Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Solanová nic proti Vám, ale když vidím s kým jste se dala do party, tak se nestačím divit

Je Vám toto zapotřebí?

2 4
možnosti

Já jí měl také rád a fandil jsem jí ...

Tohle jí ale nepřeji ani ve zlém snu.

1 4
možnosti

Martine, díky, ale nahraďte mě v článku raději Andreou Platznerovou, prosím - to je lepší příklad vyrovnané exVIP mysli ;)

Mé mlčení na iDnes má prostý důvod: Nahrnulo se mi toho psaní moc a rozhodnout se radši pro Kabira v příjemném bezreklamovém a pozitivním plyšovém prostředí bylo snadné. Směr, kterým se ubírá blog iDnes, mi přestal být sympatický z mnoha důvodů - viditelných všem, zákulisních i osobních. 

A dobře jsem udělala - myší situace vyvinula tak, že mi ještě na jaře mnohačlenný Kabirův tým pana Plyščenka oficiálně z 99% předal a protože většina mých čtenářů (snad, asi, doufám...) vytušila, kdo tak rád sýr a mír, snažím se je bavit v plyšové masce jinde. Jo a když mám potřebu psát za sebe - ať žije Sykomora, Blábolivý Brod žije! ;-) ;-)

Zdravím všechny a přeju pěknej víkend!

12 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti

Inu, tak to už to na idnesu chodí. Jsou takoví, kteří teatrálně odejdou, pak se připlazí nenápadně zpět, protože prý čtenáři si to žádali. Pak jsou tací, kteří odejdou, rozloučí se, velké loučení, fňuky fňák, ale nedá jim to a za týden jsou zpět a zpět vše při starém (zdravíme do žabího království). Někteří dělají scény kvůli čtenářům, stoupne jim do hlavy těžce vydřené VIP, při nějakém konfliktu zmizí do jiného deníku, ale zvyk je železná košile, vítejte zpět na idnes. Však je to celé komedie, jenom je zábavné, když komedianti tvrdí, že nejsou komedianti. A do toho máme lidi, kteří odešli potichu, bez loučení, kteří už nechtěli přispívat do tohoto prostředí, házet perly Dostálkům atp. Inu, ne všem je znám dar umění odcházet, umění mlčet, umění uznat chybu atd.

7 3
možnosti

Inu, tady je to prostě takové. Někdo kope "do krve" za sebe, svoji osobu a pravou identitu, někdo má několik identit i jako bloger/ka. A potom si může trousit svá zahořklá "moudra" na adresu těch pravých, slušných a charakterních. Zlá, jízlivá a dost vševypovídající jenom o sobě samé. Kazící a zaneřáďující toto prostředí, které by jinak bylo pohodové a sloužící svému účelu - jako prostor k diskuzím, kde se tříbí, ale i střetávají názory, myšlenky. Bez škodičů a těch, kteří si sem chodí jenom ventilovat své frustrace, komplexy. Oponenta zašlapat, znemožnit, vyautovat, podle a zbaběle. Pomluvit, zesměšnit etc.

Někteří ti charakterní, za sebe a svoji pravou identitu, čestní a slušní, to někdy vzdají, protože už prostě těm sprosťárnám nemají sílu odolávat. Ti i mají tu slušnost uznat svoji chybu, ale už jsou v "zápisníčku" a kdyby napsali cokoliv, třeba recept na bramboračku, budou dehonestováni a vláčeni partičkou trollů. Nevelkou, ale o to s větším počtem účtů a identit. Viďte? ;-)

4 7
možnosti
Foto

někteří aktéři to umí s nadhledem, jiní to mohou myslet smrtelně vážně...sledovat různé odchody a příchody je zábavné...což jen potvrzuje, že blog je především zábava.;-):-)

1 0
možnosti

Jsem rád, když se pod svým článkem shodnu s jiným blogerem nebo čtenářem v názoru. Ale i argumentovaný opoziční názor je přínosem. Nemám rád fanatiky, zabedněnce a lidi bez názoru, kteří jen mastrubují  prázdným psaním.Jestli někdo odchází nebo se vrací je mně celkem jedno; jen by neměli masově odcházet lidé se schopností objektivního názoru.

0 0
možnosti

...já osobně jsem návrta pan Krjčího očekával a jsem za něj rád...byť s jeho názory se potkávám spíše zřídka....ale jeho demonstartivní odcod byl reakcí na údajnou likvidaci bloggera fojtíka...které se nakonec ukázalo blamáží a velkým divadlem...a protože de facto nebyla naplněna původní příčina Frankova odchodu...ta za jeho návratem žádné divadýlko, manilpulaci ani lež nevidím...

4 0
možnosti
Foto

Já bych tak přísný na Franka nebyl, on už také patří k těm, co mají vrchol slávy dávno za sebou. Před časem jsem jeho blogy četl rád, i komentáře. Teď už ne.

Bohužel, se schopností dobře psát se ztrácí i schopnost včas odejít (se ctí).

5 3
možnosti
Foto

R^

Paní Solanové i pana Béreše je škoda.

Nemáte pocit, že z iDnes odcházejí ti přemýšlivější lidé?

6 2
možnosti
Foto

Divíte se, že už nechtějí házet perly sviním?

7 1
možnosti
Foto

Já si sem chodím počíst a podívat se rád, o tom, že to tu někteří prožívají až přehnaně moc, o tom žádná, ale nezařadil jste se tímto mezi ně ? 

p.s. Jindy k vám mám názorově mnohem blíž, než k panu, Krejčímu...

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky