Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně hlas rozumu a žádný hysterický výkřik a la Hrušínský .R^

1 1
možnosti

Nic nového tu neřeknu: Naprosto souhlasím. Perfektní. (A mimochodem: Na tiskovkách všetšina průšvihuchtivých redaktorů svými neustále se opakujícími a často až přihlouplými dotazy vládu jen zdržuje; mohli v tu chvíli dělat něco užitečnějšího.)

2 1
možnosti

Děkuji autorovi, velmi logicky a rozumně sepsáno.

4 1
možnosti

pěkně napsáno.

Ale ruku na srdce, i ten Ježíš se všem nezavděčil.

4 1
možnosti

Hm. Dooost dobrý autore R^

5 2
možnosti
Foto

Vynikající článek. Karma

12 3
možnosti

Ono může být docela snadno ještě hůř, než si dnes představujeme jen okolo koronaviru. Každý víme, že posledních 5 let zde nastupuje větší a větší sucho. Zdroje vody se tenčí i bez koronaviru. Nechci si představovat, co by nastalo při velkých výpadcích. Nezapomínejme, že teď právě myjeme sebe i všechno kolem sebe násobněkrát více. A to ještě imigranti za vydatného přispění Turků neprovalili zcela hranice v Řecku a epidemie zdaleka nevrcholí. Ani u nás, ani ve světě, ani v táborech imigrantů. Bát se budeme všichni. Jsem ráda, že tu někdo napsal rozumný pohled na věc. Teď budeme všichni potřebovat chladnou hlavu a zdravý selský rozum. Zdravím autora. R^

10 1
možnosti

Nezkoušejte šíření koronaviru házet na migranty. To je víc než trapné, když je jasné, že to sem jako první zavlekli migrující čeští turisté.

1 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti

Případné snižování dūchodū vidíte húř než potenciálně smrtelnou infekci ? Proč již dnes lamentujete nad škodami? Logicky budou a velké.Pokud nemáte zásadní návrh - nenaříkejte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik