Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

26. 4. 2010 11:09
Opravdu měl připomenout "jejich" selektivní paměť

Selektivní paměť máme přece všichni. A je to považováno za jeden z vynikajících výsledků evoluce. Nevím, proč se nad tím někteří (troubové?) pozastavovali.

Mladí, kteří "nic nevytvořili" nemají nárok na svůj názor?  Před půl stoletím tvrdili "staří" totéž o nás. Vzpomínáte, jak vám (nám) to připadalo hloupé, ba debilní?  To hodnocení se od dob našeho mládí nezměnilo! Oprávněně.

Vy považujete konstatování skutečnosti za urážlivé?  Ano, trochu senilníme, ano trochu zapomínáme.  Ano mnozí, přemnozí (a nejen senioři, jenže u nich, kteří v době vlády komunistů žili velých 40 let to více překvapí) zapomínají. Vidí pivo za 1,70 (a nevidí zcela jinou úroveň příjmů). Je dobré je pohnout k přemýšlení. Forma agitek mladých se mně nelíbí - ale je to jejich forma, jimi běžně používaná. Našim rodičům a prarodičům se také nelíbil big beat, střih na anglický trávník a pak zas dlouhé vlasy.

Jenže: ve formě to není. Nebo to v ní není  p ř e d e v š í m.

0 0
možnosti
M

muller37

26. 4. 2010 11:06
=)

???hudebního klipu???

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

26. 4. 2010 11:09
Re: =)

Uznávám, že to není přesné, ale přesněji polohudebního. Už jen stylizací slov v některých pasážích do reprodukované hudby :-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

26. 4. 2010 10:38
Znám důchodce,

kteří mají přehled jsou rozumní a ví přesně koho mají volit a koho v žádném případě volit nemají. A znám také důchodce, kteří se v té politce již tak nevyznají, protože nejsou zvyklí na předvolební kampaně a k volbám přistupují s tím, že ta čSSD jim chce přidat důchod, tak je přeci budou volit, když jsou na ně tak hodní. To, že to seberou jejich dětem a vnukům, kteří to pak budou muset pěkně dlouho splácet jim většinou nedochází.

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

26. 4. 2010 11:02
Re: Znám důchodce,

Nezlobte se, ale domnívat se, že mnozí důchodci nevědí co činí je trochu krátkozraké.

Navíc, voliči ČSSD jsou většinou lidé z nižším vzděláním a v produktivním věku. Těžko tedy říci, že by důchodci mohli něco rozhodnout. Celé to jim však dáva najevo, že jsou zbyteční a nesvéprávní a dávají jím to najevo lidé, které mnohdy ještě živí rodiče, které na ty osvícené pobírají přídavky na děti. Ti mladí jen říkají nahlas, co slyší. A vůbec bych se nedivil, kdyby teď mnozí senioři volili ČSSD jen na základě této kauzy, prostě jen natruc. Cenu života důchodce jsme vyjádřili, možná jednou dojdeme k tomu, že eutanazie a následný pohřeb seniorů bude levnější. Naše společnost začíná mít znaky egoistické skupiny, kdy jedinou hodnotou jsou peníze a vše, co jde v penězích vyčíslit a vlastní zájem. Osobně zastávám konzervativní hodnoty a tradici v mezilidských vztazích. Dělám si srandu z voličů ČSSD, jenže většina z nich nejsou důchodci, ale lidé v produktivním věku. Co je tedy horší?

0 0
možnosti
RP

Radka Pošta

26. 4. 2010 10:15
Až naše babičky

a dědové přestanou chodit k volbám, klesne účast u voleb minimálně o 10%. Zbytek populace totiž na volby kašle. Nemají koho volit a tak nevolí. Naši senioři patří ještě do skupiny obyvatel, kteří si nedovedou představit, že by k volbám nešli. Naopak mezi mladými spoluobčany jsou vyjímky, které se u voleb objeví. Takže jakýkoli apel na mladou generaci by měl vyznít spíše jako apel na mladé ať jdou volit.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

26. 4. 2010 10:18
Re: Až naše babičky

jo, to by nebylo od věci. :-)

0 0
možnosti
SB

Morgiana

26. 4. 2010 10:07
krasny

Krasny a velmi pravdivy článek. Někdy mám pocit, že mladí podlehli tomu že komunismus byl špatný, tím pádem kdo v něm žil je idiot a že jen čekáme celá společnost až nás FB komunita spasí a ukáže tu správnou a jedinou cestu .

0 0
možnosti
J

jonatanka

26. 4. 2010 10:05
vaši vnuci

Babičko a dědečku, volte  s velkým rozmyslem a pohledem do budoucna, vždyť vám na nás záleží. Máme vás rádi, vaše vnoučata

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 4. 2010 9:57
Ono jde především o obraz toho

jak Madlovi, Issovi a Zelenkovi zacházejí doma se svými prarodiči, když se jim náhodou vzpouzí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky