Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane Braune, kdy jste byl naposledy v Teplicích? Jestli se mi něco hnusí, jsou to emigranti, kteří brojí proti imigrantům.

0 0
možnosti
JR

J41a30r91a 31R22a59n37k

28. 7. 2015 20:08

Martine, Teplice rozprodavaji mistni, zvlastni, ze slusnemu nameckemu obcanovi by asi nic neprodali, ale zaburkovat si mesto a posleze cele okoli ve jmenu mamonu jde?

0 0
možnosti
Foto

Pane Braune-jako obvykle jste od uprchlíků přešel k Islámu.

Jinak z naši křes´tanských zásad zapomínáte na charitu a z těch ateistických na svobodu vyznání-to jsou docela podstatné věci, kterých bysme se rozhodně držet měli.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím a proto je třeba se pronikání Islámu bránit. Ten totiž tyto naše hodnoty, charitu a hlavně svobodu vyznání neuznává.

0 2
možnosti
JH

Obávám se, že trochu pláčete na rozlitým mlékem. Psal jsem o tom v blogu Všichni k čerpadlům a obávám se, že se to zastavit nedá, jenom oddálit. A nepíšu to vůbec rád.Rv

0 0
možnosti
ZB

Cizinci ve vlastní zemi....začíná to klesat,už nás tu je jen 95 procent z celkového obyvatelstva;-)Podíl českěho obyvatelstva v Čechách při založení Československa byl necelých 70 procent....

1 1
možnosti
ZP

To je všechno pravda, ale na teplicku sami Češi prodávají Arabům pozemky i domy za výhodné ceny, takže na jedné straně naříkame a na druhé jim sami umožňujeme tady pobývat. Ovšem důsledkům se pak budeme všichni divit.

5 0
možnosti
Foto

to jsou ti samí, co v hospodě nadávají na Němce, ale na vrátkách mají ceduli "Zimmer frei" a hostům nosí snídani do postele.

3 0
možnosti