Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úžasný rozbor plný faktů, Martine :)

A jestlipak jsi schopen si z toho vyvodit, jak moc tenhle Tvůj blog odporuje mnoha Tvým jiným prohlášením třeba tím, jak popisuješ, že "slám je totiž postaven na dost velké autonomii věřících, pro které je nejvyšší autoritou Alláh, tak jak je reprezentován Koránem a Mohamed a jeho činy. Dokonce a není to neobvyklé i jednotlivý duchovní stejné školy mohou k určité věci vydat stanoviska navzájem se lišící, případně si odporující a přesto tato stanoviska jsou platná."

Dokonce už jsi i před slovo "islám" dal slovo sunnitský, čímž konečně opět ukazuješ , že je i jiný islám :)R^

0 0
možnosti
JB

Tak jsme dojásali, v Jordánsku propustili z vězení vůdce tamní Al-Kajdy, prý doufají, že vyjádří svoje pohoršení nad upálením pilota. Jednoho z nejnebezpečnějších teroristů. Mně z toho jde hlava kolem, oni snad doufají, že si to nějak vyříká Al-Kajdá s IS, povraždí se mezi sebou? Nebo co je to za taktika?

0 0
možnosti
JR

J48a44r22a 78R96a12n60k

5. 2. 2015 18:56

http://www.breitbart.com/video/2015/01/31/maher-stop-respecting-islamisms-medieval-bullsht/

Martine, divala jsem se na HBO program Bill Mahera, ktery si nebere servitky, rekl to primo na plna usta, proc respektovat nesmyslny (nechci opakovat slovo bullshit) stredoveky zakon a pochvalil Michele O., ktera prisla s nezakrytou hlavou, saudsky kral se ji odmenil ignorovanim podavane ruky. Navic kritizoval Obamu za zkraceni navstevy Indie a naklusani do SA. V Indii striktne odsoudil pozici zeny, v SA na to zapomel;-)

Novy kral uz stacil prvni tyden nechal setnout hlavu 4 lidem.

0 0
možnosti
OF

Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta:

- Ile lat miał mąż?

- 98.

- A pani ile ma?

- 97.

- To opłaca się pani wracać do domu?

:-(

0 0
možnosti
OF

Dnes je to drsné:-(

Seryjny morderca ciagnie kobiete do lasu. Kobieta krzyczy przerazona:

- Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo sie boje!

Na to morderca:

- No, a ja co mam powiedziec? Bede wracal sam...

0 0
možnosti
PS

Najednou jsou soudruzi z arabských zemích dotčeni, že islámský stát brutálně zavraždil pilota. Proč tak nekřičeli ,když pižlali hlavy americkým ,britským a japonským uneseným ?  A ta pasáž o ukřižování a sekání končetin taky nepůsobí dobře. Příliš se to podobá mentalitě a způsobům islámského státu. A ty projevy, že muslim nemá zabíjet muslimy- dobře, ale ostatní tedy může ? Čekal bych jednoznačné odsouzení násílí a brutality vůči všem lidem a alespoň slůvko o jedinečnosti a hodnotě každého lidského života- kromě těch parchantů z ISILU.

4 0
možnosti
MK

Protože šlo o člena spřízněného s rodinou Hašimovců odkud pocházel Mohamed

1 0
možnosti
Foto

Cituji: "Můžeme pouze tleskat slovům jordánského krále "Každého muže, kterého uvidím, zabiju. Každého hajzla, který na mě vystřelí, nejen zabiju, ale zabiju i jeho ženu, všechny jeho přátelé a spálím jeho dům." a jen litovat, že podobné státníky nemáme v Evropě."

Vy litujete, že nemáme v Evropě státníky, kteří by Vás a Vaši ženu zabili za to, že někdo z Vašich přátel či známých (což nikdy neovlivníte, kdybyste se rozkrájel) někoho upálí?

3 3
možnosti
MK

Matějko ty si mimo jako vždy. Běž si obdivovat Breivika a nepleť se do věcí o kterých nemáš ani páru.

4 2
možnosti
JB

Zmíněná výhružná slova, myslím, neřekl jordánský král, ale takto běsnil jeden z princů, kterých je na arabských královských dvorech vždy víc než dost. Jordánský král je docela distingvovaný panovník, velice vzdělaný, neumím si ho dost dobře představit, žeby takto na veřejnosti mluvil. Nevím, jestli rodina upáleného pilota je spřízněna s Mohamedem, jde o jednu z předních vlivných beduínských rodin. Rozhodně se však tvrdí, je jedním z " potomků" Mohameda je samotný král. Jinak souhlasím, není nutno jásat. Právě v těch projevech je jasně vidět, jací jsou to pokrytci.

0 0
možnosti
MK

Řekl. Jordánský král Abduláhh citoval Eastwooda a to na zasedání jordánské sněmovny, která zasedla díky činu Islámského státu

3 0
možnosti
JA

Netuším, co řekl jordánský král, ale  "Každého muže, kterého uvidím, zabiju. Každého hajzla, který na mě vystřelí, nejen zabiju, ale zabiju i jeho ženu, všechny jeho přátelé a spálím jeho dům." je z nějakého westernu s Eastwoodem, bohužel, teď si na název nevzpomenu

0 0
možnosti
JA

Nesmiřitelní (v originále Unforgiven)

2 0
možnosti
Foto

Autore, jak se s vaším křes´tanským vyznáním slučuje váš poslední odstavec?

"Můžeme pouze tleskat slovům jordánského krále "Každého muže, kterého uvidím, zabiju. Každého hajzla, který na mě vystřelí, nejen zabiju, ale zabiju i jeho ženu, všechny jeho přátelé a spálím jeho dům." a jen litovat, že podobné státníky nemáme v Evropě."

Navíc co já jsem četl neodsuzoval mrzačení těla, ale konkrétně použití ohně-tudíž ten duchovní v rozporu s vlastními tvrzeními není.

0 1
možnosti
MK

Na hrubý pytel hrubá záplata :):-P

4 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky