Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Keď zomrie malé dieťa, je to vždy tragédia.Ale takých tragédií sa deje každý deň vo svete tisíce, možno desaťtisíce. A tie deti často umierajú oveľa horším spôsobom ako utopením.

Presne ako sa píše v článku - keď v Afrike sekta Boko Haram povraždí stovky kresťanských žien a detí tým najbrutálnejším spôsobom - mačetami im pousekávajú končatiny a rozpárajú bruchá, tak sú sto len "obeti sektárskeho  násilia". Keď sa utopí jeden malých chlapec, pretože jeho rodičia boli takí hlúpi a nezodpovední, že nasadli  bez plávajúcej vesty do absolútne nevhodnej lode, tak je to na titulke všetkých európskych novín...

Toto nie je nič iné len goebbelsovská manipulácia verejnosti...

2 1
možnosti
JH

Já už to povídání o mrtvém dítěti moc nečtu. Každé mrtvé dítě ja tragedie a je jistě možné, že ta fotky byla použitá cíleně a trochu i zneužitá. Mění to něco na faktu, že zbytečně umírají děti?!!

5 0
možnosti
Foto

Tento případ je ukázkou, jak majitelé západního mainstreamu manipulují s lidskými emocemi.

Ještě zbývá položit si otázku, proč tito majitelé chtějí islamizaci Evropy.

A další otázka: Kdo jsou tito lidé?

Bez jejich svolení by si obyčejný reportér nedovolil takovou fotografii použít k proislámské propagandě.

11 3
možnosti
JR

J60a67r23a 51R74a98n91k

4. 9. 2015 7:26

Domnivate se pane Petriku, ze fotografii vietnamske divky "The Girl" v 1972 se mel nejdrive ptat? Doposud se Vam vzdy u pana Olsera hodila, ten uz ji pouzil nekolikrat, bohuzel nepouzil fotografii, ktera proletla celym svetem take, ale v roce 89 - cinsky student sam proti tankum a nikdo nevi kam zmizel a s nim tisice jinych. Fotografie Malaly z Pakistanu byla take zneuzita novinari? Naopak, pomohlo ji to k ostreni v cizine. S emocemi zde manipulujete pouze Vy.

0 3
možnosti
MK

R^ Dobré slovo křesťana; ještě aby si podobné otázky (veřejně) kladli církevní hodnostáři.

3 0
možnosti
ZB

Skoro všichni migranti míří do Německa,zatím to tak vypadá,že východní Evropu,tj.včetně nás nikdo islamizovat nechce...všichni ti hrozní muslimové od nás utíkají pryč,takhle za chvíli nebude proti komu bojovat....;-)

1 10
možnosti
MK

Můj článek je o něčem jiném

10 0
možnosti
OK

Já jsem velmi obezřetný k fotkám. Totožnost mrtvého chlapce vypátrala turecká média během pár hodin, včetně kompletních informací o jeho rodině atd... Je mi to líto, ale bohužel si myslím, že tam bylo tělo malého chlapce naaranžováno někým. Možná tajnými službami, možná islámským státem. Během pár hodin není možné zjistit kompletní informace o vyplaveném mrtvém těle. Zaráží mě, že všichni automaticky věří tureckým médiím, aniž by byly zjištěny další okolnosti.

11 1
možnosti
Foto

I kdybyste neměl pravdu, jste první, koho to zaujalo. Mrtvé dítě je obrovská tragedie ale v tomto případě je nutné si položit otázku, komu tato fotografie prospěje nejvíce.

6 0
možnosti