Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).  ......Dobrá úvaha!  R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

K90a25r19e30l 28M49á23d66l31e

23. 11. 2015 10:09

Nedovedu si představit žádnou střední cestu. Žádný kompromis, žádnou pravdu uprostřed. O bezpečnost a prosperitu jde oběma stranám. Jenže jedna strana říká, že přijímání uprchlíků bezpečnost neohrozí a prosperitu zaplněním volných pracovních míst zvýší. Druhá strana říká, že uprchlíci bezpečnost ohrozí a svými nároky na sociální systém prosperitu sníží. "Zaprdění čecháčkové" argumentují poukázáním na samé záporné příklady ze Západu. "Sluníčkáři" věří, že budeme první zemí, kde se integrace povede. Nevidím žádnou možnost kompromisního řešení.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, a právě proto jsem v článků vyzdvihl, že zájmem obou stran by měla být bezpečnost a prosperita naší země. To není kompromis, ale vcelku pevně vymezený postoj. Jestliže chce někdo destabilizovat a ohrožovat naši zemi, evidentně mu situace v ČR není prioritou. To se doufám netýká ani multikulturalistů, ani euroskeptiků. Problém vidím zejména v tvrdé mediální masáži a špatné informovanosti veřejnosti. Jestli se orientují jen na základě toho, co kde jaký politik řekl, tak se nedivím, že často podporují úplné blbosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Mám rád názorovou pestrost, živou a autentickou komunikaci. Snaží se vnímat věci v širším kontextu. Prostřednictvím tréninků a přednášek pomáhám klientům k větší jistotě při kontaktu s okolím a se sebou samými :-)

Seznam rubrik