Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z64d70e38n95a 44K42o72č76í

23. 2. 2014 9:55

Řada rozumných Ukrajinců má teď z dalšího vývoje obavy. 

Ani netušili, jakou Pandořinu skříňku nechtěně otevřeli. Chtěli odstranit prezidenta, který si podle nich přikrádal ze státní kasy. Teď se bojí, že těch nových zlodějů bude 100 x víc ;-(

5 4
možnosti
MK

Nevím, kde jste tu řadu Ukrajinců vzala, ale co se týká těch co znám, tak včera dlouho do noci slavili a stejně tak na sociálních sítích. Můžete mi tedy říci, kteří Ukrajinci a kde?

2 0
možnosti

Záhadou zůstává, jaký je rozdíl mezi Banderou a Hitlerem z ruského, českého i židovského hlediska? Dovolil bych si konstatovat, že z hlediská obsahového ta fota  jsou pravdivá obě ve stejné míře.

4 1
možnosti
PK

Tady jde snad ale o fakt toho falšování, ne o váš rozbor.

3 0
možnosti
MD

Nejhorsi je, jakou ted vlastne zaujmout pozici. Spousta lidi nema moc na vyber, kam si koupit listek. Bud si sednout do loze 'jako placenych propagatoru', nebo zustat stat v prizemii v prostoru vyhrazenem pro hloupe, co i s navijakem. Tezka osobni volba. Ale ted se pry objevila jeste jedna moznost. Pokracovat v revolucnim boji.

0 0
možnosti
MB

Príma před chvílí ukazovala, jak na tom náměstí vypískali Klička. Docela mi ho bylo líto, tak se snažil.

1 0
možnosti
MK

Opravdu....no, 

zde se píše něco jiného....jo a také, Janukovyče právě odvolal parlament

http://www.kyivpost.com/content/kyiv/euromaidan-rallies-in-ukraine-feb-21-live-updates-337287.htmlR^

0 0
možnosti
PZ

Jinak líbí se mi, jak se tu rusofilní pátá kolona šturmovala v posledních pár dnech a předháněla se v tom, jak jsou ti banderovsko-fašističtí povstalci zlí a jak všechno manipulují a média jim v tom sekundují - a když se tu objeví tohle, tak slyšíme jen rozšafné "lžou všechny strany, to je snad jasné ne?" :D

10 1
možnosti
MK

To ano a když jsem dával odkazy na ukrajinská a dokonce ruská media, tak mi bylo řečeno, že to je neobjektivní. Tož co, že? :-)

3 0
možnosti
RH

Konečně hlas rozumu. Zatím nikomu není divné, že "skupinka rebelů" byla schopna sesadit prezidenta a fakticky obsadit tak velký stát.

2 1
možnosti
MK

Protože to nebyla skupinka rebelů. Předevčírem, dával jsme na jiné diskusi odkaz na ukrajinské noviny, Ukrajinci získali pod kontrolu Lvov a přidaly se k ním jednotky MV ve Lvovské oblasti. Stejně tak v Kyjevě, speciální jednotky (část) vypověděly poslušnost Janukovyčovim stejně jako některé jednotky armády.

1 0
možnosti
VK

Tak ted uz jen cekam, kdy se Jiri server Hrebenar ozve se zarucenou zpravou, ze opozice oslavuje Hitlera.

5 0
možnosti
MK

Asi brzo, protože tohle už koluje jako zaručená zpráva na FB a ruských sociálních sítích a co jsme měl možnost vidět, tak nejen na ruských

2 0
možnosti
MB

To, když se Victorie Nulandová z Ministerstva zahraničí domlouvá s americkým velvyslancem v Kyjevě na tom, kdo má a nemá být v ukrajinské vládě - to je také konspirace? Když jsem ten telefonát slyšel na BBC, tak mě to opravdu šokovalo. Ale podle Vás je to asi konspirativní padělek.

5 3
možnosti
MK

A vy děláte, jako když na druhé straně se to neděje, že? 

Janukovyič byl po celou dobu v kontaktu s Putinem, ale to je v pořádku, to Vám nevadí. :-)

6 4
možnosti
MD

Cela ta revoluce je jen pseudorevoluci, nebo spise opravdu pucem, odehravajicim se na divadelnich prknech, snimana kamerami, ktere 'vidi' jen co maji videt. A svet je dojat. Nic nez rezirovane divadlo se satnarkou klidne sedici v 'satne ve vedlejsi ulici'.

7 4
možnosti

Bene.

Mene tekel ú-parsín.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky