Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H_7

Homer _ 7

22. 5. 2010 23:32
Takhle to je.

Dokud naše politická reprezentace nebouchne jasně do stolu, a neřekne KDO je tady doma a kdo host co by se měl chovat slušně a hlavně podle pravidel DOMÁCÍCH, tak se tu budou roztahovat dál.

popsal bych to podobně jako autor:

PONDĚLÍ: hladový muslim pokorně zaklepe na dveře evropského bytu a poprosí o kus chleba. Dostane ho. Co víc, může se i umýt a přespat. ÚTERÝ: muslim ještě odpočívá a bez ptaní si sem tam skočí pro něco k snědku do ledničky. STŘEDA: muslim se už ani neobtěžuje přezouvat, chodí si kdy chce a kam chce v zablácených botách. K večeru už vede jízlivé kecy, že by to bláto přece mohl někdo uklidit.

0 0
možnosti
H_7

Homer _ 7

22. 5. 2010 23:33
Re: Takhle to je.

ČTVRTEK: V bytě se objevují další, zcela cizí a nikdy nezvaní lidé co se 5x denně válí na koberečku a cosi mumlají. Lednice je vyjedená, koberce již nejsou špinavé, protože je prodali do frcu. Majitel má neustálý vtíravý pocit, že je jaksi ve svém vlastním nezvaným hostem. Muslim mu poprvé jasně dal najevo, že se mu spousta věcí jak to chodí v domácnosti nelíbí, a že kategoricky trvá na tom, aby se to změnilo podle jeho představ. Žádný kompromis samozřejmě nepřichází v úvahu. PÁTEK: mumlající kobercáři jsou skoro polovinou obyvatel bytu. Původní majitel se vůbec necítí doma dobře a do některých svých pokujů se bojí vstoupit i za bílého dne. Taky nějak zchudnul, nemá si jak pořádně odpočinout pro práci. Televizi si již dávno nemůže sám pustit a o tom, jaký kanál se naladí dávno nerozhoduje. Jeho oblíbená jídla mu zakázali a povinně musí jíst či nejíst v dobách, kdy to "hostům" vyhovuje a jak mu "hosdté" poručili. SOBOTA: majitel bytu čelí otevřené nenávisti a byl vyhozen z bytu.

0 0
možnosti
PM

Darth.V

22. 5. 2010 22:40
Zatím nejlepší článek

co jsem tu četl. R^

0 0
možnosti
S

stormtrooper

30. 4. 2010 9:48
Všechna náboženství zakázat

Všechna náboženství jsou metla lidstva, šířící bludy, netoleranci a nenávist pod rouškou zaručeně správné cesty, která jediná vede ke spasení. Skutečná podstata náboženství je vytvoření systému a struktur k vymývání mozků a ovládání mas.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

22. 4. 2010 12:45
Svoboda slova

by se v principu neměla tlouci se slušným chováním a vzájemnou ohleduplností. Nemohu sedovolávat svobody slova, když si usmyslí, vykřikovat, že sousedova stará je k*rva (i kdybych nakrásně byla přesvědčena, že se prostituuje.). Prostě se to nedělá.

Když Scorsese ztvárnil Krista v lidštější stránce, vyhrožovali mu smrtí, byly ničeny videopůjčovny a v Paříži hořelo kino i s diváky. Když si vloni senegalský prezident dovolil říci, že Kristus byl člověk, vyšli křesťané (kterých tam žije 4-5%) do ulic a musely následovat dlouhé a okaté omluvy, aby se situace uklidnila. (A následovaly, samozřejmě, včetně omluvy ve Vatikánu.)

Tajemství spokojeného mezináboženského soužití není ani ve zbabělém ustupování cizím pravidlům, ani v konfrontaci nebo urážkách - to tajemství je vzájemná úcta.

0 0
možnosti
H

hiddenwars

22. 4. 2010 14:12
Re: Svoboda slova

Nechci projevovat úctu falešnému prorokovi, který byl pouze vrah, násilník a v neposlední řadě pedofil. Nikdy se nestalo, aby byl někdo zavražděn křesťanskými fundamentalisty za zveřejnění karikatur Ježíše. Zabíjení je proti křesťanským zásadám narozdíl od islámských, kde zabíjení nevěřících je žádoucí. Rv

0 0
možnosti
IH

misaviki

22. 4. 2010 12:19
Nerozumím, proč do Evropy táhnou

Já jen nerozumím jedné věci - proč se k nám muslimové tak hrnou, když se jim tu nelíbí a ubližujeme jim? Že by naše ekonomická vyspělost? A jim nedochází, že za ni vděčíme právě tomu, že nám nevládne žádné náboženství? Mám totiž obavy, že kdyby vládu nad Evropou měli v rukách výhradně představitelé katolické církve, asi bychom takový ekonomický blahobyt nevytvořili. Domnívám se totiž, že ženy  ač nezahalené, by neměly ani volební právo, ani právo studovat a pracovat. Nepůjčovalo by se tolik, nebyly by hanbince, možná ani hospody, kina, v neděli jen do kostela a myslím, že trest smrti by také byl za kdeco. Muslimové k nám táhnou za ekonomicky lepším životem. A nedochází jim, že pokud by se zavedlo to co požadují a na co jsou zvyklí ze svých domovin, bude po blahobytu.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

22. 4. 2010 12:25
Re: Nerozumím, proč do Evropy táhnou

ale ví.....ale je to jako s klíštětem....neřeší, jestli psovi na kterého se přisaje prospívá.....však může časem přelést na druhého :-)

0 0
možnosti
T

tromi2

22. 4. 2010 11:03
kodex blogera momentálně neplatí

islám se hanobit smí, ale běda kdyby se něco podobného napsalo o Judaismu, to by byl řev.

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

22. 4. 2010 11:21
Re: kodex blogera momentálně neplatí

Hanobení čeho ? Islámu? Promiňte, ale islám sám hanobí lidskou důstojnost a lidská práva. Co se týče judaismu, tak existuje mnoho vtipů o rabínech a židech, ale zatím není slyšet, že by židé chodili do metra opásaná výbušninou a nebo vraždili jako v případě van Gogha

0 0
možnosti

slasha

22. 4. 2010 10:16
Burka..

 R^Kdyz se holky muslimske chteji halit, at se hali, demokracii jsme  si zavedli a hlasame sami, me taky nikdo nebude v Evrope zakazovat nosit minisukne, i kdyz mam treba krive nohy, coz muze urazet neci smysl pro estetiku, ale nebudu tak slabomyslna, abych se v ni producirovala treba v Saudske arabii. Nikde v zakonech v EU nemame, ze zahalovani je protizakonne, tak ted to musime rychle dohonit, neni to snad proti te tolik proklamovane demokracii;-);-)

Po volbach bude zase chvili ticho. Problemy kolem South Park mi prijdou stejne pitomoucke jako snahy  menit obsah detskych knich v Cechach. Nabozenstvi nenabozenstvi, je to vzdy otazka lidske omezenosti a hlouposti.

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

22. 4. 2010 11:22
Re: Burka..

Jak jsem napsal. Burka je jen zástupný problém

0 0
možnosti
V

Voloda_35

22. 4. 2010 9:54
Realita

S článkem souhlasím a realita je taková, že brzy dojde na konfrontaci ne názorovou, ale přímý střet. Je to otázka nějakých 10 možná 20 let. V rámci strachu z označení "rasista", "xenofob" a podobně se zatím všichny stahují a schovávají, protože my, narozdíl od arabášů tady máme své společenské postavení, závazky, svůj majetek a rodiny.

A když nás někdo označí a nedej bože obžaluje jako "nebezpečné rasisty" můžeme se snadno dostat do situace, kdy o to vše přijdeme a náhle bude problém najít si práci. O ztrátě společenského postavení pak nemluvě.

A toho využívají tyto skupiny, aby naše lidi udrželi na uzdě a pomalu a nenápadně se tu roztáhli.

Otázka spíše je, jak dlouho jim to roztahování budeme trpět? Dokud jdou jenom jinam např. k sousedům? Nebo dokud se to jen netýká mě a mé rodiny osobně? A nebude to pak už pozdě až si přijdou pro náš dům, ženu, dceru?

Můžeme diskutovat i obchodovat, ale v okamžiku útoku na nás, drtivá a rázná odpověď neboť mír se nejlépe udržuje silou našich armád.

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

22. 4. 2010 11:21
Re: Realita

Obavy z toho co příjde jsou na místě. A první o pomoc budou křičet nejspíše multíci

0 0
možnosti
N

nojeje.123

22. 4. 2010 9:26
Karma

R^

0 0
možnosti
L

Livrak

22. 4. 2010 9:19
Opsáno z Novinek. Moc trefné.

Multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás postupně vytěsňuje z vašeho příbytku.

0 0
možnosti
JH

iuos

22. 4. 2010 11:40
hmm

R^R^ bohužel

0 0
možnosti