Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni tihle vizionáři a proroci jsou z "jednoho hnízda"....jejich "vidění" jen podporuje jejich manipulativní jednání směrem k davům následovatelů...Záleží na míře šílenství, kterou jsou posedlí...A na míře vzdělanosti a chudoby jejich následovníků...

0 0
možnosti
AV

Jistě nebude od věci poznamenat, že Židé dávno před tím, než nepřijali Mohameda jako proroka, nepřijali ani Ježíše jako Mesiáše. O prorocích a Mesiáši asi vědí své, že.

0 0
možnosti
AV
JC

Ne Gabriel, ale jiný archanděl ho navštívil. Ten padlý, navěky zavržený odpůrce, nepřítel lidí a všeho lidského.

1 0
možnosti
Foto

J66a74n 38R23ý67z71n51a25r

12. 11. 2014 13:32

Hezký a podnětný článek k zamyšlení.

    Také k zamyšlení nad vlastním pojmem "Boží zjevení" !!!!!

Za Bohem zjevenou pravdu byla považována "pravdivá skutečnost" o oběhu Slunce kolem Země. Za zpochybňováni této Bohem zjevené pravdy byly lidé napadáni, mučeni a upalováni. V čem je rozdíl proti muslimům? Snad jen v "kolektivnosti" křesťanského Božího zjevení oproti "osobního" Božího zjevení proroku Mohamedovi.

     Od raného středověku až po dnešek je z "Božího" zjevení ve vší tichosti vyjímána spousta oblastí a faktů. Aniž by se nad tím někdo zásadněji pozastavil.

     To podstatné - Bůh dodnes křesťanským teologům nezjevil něco velice zásadního: Totiž kde končí člověk a začíná Bůh. Proto dodnes bez jakýchkoli kritérií teologové a kněží "válčí" s psychologií, psychiatrií, neurologií, medicínou, sociologií, pedagogikou .... apod.

2 0
možnosti
MD

Dobre cteni. Jen bych se pozastavil u vasi viry v pravdivost jeho zjeveni. Historie napovida, ze osobnosti odpovidajici tomuto popisu se neda verit zhola nic.

3 0
možnosti
JP

Hezké, čtivé, karma! :-)

7 0
možnosti
MK

Bohužel se mi vždy nedaří dát do blogu vše co bych chtěl. :(

4 0
možnosti
BS

Souhlasím s Vámi, jen se mi nelíbí, že váš článek zapadá do mainstremové propagandy proti muslimům jako celku. Jsou různí a v mnoha údobích byli mírumilovnější než křesťané. Mohamed se, jak získal moc, stal spíš politikem a vyvrbil se jako většina jiných úspěšných politiků. Čeká to i Babiše?

0 14
možnosti
MK

Promiňte, ale vše co je uvedeno v blogu pochází z islámských zdrojů, takže nevím, kde vidíte tu mainstreamovou propagandu. Ledaže by existovala již před 13 staletími.

14 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky