Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

5. 4. 2010 20:04
nejde absolutne vubec o ceskeho

novinare nebo ctenare. Absolutne ne. Na papezovo zhodnoceni i do budoucna ceka mnoho lidi , v Evrope mimo Cesko.

Papez se neomluvil nekolikrat ale pouze jednou. A to tak trochu nezretelne , obetem to nestaci. Hodne lidi i normalnich katoliku nebo verich i nevericich cekalo, ze v tento den, kdy se na papeze diva cely svet, neco rekne. Nic.

Proc tomu rikate bulvar? To je nepochopitelne.

0 0
možnosti
SS

Platebni doklad SIPO 14.364 Kc

5. 4. 2010 17:49
Tady někdo vstal z mrtvých a tisk to přejde jako zcela

banální, každodenní událost, jako něco, co je naprosto normální....POKUD MÁTE NA MYSLI PEPU OD VEDLE CO SE ZŘÍDIL JAK DOBYTEK V KNAJPĚ NA RŮŽKU ŽE NEMOHL CHODIT - TAK KLOBOUK DOLŮ ,TAKY JSME SI MYSLELI, ŽE JE MRTVEJ.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

5. 4. 2010 11:08
Za časů císaře Nera

také lid volal po krvi křesťanů. Údajně zapálili Řím... Je příznačné, že většina dnes medializovaných případů sexuálního obtěžování spadá do doby před cca 50 lety, kdy byl rozpoután požár tzv. "sexuální revoluce". Teď se tvrdí, že tento požár mají na svědomí křesťané... A jako tehdy v Neronových časech, i dnes jsou v pohotovosti lvi - novináři, tupé krvelačné bestie, které touží jen naplnit své žaludky...

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 4. 2010 21:44
Nemam rad novinare !

No já uz cesky denni tisk nectu vubec. Staci mi ta medialni masaz  z  radia v aute. Tam ti redaktori to maji v hlavach taky hezky vylizany. Obcas jsem si koupil noviny  jestli je to stale jeste takovy odvar jako driv a zjistuju, ze informacni stranka - vcasnost, dulezitost, pravdivost a uplnost informaci je  cim dal slabsi.  Vlastne ja si pod pojmem novinar uz si spis predstavuji nadavku !!! ( cest svetlym vyjimkam typu Janka Kroupy a spol. ) !!!!!!

0 0
možnosti
S

statečný

4. 4. 2010 21:28
Karma

PěknéR^

0 0
možnosti
MM

Point_M

4. 4. 2010 20:57
Papežovo vyjádření

Problém je v tom, že občas někdo něco nechápe.

Z jedné strany novináři, kteří automaticky slučují jakékoliv vystoupení kohokoliv s tím že by se měl vyjádřit k čemukoliv.

Na druhé straně, poznámka o tom, že zmrtvých vstání toho pána by měl být pro novináře tahák je dost zcestná. Neznáte úsloví které praví že: "Nic není starší než včerejší zprávy?"

0 0
možnosti
AB

grizzly9992004

4. 4. 2010 17:32
Každému jiným metrem?

K bulvárnímu přístupu novinářů se nemá cenu vyjadřovat, naprosto souhlasím. Ale napsat, že nikdo nemůže chtít po církevních představitelích, aby se neustále omlouvali a neustále něco připomínali, v souvislosti s jejich neustálým připomínáním například údajného vzkříšení Krista, mi přijde jako docela humorná ťafka do smyslu celého vašeho příspěvku;-D

0 0
možnosti
BH

BoboHml

4. 4. 2010 17:21
.

R^

0 0
možnosti
K

kytt

4. 4. 2010 17:18
hehehe

moje řeč, hezky napsaný příspěvek. Však jsem si u toho článku taky zanadávala, akorát že to jaksi zaniklo v těch konfrontacích zarytých ateistů a zrovna tak ortodoxních křesťanů. Co naplat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky