Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Došlo jím, že vyprázdněním Evropy od Boha došlo k tomu, že Evropa je nepopsaná tabule pro ostatní náboženství? A nejvitálnějším je islám." 

Přesně tak. Islám je nejvitálnějším, ale hlavně je vitálnější, viditelnější, než křesťanství. Správně by extremisté měli šít do křesťanů, měli by je chtít kamenovat, odstraňovat, potlačovat. Ale - kde jsou ti křesťané? Kde jsou zjevné projevy křesťanské víry, na které by byl tento svět alergický, a které by mu šli proti srsti? 

Nejsou. Na druhou stranu, islám je má, takže to schytal od extrémistů islám. V zásadě ale lidem jako je Konvička nevadí islám, ale to, že určité typy lidí ohrožuje svým velice stabilním postavením v lidské společnosti, svým vymezováním se, svou sílou. 

A samozřejmě karma, se vším ostatním souhlasím také.

0 4
možnosti

Vyprázdněná jste už dávno, zvučíte jako sud a ještě falešně.

0 1
možnosti

IVČRN má podobně jako NSDAP sluníčkový program pro veřejnost. Ani NSDAP nic nepsalo o koncentrácích či transportech. Jen představitelé této strany o různých verzích konečného řešení "s nadsázkou psali a povídali". Nikdo tomu nevěřil, to přeci nemohli myslet vážně...

4 3
možnosti

A Vy jste pane Petránku jako kněz, který vleze do bordelu s úmyslem spasení hříšnic, ale skončí v posteli hned se dvěma a neví kterou dříve.

1 2
možnosti
Foto

Tohle je už totální úlet iniciovaný spíše nějakou osobní rovinou, než věcnými fakty. Výkřik do tmy.

2 0
možnosti
Foto

To je možné, a osobně si myslím totéž, ale to nic nemění na tom, že to shrnul velmi dobře.

0 2
možnosti
Foto

Přestože máme na různé věci, včetně náboženství, různý názor, měla jsem vás za rozumného člověka.

Ale dle posledních článků se to říci nedá 8-o

5 0
možnosti
Foto

pardon + bylo nechtěně

0 0
možnosti
Foto

A vraťte se zpět hezky do ohrádky!

1 0
možnosti

Kavka píše:

---

Málokdo se odvažuje jít k podstatě islámu a tou je víra v boha. Proč? Protože pak ty výkřiky zakažme islám by byly bezpředmětné. A otázka by zněla....Proč nezakázat například křesťanství? Jenže to by islamobijci moc neuspěli, i když by byli rádi, jak je možné se dozvědět ze stránek IvČRN.

----

Nejsem sice znalec dotyčných stránek, ale v programu nic takového není a nevyplývá to ani z logiky věci.

Myslím, že i většině příznivců je šuma fuk, na jaká božstva, strašidla či upíry kdo věří, pokud jejich věření nezasahuje do života druhých

4 1
možnosti

Když bylo zmíněno kosher a halal, není tu někdo poučený ? : prý když je řez udělán hodně ostrým nožem, zvíře ztrácí okamžitě vědomí a netrpí.

(osobně zabíjím jen drůbež a králíky a la česká klasika)

1 0
možnosti
Foto

Netrpí-dostavuje se šoková reakce a k potlačení bolesti.

2 1
možnosti
Foto

Čím víc studuji islám, tím víc v něm vidím Satanovo dílo. Islám se snaží, aby si lidi mysleli, že jsou nadřazení jiným lidem, muži ženám, věřící nevěřícím. Nesmí si myslet, že dostali dar synovství, ale jsou otroky. Dokonce jsou otroky svých vlastních pudů, s nimiž je nenutí islám bojovat, ale naopak je v nich rozněcuje, takže dle vyjádření muslimů si už chlapi nedokáží kontrolovat svůj sexuální pud natolik, že musí být jejich ženy od nich izolovány, nebo oblečeny v pytle doprovázeny muži, kteří by je chránili před neovladatelným chtíčem jiných mužů. K tomu mají mimo jiné sloužit i ty šátky, nejen jako vyznání otrockého vztahu k alláhovi, ale též jako ochrana před sexuálním útokem ze strany mužů. Může taková ideologie (to zkrátka není náboženství, ale opak náboženství) mít místo v naší společnosti? máme být ke zlu tolerantní, ustupovat ďáblovi a jeho dílo podporovat, nebo poukazovat na to, že je to zlo?

9 0
možnosti
Foto

Jejich úroveň poznání  a chápání světa jim umožňuje tvořit taková násilná pravidla, která se vám příčí.   Úroveň poznání etatistů a zastánců státu umožňuje tvořit taková násilná pravidla, která se příčí  mě a lidem se stejnou úrovní poznání jakou mám já. 

Studujte co je to stát a objevíte Satanovo dílo i zde.

http://www.mises.cz/literatura/anatomie-statu-14.aspx

0 0
možnosti
Foto

Vy se překonáváte;-)

Už uznáváte i právo žen nosit šátekR^

0 1
možnosti

Hlavně, že si můžete štěknout; na ulici o šátky nejde. Kdybyste sledoval vývoj v muslimském světě, tak jen podle proměn v tom kterém státě lze odvodit, jak to s tou dobrovolností je. Dříve Turecko, Irán, Irák a další, i některé africké státy, když neměly tvrdý islám v čele státu, mohl jste na ulici potkat zahalené, ale i nezahalené a nikdo je nepeskoval. Dnes chodí zahalené všechny; asi "dobrovolně".;-D Jednoznačně z toho vyplývá, že šátek je hlavně považován za symbol  POLITICKÉHO islámu a ten opravdu do škol NEPATŘÍ !!

1 1
možnosti
Foto

Je zajímavé, že Ludwig von Mises měl toto heslo:  "Neustupuj před zlem, ale ještě odvážněji proti němu bojuj."

Toto heslo převzal i  portál Mises.cz      Postoj libertariánů k násilí je jednoznačný v jeho odmítání a důkladné sebeobraně.  Vždy je třeba se soustředit na jednajícího člověka.  Jestli někdo vraždí lidi a cituje u toho Korán,  tak je zločinem vinen jen tento jednotlivec a ne ostatní, kteří ten korán také čtou a citují.  Nikdo z lidí nemůže za jednání jiných lidí, nebo svých politiků. Nemůžeme za to my ze západu a nemohou za to i ti z východu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky