Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda času plýtvat na Cempera písmenky. Je to chudák, ale nemůže za to.;-D

2 0
možnosti
Foto

Přišel jsem dost pozdě. Konečně, nemusím u všeho být. Dávám karmu.

4 0
možnosti
JP

Je smutné, když neznalost a zaslepenost spojí některé křesťany do jednoho šiku s rasisty, nacionalisty a proputinovskými bolševiky. Nebezpečím číslo jedna není islám, ale rozpínavé nacionalistické Putinovo Rusko, které hledá jakýkoliv způsob, jak oslabit či rozbít EU.

1 8
možnosti
SS

Putinovske Rusko je podobnym problemem jako byl breznevuv SSSR - vcelku znamy a predvidatelny souper - proste nastala Cold War II ... Za to expanse militantniho islamu je neco noveho - proto to osobne vidim jako vyrazne nebezpecnejsi problem.

9 0
možnosti
VV

No, jaky clanek, takova diskuse. Tak se zde hezky dohadujte.

1 3
možnosti
Foto

Mimochodem, Polický, jestlipak jste četl program Pegidy z doby, kdy byla založena?

9 2
možnosti
MK

Dal minus takže nečetl :)

11 2
možnosti
VP

Tak tady se "poštovní známka" vyřádí :-)

13 1
možnosti
EP

Už jede. Dnes napilno.

7 1
možnosti
RH

On je pan Cemper levicový protějšek Vandasů a Konvičků a já doufám, že valná většina společnosti dotčená evropskou civilizací nejásá z přílivu uprchlíků ani z topení dětí ve Středozemním moři, nevítá uprchlíky s otevřenou náručí, ale ani nevyhrožuje šibenicí někomu s opačným názorem. Co se týká Pegidy, tak ta je prokazatelně spojena s NPD, což je v podstatě neonacistická strana. Ona je NPD jakousi kuriozitou i v rámci krajní pravice pro svůj "old-school" styl. To sice neznamená, že by byla Pegida neonacistická, ale dost ji to politicky poškozuje a to i v mých očích.

5 6
možnosti
EP

Topení imigrantů v moři mě ovšem neohrožuje, zatímco neomezené přijímání ano.

8 4
možnosti
JP

Článek mě docela pobavil. Autor je rozhořčen článkem jiného blogera, který poukazuje na slovní spojení Pevnost Evropa ve spojitosti hnutí Blok proti islámu s nacismem. To jej sice rozhořčilo, ale tu spojitost nepopírá. Nicméně než se dostane ke své argumentaci, nejprve svého kolegu blogera obviní z toho, že má snahu zdiskreditovat názorově oponenty nálepkou. A dodává: "... jde o slovní akrobacii levicového aktivisty, nebo, lépe řečeno slovní akrobacii levicově anarchistických a multikulturních hnutí..." Takže to, co kritizuje u oponenta, vzápětí předvede přímo ukázkovými nálepkami. Ač nejsem levicově orientovaný, hnutí Blok proti islámu považuji za účelový projekt k výtahu jakýchsi psychopatů k moci, kteří si pohrávají s náckovstvím. Pan demagog a zároveň fanatik (to abych se přizpůsobil tomu nálepkování) Kavka nicméně a priori jakoukoliv oponenturu onálepkuje jako anarchistickou a multikulturní.

6 9
možnosti
MK

Nejsem rozhořčen, pokud jsi si nevšiml. Reaguji. A reaguji na tradiční slovní akrobacii a v mém blogu není ani slovo obvinění, ale doporučení

8 2
možnosti
Foto

Pravicový individualista se nemusí přece bát ani islámu, neboť ví, že jeho ideje zvítězí kdekoliv na světě, protože odpovídají lidské přírozenosti.

Vzhledem k tomu, že se nepokrytě islámu bojíte, tak byste sám sebe neměl považovat za pravicového individualistu, ale přiznat si, že zastáváte docela levicové postoje.

0 4
možnosti
EP

Vždyť tyto ideje vítězí; drtivá většina občanů ČR islamizaci odmítá. Jediné ohrožení jsou merkelovské kvóty, jinak sem ani ta individua samotná nechtějí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky