Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Co námukázala Konvičkova šaráda na Staromáku?

Tak samozřejmě především nedomyšlený nápad; nedomyšlený ne k domorodcům, ale kcizincům. Některé akce prostě nejde omluvit. Ale.... Ale právě ti cizinci, ačnezapojeni do představení, a nebo právě proto, nám názorně ukázali,jak to na tom Merkelovském Západě plus v Izraeli vypadá.Jaké to musí být napětí mezi řadovými občany -u nás turisty, když nečekali anipár vteřin, které by stačili k vyhodnocení situace (poklidný hlouček kolempseudodžihádistů hodně napovídal) a k nepropadnutí panice.

Kdyby se mně někdo při režii zeptal (upřímně, nedělám generála po bitvě) nastřelbu z věrohodných maket zbraní, nesouhlasil bych. Už jenom pro nevhodnoukombinaci : Konvička jako imám na velbloudu je parodie a u té to celé mělozůstat. Pistole mohly být dětské na papírové kapsle a především prapor nemělbýt kopií, ale měl být karikován.

Celkové hodnocení -3, ale podle známého pravidla se dá najít i nějaké pozitivum;a to: kdyby to byla satira jako celek, nedočkali bychom se reakce cizinců,která, jednoznačně spontánní, zůstává jako vysoko zdvižený prst s jasnýmzávěrem: muslimy do ČR NE!!!

P.S.

Jen tak na okraj z jiného, příbuzného soudku. Pan Sobotka se vyjádřil (čekaljsem to dříve), že v ČR nechceme silnou muslimskou komunitu. Není přesnějšíhovysvětlení, než že se blíží volby a když většina občanů má stejné přání, takproč to v zájmu výsledků voleb neříci?!!

Nic na tom nesejde, že více než dva roky o tom psali mnozí a byli označováni zanáboženské rasisty, islámofoby atd., byť jejich argumentace byla jasná abohatší. Dostane p. Sobotka od kolegy Dienstbiera, nebo od dalších (Šabatová,Kocáb a spol.) také nálepku rasisty nebo islámofoba??!!!

Asi ne, všichni ho chápou; volby jsou volby. Po nich zas na chvíli"přešaltrujem" na EU, abychom si to moc nerozházeli. Ale jen nachvíli, do parlamentek; a pak zase.....Jak se tomu říká si čtenář jistě domyslísám. A prosím, bez vulgarit.

8 1
možnosti
MK

Omluva - kopírováno a tam jsem neměl slepená slova.

1 0
možnosti
JT

Polický - ach jo....

2 1
možnosti
MP

R^Naprostý souhlas s každým slovemR^R^

11 0
možnosti

P27e13t27r 28Č79e55j98k91a

23. 8. 2016 21:01

Já se popravě dost divím tomu, že větší pozorností médií a čtenářů, unikl rozhovor Práva se zástupcem praštěné Šabatové, pragmatickým doktorem práv Křečkem. S názory, které v tom rozhovoru vyjádřil, bych se do značné míry ztotožnil - navrhuje vytvoření speciálního zákona o islámu, který by výslovně v podobě zákona (a já bych to viděl popravdě spíš na ústavní zákon) definoval přijatelnou podobu vyznávání islámu pro demokratický sekulární stát.

"Striktní výklad islámu totiž není slučitelný s naší kulturou a právy, tak mu musíme dát mantinely a stanovit, co muslimové mohou a co již nemohou dělat."

https://www.novinky.cz/domaci/412437-zastupce-ombudsmanky-chybi-nam-zakon-o-islamu.html

11 1
možnosti
JM

Doporučuju dnešní rozhovor s ním na Radiožurnálu - v 17:06: http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zaznamy/#/2016-08-23

Tam, kde pobral selský rozum, tam Šabatici schází

3 1
možnosti
JM

Pro pana Polického: nechápu, proč do diskuzí neustále motáte šíření nenávisti proti skupině obyvatel, konkrétně proti muslimům. Kritika islámu přece není šíření nenávisti. Nebo snad chcete tvrdit, že islám se kritizovat a urážet nesmí, stejně jako to tvrdí někteří muslimové? Dokážete rozeznat rozdíl mezi kritikou a nenávistí? Dle vašich příspěvku je mi jasné, že vám je jedno, kolik tady bude vyznavačů islámu, ale dokážete pochopit, že většina lidí zde nechce ideologii, která kam přijde, tam způsobuje problémy svou nekompatibilitou? Kritika nenávisti v učení islámu není nenávist vůči muslimům. Velká část muslimů nejsou nic jiného než vězni islámu, protože se dopustili toho, že se do něj narodili a mají strach se z něho vyvázat často i pod pohrůžkou smrti.

24 1
možnosti
Foto

Polický se sice opět zmohl jen na minus, ale máte naprostou pravdu

16 0
možnosti
ZB

Proč by muslimové nemohli mít psychické problémy?To jsou nějak imunní?U nás se lidé s psychickými problémy vybíjejí na akcích pořádaných Konvičkou.Pokud jde o toho "muslima" z Kladna,to myslíte toho zfetovaného cikána,kterého se nepodařilo chytit?To mohl být klidně křestan,jak dobře víte nejvíc vašich bratru v Kristu je v české populaci právě mezi cikány.....

3 10
možnosti
MK

Jasně, pak Islámský stát jsou Bohnice na vycházce a zakladatel islámu Mohamed utekl ze svěrací kazajky

18 2
možnosti
Foto

Pro každou jednotlivou zemi i pro celou EU jsou problémem lidé šířící nenávist a nensnášenlivost. Mezi tyto lidi patří nejen radikální fanatici z řad muslimů, ale i radikálové nemuslimští

U nás to nejsou muslimové kdo nesnášenlivost a nenávist šíří, ale lidi jako Vy, Konvička a další extremisti. Právě lidi jako Vy, Konvička......jsou skutečným problémem pro ČR, ale nejen pro ni, ale i pro celou Evropu

PS. Útoky duševně narušených páchají se stejnou četností jak muslimové tak nemuslimové. Konkrétně u nás kde muslimy prakticky nemáme je podobný útok spáchán několikrát do roka.

1 19
možnosti
TP

T90o79m58á26š 78P30í76c35l

23. 8. 2016 19:21

"U nás to nejsou muslimové, kdo nesnášenlivost a nenávist šíří..." Aha, takže Alrawi, Abbás, Shanaáh, Sáňka ani Větrovec (všichni vysoké muslimské autority) nešíří nenávist? Velmi odvážné tvrzení...

22 2
možnosti
PS

Hysterická reakce na performaci v Praze ukázala , že média a někteří lidé mají pořád snahu představovat islám jako mírumilovné náboženství , ale stačí ozvěna výstřelů a křik Alláh akbar a lidé by se v panice ušlapali. Proč , když jde údajně o láskyplné muslimy? Akce v Praze by měla lidem otevřít oči , že útoky v jiných evropských městech by se klidně mohli odehrát u nás. Místo toho všichni dehonestují pana Konvičku a podstata jim uniká. V Německu by si lidé měli tvořit rezervy a zásoby na deset dni pro případ krize a u nás se baví tím , jestli velbloud na staromáku vylekal turisty a že by měli odpůrce islámu zakazovat. To hlavní jim uniká.

33 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky