Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas! Napsal jste holou pravdu.

1 0
možnosti
JH

Dobře jste to napsalR^, jenže EU představitelé jsou hluší a slepí!

3 0
možnosti
JC

Je únavné zabývat se stále stejným u vědomí toho, že politikové hlas lidu odmítají slyšet.

Celý případ lze odbýt velmi jednoduše: Muslim už zase vraždil a s politiky to nehne.

4 0
možnosti
Foto

Pravda je taková, že kdyby měl některý z návštěvníků toho klubu u sebe svou zbraň, mohlo vše dopadnout jinak. Jedna kulka vystřelená ve správnou chvílí a tím správným směrem toho vyřeší víc, než tuny zbytečných slov...

11 0
možnosti
PM

P58e56t78r 25M64u24n57z17a27r

13. 6. 2016 12:32

Jenže jen trochu soudný držitel zbraně ji nebude tahat tam, kde se chlastá. A kde bude patrně chlastat i on.

2 0
možnosti
SJ

V principu souhlas: je třeba věci nazývat správnými jmény a přiznat, že islám je neslučitelný s hlavními hodnotami západní civilizace: demokracíí a svobodou.

Daleko větším nebezpečím je však pro naši civilizaci neomarxismus (ať se nazývá jakkoliv) - ideologie usilující o zničení národů západní civilizace a kultury (v Evropě dnes nejvýrazněji prosazovaná Evropskou unií). Ta totiž otvírá islámu dveře dokořán a přitom ty, kteří se proti tomu vyslovují nazývá xenofoby, nácky, atp, či je rovnou kriminalizuje (tzv hate crimes).

Snaha zastavit islám bez odstavení neomarxistů od moci je předem odsouzená k neúspěchu a otázka, kdy islám převezme u nás moc je jen otázkou času.

Proti islámu v Arábii, atp. nic nemám. Naopak, nemá smysl se snažit do těchto zemí a kultur uměle zavádět naše hodnoty. Je to stejně arogantní jako nesmyslné.

15 0
možnosti
FB

Myslím, že ještě větším nebezpečím je židozednářské spiknutí...

1 5
možnosti
Foto

Také jsem zvědavý na reakci muslimských organizací k masakru v orlandském gay klubu. Nejspíše uslyšíme něco v tom smyslu, že vrah nemohl být opravdový muslim.

Někteří lidé chtějí vstoupit do státní policie. Když neuspějí, zkoušejí to u městské policie a když neuspějí ani tam, obrátí se na některou bezpečnostní agenturu. K takovým deprivantům patřil zřejmě i onen pachatel. Pak stačilo, aby si trochu přičichl k islámu a neštěstí bylo na světě.

1 0
možnosti
Foto

Islamic Center of Orlando: "At, ICO, We strongly condemn the shooting attack in Orlando. No religious tradition can ever justify nor condone such ruthless and senseless acts of violence. Our prayers and condolences go out to the family and loved ones of the victims." - http://www.icorlando.org/

Ale před tím: http://www.wnd.com/2016/06/gays-must-die-says-muslim-at-orlando-mosque/

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

6 1
možnosti