Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P96e14t10r 84T37o15m59e63k

31. 12. 2017 21:12

Do jedné školy ve Švédsku přišla nová žákyně. V té třídě byly jako holky samé muslimky a přestože ta nová studentka muslimka nebyla, muslimky protestovaly, že není zahalená. Jak myslíte, že to dopadlo? Ředitelství té školy rozhodlo, že buď se zahalí nebo odejde. Odešla. To je podvolení v plném proudu. Že se nestydíte vy dva Evropyzrádci Polický a Hornere.

6 1
možnosti
ZH

Pěkný Nový rok od Evropyzrádce ;-D

0 5
možnosti
Foto

... a to Evropou vyléčenou z předsudků, v níž Svatý otec je spíš tím, co ho mladí musejí inspirovat mládím a laskavě jej postrkovat, a ne tou, kdy je dokonce paradoxně oproti letité zkušenosti sedmdesátiletá hlava církve názorově šmrncovnější a modernější než některá mládež.;-)

7 2
možnosti
MK

R^ Vím, že je v ČR dost lidí, kteří nechtějí islamizovanou Evropu; a Západ se probouzí ze zlého snu. Věřím, že nebude pozdě.

M.J. Židé se skutečně v Německu stěhují, zvláště důchodci; a to i k nám a nebo i v Německu jsou ještě klidnější místa. Fakt je, že se někde nedá vydržet; kamarád dostal nové sousedy - židy právě z Německa a vědí toho o své komunitě dost. Do Izraele také, ale málo. Zato z Francie je to masové.

Vám, pane Kavko, vše dobré.

5 1
možnosti
JU

J55o26s15e32f 14U71l30m34a61n

31. 12. 2017 18:36

Myslím, že se mýlíte. Západ se neprobouzí, je to jen vaše přání. ta část rozumných lidí na Západě zůstala rozumná a mnohde se bouří, ale ta hloupá část zůstává nadále hloupá. Obávám se, že nějaké procitnutí je hodně daleko.

0 0
možnosti
Foto

Co je potřeba aby Evropa zůstala Evropou?

Tedy místem kde se dbá na lidské práva. Místem kde se lidi neposuzují ani dle toho, které jsou národnosti, ani dle barvy kůže ani dle svého náboženského přesvědčení, ale pouze dle svých vlastních skutků. Místem kde platí LZPaS, místem které je vstřícné k lidem potřebujícím pomoci,....

Je potřebu Evropu chránit před lidmi jako jste vy, kteří to chtějí změnit.Rv

3 22
možnosti
Foto

Přímo naopak pane Polický

8 1
možnosti
JK

Pane Kavka přeji uspěšný rok 2018:-)R^

1 0
možnosti
LB

Tak v Německu zřizují zóny, kde se budou znásilňovat ženy?

Co ti Němci všechno nemají :-)

3 8
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky