Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Jinak pane Kavka gratuluju. Místo sympatií ateistů, kteří však proti křesťanství nic nemají, ba se ho opakovaně zastávají proti těm, co na něj plivou, jste získal sympatie individua typu občas křesťanky/občas muslimky Maruškinové.

Ale vlastně pokud jste rovněž vyznavačem teze "kolegy" Ignáce, že ateisté jsou horší než muslimové, tak to byl asi cíl...

4 0
možnosti
Foto

Nezískal. 

Je mi jasné, že jde o boj o pozici na výsluní v rámci nenávisti všeho a všech, kteří s Kavkou nesouhlasí. Už mi je jasné, že ho neosvítil Duch Svatý, jen naštval Konvička. 

Ale jako sranda dobrý ...

1 0
možnosti
Foto

Teda, pane Kavko, to jste překvapil - ozvalo se ve Vás opravdu vaše znovuzrozená křesťanská nová přirozenost, nebo je to jenom součást nějakých osobních bojů, že je pro vás najednou muslim lidská bytost? 

V žádném případě nehodlám docenta zastávat, ale poznat nepřítele a zajímat se o islám, je normální - jak také jinak chcete toho nepřítele porazit? Opravdu jste si Vy nebo docent myslel, že lze krmit lidi nenávistnou propagandou, a nikdo, vůbec nikdo se nepodívá na záležitost objektivně a nezačne islám trochu zkoumat mimo Vámi (IVCRN) doporučené zdroje a videa? Tak to bylo hodně naivní, pokud jste si to mysleli. Vývoj nelze zastavit - lidé se dostali přes počáteční šok z islámu, a začínají se na situaci ve světě dívat s chladnější hlavou. K tomu zcela jistě přispívá i docent sám svými výroky a utopistickou představou světa bez islámu. Podle mne se to zlomilo ve chvíli, kdy vystoupil na Hradčanech, a osobně tudíž tuto dobu nazývám pokonvičkovskou. Čím víc světla, chladných hlav a méně paniky ve stylu zmatených ovcí, tím líp.

1 0
možnosti
LR

Čím více islám poznávám, tím více vidím, že jde opravdu o ideologii nenávistnou, nehumánní a naprosto v rozporu s lidskými právy.

Z Vašich příspěvků je zřejmé, že Vaše znalosti jsou naprosto povrchní typu: "Znám muslimy, kteří nikoho nepdřezávají a manželky nemlátí".

2 0
možnosti
MK

Pro ty chytráky, co zde kvákají na mou adresu, tak jeden článek z roku 2010. kdy Konvička ani nevěděl, že islám existuje....

http://tinyurl.com/k42jv9y

2 0
možnosti
LR

Odkud víte, že doc. Konvička nevěděl, že islám existuje?

Vzhledem k diametrálně odlišné dosažené úrovni vzdělání se domnívám, že o Vašem výroku lze s úspěchem pochybovat.

0 2
možnosti
Foto

K32a91r39e24l 23S92e21i64d71l

28. 2. 2015 14:17

Myslím, že jste trochu mimo. Hnutí není zamířeno proti lidem, ale proti ideologii.

2 1
možnosti
MK

Islám není ideologie. Tato donekonečna opakovaná lež se nestane pravdou. Je to naboženství, má svoje duchovní a politické stránky, stejně jako judaismus. 

Nejde tam oddělit politiku a víru v Boha, protože podle islámu politika musí být v souladu s Bohem.

0 1
možnosti
MS

Většinou s vámi souhlasím bez výhrad, ale tentokrát se mi zdá, že vám ani tak nevadí zaměření IvČRN, jako spíše to, co řekl Konvička na adresu křesťanů (ne, že bych s jeho výrokem souhlasil).

2 0
možnosti
Foto

Bohužel jsem situaci v posledních dnech nesledovala až tak pozorně, ale zachytila jsem, že se křesťané na docenta zlobí za pár špatných výroků, a najednou jsou jim dobří i muslimové. Nebo že by je opravdu osvítilo?

0 0
možnosti
PP

No, pobavil jsem se, to zase jo. Clash of morons.

1 1
možnosti
AV

Je fajn číst k tématu zase jednou něco, co vychází z faktů a nejen z rozmáchlých provolání (je jedno, z které strany). Bohužel ale většina lidí raději poslouchá ty jednoduché jednostranné pravdy.... takže moc nesdílím váš optimismus ve smyslu, že zásluhou působení pana Konvičky se lidé snad začnou o nějaká fakta opravdu zajímat.

2 0
možnosti
PN

Chapu Vase obavy,  zkuste pochopit moje vuci islamu. Jsem verici v krestanskeho Boha,  a nechci,  aby se zde jednou propagovala zvracena vira,  jejiz zakladatel  byl vrah atd.. Vite, napriklad navrhovane zakony Konvicky  jsou obecné , rozhodne se netykaji jen islamu.  Jde spis o to,  mit pravni obranu pred nabozenstvim,  ktere je nebezpecne (to urci policie,  vnitro, BIS..). To, ze je momentalne islam v popredi je logicke., zadne hordy  hinduistu se do Evropy nestehuji, takze tady je videt Vase  nelogicka argumentace. Mne ani tak nejde o to, ze bych se bal teroristů,  ale ze cilem nabozenstvi je ho sirit a mne se proste islam nelibi a ted mame sanci se mu branit.  Pozdeji nas spise prevalcuje. 

 At si kazdy doma veri cemu chce, ale at to netlaci do mych deti ve skole apod. Nevim, proc bych v demokraticke zemi nemohl mit tento sebezachovny nazor.  Ja vam vas nazor taky neberu.  Prosim zkuste se nad tim zamyslet.

3 1
možnosti
Foto

Nějak jste pozapoměl na to, že již dnes máme právní ochranu před nebezpečným náboženstvím.

Islám je v souladu s našimi zákony.

2 3
možnosti

Přesně tak, pane autore. A pan Konvička si už dává větší pozor, protože, jak přiznal v Hydeparku, dobře ví, že jej má v merku Policie ČR (což vyplývá ze zprávy k extremismu za IV.Q.2014), a ovšem také proto, že by mohl mít jakési potíže v zaměstnání.

Jenže, vlna hysterie už opadá, a tak bude zajímavé sledovat, jak pan docent dostane onen slibovaný milionový dav na Letenskou pláň. Těším se na to již dnes.

Karma, a díky. :-)R^

3 5
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky