Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57e71t14r 26Č73e52j89k93a

10. 9. 2016 0:41

http://www.rense.com/general32/phot.htm

Toť ještě k tomu, že prý se v Pentagonu nenašly trosky letadla.... tady jich pár máte. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Za prvé - z těch fotek vnitřní zkázy NENÍ poznat, že jde o budovu Pentagonu, a pokud ta díra ve zdi opravdu je místem zásahu letadla ve vnější zdi Pentagonu, kde mělo křídla a zadní směrovku, že je zeď v místě jejich předpokládaného průniku neporušená...?

1 0
možnosti
MS

Chtěla bych mít přesvědčení některých diskutérů, že se všechno odehrálo tak, jak uvádi oficialní verze. Mám velké pochybnosti a na otázku jak to bylo 9.11. odpovidám, že nevím. Pokud bych si MUSELA vybrat mezi oficiální verzí a konspirací, vybrala bych si oficiální verzi. Je pro mě nepředstavitelné a absolutně nepřijatelné, že by představitelé demokratického a vyspělého státu obětovali tisíce vlastních lidí a byli by schopni tak hroznou věc zrealizovat.

Někdo tu řekl, že je jednodušší věřit konspiraci. Není, pro mě je o hodně jednodušší přijmout oficiální verzi, protože ta druhá je tak hrozná, že ji podvědomě odmítám.

2 2
možnosti
SN

:-) ......Michaelo, není počátek té rány, která otřásla světem a okamžitě umožnila vtrhnutí do Afganistánu a Iráku, zdůvodněním pro následné rozbití celého blízkého Východu a transport imigrantů do Evropy?

POžár říšského sněmu byl také jedním z impulsů zahájení II. svět. války. KDyž se vytvoří nějaký plán, který je třeba prosadit, na lidské oběti a materiální škody se nehledí. LIdé......to jsou jen čísla, těch co za tím stojí se to netýká ! R^VR^

2 3
možnosti

P33e93t78r 80Č55e24j50k59a

9. 9. 2016 23:26

http://www.911myths.com/html/wtc_707_impact.html

Further, whatever the truth about the speed of the plane, there’s no indication that the design considered the effects of the fire. Leslie Robertson says the towers were not designed to handle it:.

"To the best of our knowledge, little was known about the effects of a fire from such an aircraft, and no designs were prepared for that circumstance. Indeed, at that time, no fireproofing systems were available to control the effects of such fires."

Takže - WTC bylo navrženo na to, aby přežilo náraz letadla, ale nikdy nebylo navrženo k tomu, aby přestálo nehašený požár leteckého paliva..... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Právě před malou chvílí vás jaksi nepodpořil jeden architekt na ČT24 v 90, když sdělil národu, že kerosin byl pouhou zápalkou, která zapálila starý kancelářský papír, asi poněkud nahlodaný od myší, což teprve způsobilo pád Dvojčat. Tuším, že tamtéž se vyskytující fyzik dodal, že první spadlo kvůli ochlazování konstrukce, druhá zase kvůli zahřívání konstrukce. Horečka všedního dne.

1 2
možnosti
JF

No proč vlastně ne? Úplně nemožné to vlastně není, rusové prý pár let před tím provedli něco podobného. Při Bombových útocích na obytné domy v Rusku v září 1999 v ruských městech Bujnaksk, Moskva a Volgodonsk zahynulo celkem 307 lidí a více než 1000 dalších bylo zraněno.

Navzdory závěrům oficiálního vyšetřování obklopuje útoky na obytné domy v Rusku mnoho konspiračních teorii, které obviňují ze zosnování teroristických aktů hlavně ruskou zpravodajskou službu FSB. Ta je měla údajně provést hlavně kvůli urychlení zahájení války v Čečensku a jejímu ospravedlnění před ruskou veřejností, jakož i pro zvýšení popularity a upevnění moci pro tehdejšího premiéra Vladimira Putina. Tyto konspirační teorie pramení hlavně ze série nejasností obklopujících útoky, které zahrnují např. zmíněný incident ve městě Rjazaň,nebo údajné maření nezávislého vyšetřování v Rusku.

2 0
možnosti

Pokud dobre chapu celou konspiraci okolo 911, tak planovany odstrel vybusninami neni dulezity, dulezite je to, jestli ta letadla byla na obednavku lidi z USA, tajnych sluzeb, nebo tak neco..

1 1
možnosti
Foto

Držte se při zemi, byl to pojišťovací podvod.

1 1
možnosti
Foto

Ono co se 9/11 týká, tak je těch nesrovnalostí vícero. Například absence trosek letadla, které údajně narazilo do Pentagonu, dále absence trosek (motorů, křídel atd.) z letadla, které se mělo zřítit u Pensylvánie, a to nemluvím o díře ve zdi Pentagonu, která měla po nárazu průměr cca 5 metrů, i když letadlo, co tam narazilo, má rozměr s křídly přes 30 metrů. V okolí Pentagonu je přes 80 kamer, vláda USA však zveřejnila pouze záznam jedné (!!!) jediné, na kterém však není vidět nic, co by i jen vzdáleně připomínalo letadlo. To letadlo u Pentagonu by muselo, aby trefilo zeď v takovém úhlu, v jakém k tomu došlo, letět několik mil ve výšce 6 metrů (?!) což by s tak mohutným strojem nesvedl asi žádný z profesionálních pilotů, natož amatér, který podle výcvikových instruktorů, kteří ho školili na malá letadla, neuměl ani pořádně vzlétnout s malou Cesnou... Dále fakt, že v troskách WTC se ještě několik týdnů do zřícení nacházely jezera roztaveného kovu, což dokáže s kovem udělat jen jedna věc - termit, který se používá ve vojenských výbušninách... A kabely k náložím v dnešní době nejsou potřeba, stačí radiový přijímač...

2 4
možnosti

...ááá, další....;-D;-D

5 0
možnosti
SN

:-).....Ještě jednu lahůdku pánové, v souvislosti s kerosinem !

Nejvyšší teploty tání dosahuje čisté železo - 1536°C. Se stoupajícím podílem uhlíku teplota tání klesá, při cca 4,3 % na nejnižší bod - 1153°C. Je to samozřejmě ještě dostatečná rezerva nad teplotou kerosinu (ta podle mnohých údajů nedosahuje ani 1000°C. autorem uváděných, ale dokonce je dle některých dokonce nižší než 900°C.). Na druhou stranu všák pevnost železa s teplotou klesá. Na "třetí" stranu je však třeba připomenout, že dle odborníků, šířících "konspirační" teorie o 11. 9., lomy železných nosníků neodpovídaly tomu, že by byly dlouhodobě namáhány ohybem za vysoké teploty, nýbrž vypadají, že nosníky byly jakoby ustřeleny výbušnou látkou, nejspíše, myslím, byl vzpomínán termit. - See more at: http://blisty.cz/art/48966.html#sthash.2U3t0BQ8.dpuf !!!!!!

0 4
možnosti

P81e63t53r 93Č66e61j93k74a

9. 9. 2016 14:57

https://youtu.be/CGsOkT__M7Y?t=5m15s

Tady máte vysvětlení co se děje s ocelí když je vystavena požáru kerosínu.... ;-)

1 0
možnosti

P59e33t44r 66Č37e45j45k26a

9. 9. 2016 13:19

Nejzajímavější ukázkou práce konspirativců u WTC1/2 je z kontextu vytržená citace člověka, který na návrhu budovy WTC1/2 pracoval a tvrdil, že ty mrakodrapy byly v důsledku nehody u Empire State Building navrhovány tak, aby odolaly nárazu letadla. Tohle vám totiž ti konspirativci rádi předloží, protože se jim to hodí do krámu.... ale už vám neřeknou celý kontext toho, co bylo doopravdy vyřčeno:

- WTC1/2 byly navrženy s ohledem na možnost dopravní nehody, tzn. že v důsledku ztráty orientace v mlze například do WTC1/2 narazí (v té době největší dopravní letadlo Boeing 707) - a to při vzletu či při přistání - počítalo se s nehodou při přistávací či vzhletové rychlosti, nikdy se nepočítalo s možností, že to do WTC napálí letadlo v plné rychlosti - a jak každý z fyziky základní školy ví, rychlost je v tomto případě naprosto zásadní parametr. ;-D

- NIKDY se nedělaly propočty či odhady toho, co s WTC udělá požár leteckého paliva - s tím se při navrhování budov vůbec nepočítalo a to z prostého důvodu - nedalo se s tím počítat - scénářů takového požáru je totiž nekonečně mnoho....

- a závěrečná perlička je, že ten pán ve skutečnosti také říká, že WTC1/2 se zachovaly ve skutečnosti ještě lépe, než se předpokládalo, protože ony opravdu ustály náraz letadel i ve scénáři horším než se předpokládal! Ten předpoklad chování budovy byl takový, že když do WTC vletí letadlo, že se nezhroutí okamžitě potom, ale že konstrukce toho mrakodrapu dá lidem čas na evakuaci a tedy minimalizaci počtu obětí - ty mrakodrapy spadly díky požáru leteckého paliva desítky minut potom, co do nich letadla narazila - tzn. náraz těch letadel ustály (!), neustály až požár leteckého paliva - ale pro ten nikdy navrhovány nebyly. :-/

2 0
možnosti
Foto

Fakt věříte tomu, že ten kdo počítal s možným nárazem letadla do budovy pominul možnost vznícení paliva? ;-D

2 1
možnosti
IS

Malá technická, ke ztrátě stability ocelové konstrukce stačí cca 60% teploty potřebné k tání ocele. Což je cca 800 stupňů Celsia (teplota hořícího paliva). A tato teplota stačí k tomu, aby ocel ztratila přibližně 50% své statické pevnosti, únosnosti, vyberte si. Komínového efektu netřeba. Tvůrci a milovníci konspiračních teorií jsou a budou. 11. září pro ně je vítanou příležitostí, jak smíchat hrušky s jablky. Technický a faktologický popis událostí zde: http://www.debunking911.com/

1 0
možnosti
SN

:-)....Pane Schlaegle ! Ty nosníky se opravdu tak pomalu ohýbaly, že se budova nevyvrátila na některou stranu, ale sesula se na svůj základový půdorys. A hořely ještě v zemi, když se na místě našla jen hromada roztaveného železa? !!

1 3
možnosti
Foto

Je ještě otázkou, která teorie je vlastně konspirační. Toto je pěkný text viz http://zakazany.denicek.eu/rubriky/homepage/jak-se-peklo-11-zari-2001-aneb

2 1
možnosti