Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Hele...tohle mi asi nějak uniklo :) Lépe bych svůj názor nenapsal R^

1 1
možnosti
DV

D76a96v79i35d 54V49l33k

30. 11. 2016 8:41

Skvěle formulováno. Nedivím se ale Bangovi , že odešel. Chápu , že pokud měl prarodiče v koncentráku, je na tohle mnohem citlivější než ostatní. Ovšem to co Bangovi píšou naši bílí soukmenovci na FCB je totální hnus a nad tím už mávnout rukou nejde. Vám karma,přemýšlel jsem , že Vám asi svědčí ten odstup Katar -ČR máte trochu nadhled.

0 1
možnosti

Výborně shrnuto. Jen pořád nechápu, proč je v médiích dáván tak velký prostor tak bezvýznamné anketě, jakou je Český slavík.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma, dobře a s nadhledem napsáno. Neznám Gipsy.cz, neznám Ortel, nezajímají mě. Jestliže však někdo jako Ortel, zpívá ve stylu bijte židovské psy, tak to je konečná. To je tisíckrát horší než nějaké Bangovy sprostoty.

0 1
možnosti
Foto

Mohl byste dát odkaz, kde toto Ortel zpívá?

Nikde to nemohu na Internetu najít.

2 0
možnosti
VM

Konečně někdo upozornil i na počty hlasů. On ten slavík je vážně už tuhý.

Jen zkuste ještě rozlišovat mezi hlasy a body. Pak zjistíte, že je to všechno ještě takové ubožejší.

3 0
možnosti
JF

Kdyz ten Slavik je o nicem, tak proc jej blogujete? Bangova umelecka tvorba je dekadentni a pokud to poslouchaj deti tak super, poustite svym detem Bangovy pisne?

1 0
možnosti
MK

Pana Bangu bych do nedávna také obdivovala, nebýt toho, že nás Lucie Provazníková a po ní další seznámili s neuvěřitelnými sprosťárnami, o kterých zpívá. Zde je vidět, jak nemáme být povrchní, ale informovat se trochu do hloubky.

4 2
možnosti
VK

Karmu jsem nedala- kvůli závěru blogu.Úspěšné lidi si představuju trochu jinak."Tvorba" R.Bangy je jedna sprosťárna a obdivovat na něm lze jen odvahu,až drzost,se kterou se svými texty leze na veřejnost.

9 0
možnosti