Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Nejde jen o terorismus. To je jen špička velké pyramidy násilí, kterou tvoří vraždy, znásilnění, loupeže, sexuální obtěžování. Na jednoho pachatele, který chce vyhazovat Evropany do vzduchu, připadají stovky dalších, kteří se spokojí s tím, přepadat lidi na ulicích a odlehčovat jim od peněženek. To se nedostane do novin po celém kontinentě, protože to není tak zajímavé, ale je to přesně tato aktivita, která dělá z multikulturně obohaceného života každodenní peklo.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Na-jednoho-pristehovalce-ktery-chce-vrazdit-pripadaji-stovky-tech-co-chteji-krast-Statistik-a-publicista-chladne-nastoluje-fakta-446287

7 0
možnosti
Foto

No vidíte, jak jste pěkně dopadl na zem s exportem demokracie do Afghanistanu, Iráku atd.

2 2
možnosti
EP

Souvislost s článkem?

2 0
možnosti
Foto

A co křesťané G. Bush jr., T. Blair či D. Cameron, kteří mají na svědomí daleko více lidských životů než Islámský stát za celou dobu svojí existence a zcela rozvrácené muslimské státy jako Irák a Libyi?

Jsou tito křesťané psychicky nemocní, ano nebo ne?

1 7
možnosti
VK

Vy jste tady opravdu chyběl :)))

8 0
možnosti
Foto

R^ Ani se mi k tomu nechce nic víc dodávat. Karma.

11 0
možnosti
ZS

I naši dědové prošli traumaty války. Nepamatuji se však, že by děda vzal sekyru a za křiku "ve jménu otce, i syna, i ducha svatého" šel někomu useknout hlavu.

15 1
možnosti
Foto

A co feldkurát Katz?

0 1
možnosti
PB

...... já proti temu vůůůbec nic nemám,- ešivá sou psychicky nemocní a sou muslimové, pak by se měli logicky projevit v Dojču, kam byli pozvaní, žejo VEU!!! A protože je do ČR nikdo nezval, tak se tady, z logiky věci, projevit nemůžou,- to je snad jasný, nééé ?!? Proto na podzim 2016 žádný kvóty nepřipadaj v úvahu,- což by mělo bejt jasný hlavně blbečkům, kerý bodou kandidovat v regionálních volbách !!!

5 1
možnosti
Foto

Všechno se dá omluvit, ale aby to nedopadlo tak, že se budeme omlouvat sami sobě, že jsme je omlouvali. To už by byl konec.

7 0
možnosti
MC

R^Pokud nebude Evropa zvrácená nepochopí nemocné lídry. Proto volí sluníčkáře, socialisty prostě levičáky. To je ta vysněná západní cesta z okovů socialismu. Pravda a láska řve: Jednotně za smrtí!

12 0
možnosti