Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

beda venerabilis

25. 4. 2010 14:10
Pro havlisty byl fašistou?

Tohle tvrzení mne zaujalo, tož jsem si vzal na pomoc google. Zadal jsem dvojici slov Kaczyński a fašista (později i fašismus). Ale ani v jednom případě mi to neukázalo na článek, který by nějak mohl být autorsky spojován s Havlem či jeho příznivci pravodlákaři.. Pka jsem ještě přitvrdil přidal jsem slovo Havel (třeba by se našel text jím podepsaný, kde tuto tendenci panu Kaczyńskému přisuzuje, ale nic nic nic.

Zkuste pro svůj blud označit nějaký pramen, nemáme-li si myslet, že jen tak kecáte.

0 0
možnosti
V

Veska

18. 4. 2010 17:12
A co tak skvělého udělal pan prezident?

0 0
možnosti
M

majnun

18. 4. 2010 17:16
Re: A co tak skvělého udělal pan prezident?

byl to křesťan a byl proti potratům, to Ignácovi stačí. Kdyby zemřel Dawkins, tak tady oslavné a děkovné články psát nebude.

0 0
možnosti
A

ason

18. 4. 2010 16:39
pravicovy politik???

hahaha, byl to ekonomickej socialista s homofobnima katolitickyma nazorama. ve svetove politicke sfere absolutne bezvyznamny a vubec nechapu to divadlo kolem jeho smrti. shit happens.

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

18. 4. 2010 23:58
Re: pravicovy politik???

Coze ´´ shit happens´´, hovadko sproste Rv

Vis co je to vubevc pravice, pravicovost. ty si asi myslis, ze to jsou ekonnomicky teorie  a von Hayek pod posteli..

0 0
možnosti
P

pilison

13. 4. 2010 1:41
jaký byl vlastně president?

mě by zajímalo, jestli tady někdo ví někdo o polském o polském prezidentovi něco objektivního, jestli zná jeho názory, nebo si je četl zase někde v bulváru.....mě by zajímalo, kdo to skutečně byl .....z toho co jsem viděla, se mi vůbec nezdá ,že by poláci hráli  divadlo,nad úmrtím svého presidenta..... myslím že ho měli rádi, a že to nepředstírají....

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

13. 4. 2010 2:02
Re: jaký byl vlastně president?

urcite nebyl takovy, jak ho licila ceska media, treba p. Karas z CT. Podle nich byl ´´neoblibeny kadroval teletubies, tmarsky, reakcni ultrakatolik, fundametalista´´ atd.

byl to clovek viry, skromny az asketicky, naprosto neuplatny, vycistil Polslko od mafii a komunistu  -diky nemu v Polsku snad nepotkate policajta, ktetry by  v minulosti  byl clenem KS.  A proto byl Kaczynsky nasimi medii - indoktrinovanych  komunismem a ateismem - tak nenavideny a pomlouvany. V jeho pripade dokonale platila slova Petra Hajka  ( z knihy Smrt ve stredu), ze je treba  vse co slysime v Tv, novinach atd. si obracet o 180 stupnu, a teprve potom jsme na stope objektivni pravdy. Ad absurdum:: MFD napise ze zitra bude svitit sluince - v tom pripade si budme jisti, ze bude prset a slunce neuvidime cely den...

R.i.P Lech Kaczynski

0 0
možnosti
V

Váňuška

12. 4. 2010 21:32
Darwin+++

Jen jestli to není na Darwinovu cenu, kamaráde.;-(

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

12. 4. 2010 18:10
Velka karma

R^:-)

0 0
možnosti
KM

kalifkaca

12. 4. 2010 16:29
Na jedné straně

tvrdíte, že každý, i když s polským prezidentem nesouhlasil, musí uctít jeho zásadovost a upřímnost a na druhé vyčítáte Havlovi, že jeho smrt považuje za ztrátu. Možná považuje za ztrátu smrt upřímného a zásadového člověka, víte?

0 0
možnosti
S

scenero

18. 4. 2010 18:01
Re: Na jedné straně

Tak to přeci chodí, každá znamější osobnost musí projevit soustrast.....jedna věc si něco myslet a druhá říkat....je to takové vzájemně výhodné.....připomenou se světu....je to samozřejmost......

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

12. 4. 2010 9:54
Zase snaha vykřesat "pravicová moudra"

Třeba jednou dospějete a pochopíte, že ani lidem, které v politice nesnášíme, nepřejeme takovou tragedii. Kačka byl navíc stejně u konce kariéry, protože podzimní prezidentské volby neměl nejmenší šanci vyhrát - Poláci ho už měli ve své většině dost (s výjimkou poněkud retardovaného východu země). Je to tragedie, která nemá obdoby a je mi to moc líto, avšak to nic nemění na tom, že to byl představitel polského mesiášského nacionalismu, demokrat jen na půl, nesnášenlivá osoba a horlivý vyznavač parodie na křesťanství, jak je v Polsku předvádí katolická církev. Byl to ale morálně konzistentní a pevný člověk, kterého je škoda. Jeho politiky škoda není.

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

13. 4. 2010 2:08
Re: Zase snaha vykřesat "pravicová moudra"

pani Vostra,

Polaci Kaczynskeho nemeli ´´dost ´´ ,jak muzeme videt - to jenom pan Paroubek  mel obavy, ze pujde pred polsky soud  - dtto Gross. Asi jste podlehla tendencnimu zpravodajstvi M. Karase z CT, ktery ted nevi co s ocima a sype si popel na hlavu. Pozde - ale prece.

0 0
možnosti
JK

MirekK1

12. 4. 2010 9:40
Tak tedy upřímně

Vážený autore, vyčítáte některým, že vyslovili svou prostou lidskou účast, i když jinak polského prezidenta nemuseli. Takže za mě upřímně: jeho smrt jsem si samozřejmě nepřál, ale neměl jsem ho nikdy rád a ani jeho smrt to nezměnila. Jste spokojen?

0 0
možnosti
VM

Si0 po zákazu

12. 4. 2010 8:32
Děkujeme, pane Kaczyński za to, jak se chováte k pilotům.

Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky