Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TW

Thomas Weber

17. 5. 2010 23:18
Zůstává rozum stát...

Vůbec nejlepší by bylo ty "lidský tentononc ... práva" zrušit úplně, co kámo? Pohřbíme všechny ty pseudohumanistické žvásty, kvůli kterým je prý Evropa Evropou, a víc jako zvířata než jako lidi rozdupeme ty arabáše (nebo piráty - to je fuk) na prach. Jistě se pak z nás v Evropě stane úchvatná civilizace osobností s vysokými kvalitami, skvělý svět, za který by bojovali Masaryk, Horáková nebo Komenský. Takže dem do toho, ne?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

18. 5. 2010 1:11
Re: Zůstává rozum stát...

A Ty ses, kamaráde, ptal Horákové, Masaryka nebo dokonce Komenského, co s těmi piráty nebo arabáši (to není fuk, být Arabem není svobodná volba, být pirátem ano) máme dělat?

0 0
možnosti
Y

yry

17. 5. 2010 17:36
Tak

Tak by měly postupovat proti pirátům všichni. Ještě bych jejich kontinuitu narušil přímo kulometem.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 5. 2010 15:01
Re: Tak

a vam by meli pristupovat tak, jak pristupovali k temhle piratum predtim, nez se rozhodli byt piraty. Drzet o hladu ve valce rozpoutane a zivene cizimi tzv civilizovanymi zememi.

0 0
možnosti
JH

sent

17. 5. 2010 15:03
Pseudohumanismus-

-a podobne ulety jako multi-kulti.K cemu je to dobre?Driv se pirati veseli na rahna.Bez pardonu.Tak o co jde?Par tech korzaru poslat tam kam patri a ono si to pak dalsi rozmysli.Na hruby pytel hruba zaplata.Kdy uz konecne prestane na teto zemekouli pozitivni rasismus?Kdyby se merilo kazdemu stejnym metrem,nebylo by piratu,nebyli by islam.teroriste a nebylo by krajne pravicovych stran.Ono tak trochu vsechno souvisi se vsim.P.S.Nema Rusko vic takovychto plavidel a posadek?Myslim ze nasazeni ve vetsim mnozstvi by velmi rychle vyresilo problem piratu.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 5. 2010 14:59
Re: Pseudohumanismus-

Ano, komunisti taky emigranty veseli, pokud se jim nepovedlo je zastrelit hned na uteku. Osud obou skupin je podobny, ani pirati ani emigranti se nehodlali smirit se svym postavenim, ktere bylo sneuzivano vladci nahore. Kdo neni ochoten poznat svou historii, ten je odsouzen k jejimu opakovani - a historie o piratech je hodne upravena ve prospech vitezu, tedy kralu.

0 0
možnosti
PN

viglib

17. 5. 2010 13:03
Nechci se zastavat

somalskych piratu, ale ve svetle celkoveho kontextu situace v somalsku je jejich cinnost cokoliv, jen ne cernobila, jak ji zrejme vnima autor clanku.

0 0
možnosti
P

peavey

17. 5. 2010 14:33
Re: Nechci se zastavat

Jestli je nebo neni cernobila, to je jedno. Tipnul bych si, ze uz to na ruske lode zkouset znova nebudou a o to jde.

0 0
možnosti
PD

pedol

17. 5. 2010 11:13
ruské etnikum má našlápnuto k demografické implozi

Zadejte si do vyhledávače "Russia AND implosion" a budete překvapen z kolika zdrojů se na vás vysypou odpovídající analýzy. Podobně to bude s tématy o raketově rostoucí 5.koloně populace RF islámského kultu.

K problému nezřízené závislostí na alkoholu nyní přičtěte i epidemii narkotik, vysokou mortalitu a katastrofálně nízké porodnosti etnických Rusek. Multi-kulti rozvrat a střet specifické formy nacionálního socializmu by mohl zvrátit ledas tak zásah Bohorodičky, dříve uctívané ochránkyně Ruska. Myslíte, že se nás to nikterak nedotkne?

Pro ilustraci, v dnešní RF je zprovezněno již více mešit než v kupř. v Egyptě. A další se staví za masivního sponzoringu spřáteleného Iránu nebo z bohatých zemí Zálivu.

Takže v RF to směřije buď k rozpadu popř. k eskalaci občanské války. Spíše však k obojímu. Souhlas?

http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/11/syria-russia-nuclear-talks

0 0
možnosti
PD

pedol

17. 5. 2010 10:46
Re: Ruské etnikum směřuje k demografické implozi

Je to i o pokroucených žebříčcích hodnot. Co se týče možnosti zvrátit neblahý vývoj demografie a uvolňování prostoru nekompatibilním etnikům v RF, zůstávám skeptikem. Nepředpokládám, že dostatek lidí změní svoji nevolnickou mentalitu a začnou od sebe, namísto spoléhání se na blahorodí státní byrokracie. Snaha motivovat rodiče k plození dětí sociálními pobídkami zhoršuje situaci ještě více. Ekonomicky nezávislý člověk si nepořídí dítě kvůli penězům. Plození dětí se stává okamžitým zdrojem příjmů pro ty, kteří se nedokáží uživit prací. Výsledkem celé motivace je zvyšování počtu těch, kteří se nedokáží uživit vlastní výdělečnou činností. V tomto excelují cizorodí muslimové nejen v EU ale i v tom dnešním nacionálně socialistickém Rusku, které zcela chybně začalo vyplácet štědré rodičovské podpory. V oficiálních statistikách a politkorektních médiích ale nenaleznete info o náboženské a etnické skladbě rozených dětí. Proč asi? Pravoslavné bábušky budou v budoucnu těžko čelit muslimké moloděž

0 0
možnosti
B

Bucharovic

17. 5. 2010 10:17
.

Nemůžu si pomoci, ale odkud odešel ,,zlý" bílý muž - kolonista, tam se ta zvířátka, co tam domorodě žijí, prostě o sebe postarat neumí a tak to tam potom vypadá tak, jak to vypadá. Zdá se, že Rusové našli lék. On jim ho ale ,,humanitní" svět vymátí z hlavy. Zajímalo by mě, kolik dalších lodí bylo od té doby uneseno a jak na celou záležitost ragovali sami piráti. Od teď půjdou ,,do akce" jen s navigací zasunutou v rektu... V.Kroupa

0 0
možnosti
U

ulmus21

16. 5. 2010 20:53
Protože kdo neuznává práva druhých, sám nemá právo se na prá

http://www.blisty.cz/2009/4/22/art46485.html 

O pirátech vám lžou

Pletete si oběti a útočníky...

0 0
možnosti
HF

Cofola

16. 5. 2010 22:46
Re: Protože kdo neuznává práva druhých, sám nemá právo se na prá

Britské listy.... co dodat.

0 0
možnosti
MM

Úplně obyčejný

15. 5. 2010 12:56
Asi jako většina...

...lidí v naší zemi Rusy moc nemusím, ale tohle byla dobrá práce R^

0 0
možnosti
RH

Kruton

16. 5. 2010 11:30
Re: Asi jako většina...

Moje řeč!R^

0 0
možnosti
VF

vlasec

14. 5. 2010 23:23
Jo, piráti :)

Máme to nějaké poplantané, piráti softwaroví jsou u nás těžce potrestáni i bez soudu, zatímco piráti námořní mají tolik práv, že jsou v podstatě v právu, když vraždí a loupí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky