Perverzní stát!

O nás občanech chce stát vědět všechno - pomalu musíme hlásit, i když se jdeme jen vyčůrat. Ale svoje vlastní miliardová šméčka nám stát ukázat nechce a smlouvy do registru smluv nedá. Tak kdo tu slouží - my státu, nebo stát nám?

Tak si to shrňme. U nás občanů, živnostníků a soukromých podnikatelů chce stát přes EET kontrolovat a monitorovat úplně každou transakci, úplně každé prdnutí. I kdyby to znamenalo zánik e-shopu nebo vesnické hospody.
Ale! Ten samý stát nechce zveřejňovat své smlouvy, schovává je před námi občany a dává pod pokličku všechna ta šméčka, všechny ty státní a městské firmy, přes které se valí stamiliardy. Všechny takové ty borce z městských služeb, co kupujou jednu lavičku za 70 000 korun - o tom my nesmíme vědět nic!
Lidi, vždyť je to přesně naopak, než to má být! To my máme stát kontrolovat, ať hospodaří do pětníku! Ne on nás! My jsme si ten stát založili, aby nám sloužil! Chápe to někdo z těch paskřivců v naší politice? Těch odporných zmetků z ODS, ČSSD, KSČM a KDU-ČSL, kteří tohle prosadili, bych se už nedotkl ani klackem. A nemlich to samé s ANO - ti sice registr smluv nepodřízli, ale zase mají toho podvraťáckého cifršpióna Babiše.

Bože, jak já miluju Českou republiku, naše lidi, kulturu a přírodu. Ale jak já nenávidím ten způsob, jak si vládnem!

Autor: Martin Jaroš | středa 22.2.2017 15:56 | karma článku: 38,75 | přečteno: 1934x