod..

8 3
možnosti
JB

To není fráze, to je fakt.

4 0
možnosti
JT

K te prvni otazce. Mam dojem, ze takovy Samarkand s Bucharou nebyly na uzemi Persie a rozvinute byly docela dost. Ale muzu se mylit. A na otazku, proc se muslimove tahnou k nam, kde je nemame radi je jednoducha odpoved. Najezdnici se vzdychky v historii tahli tam, kde je nechteli a nemeli radi. Oni nas sem jedou dobyt.

2 0
možnosti
SB

Samarkand a Buchara byly a jsou na území dnešního Uzbekistánu.

0 0
možnosti
LN

..těším se na ty odpovědi....

1 0
možnosti
ML

od experta Cempera? ;-D minule psal, že islámu rozumí, protože si už týden čte korán ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky