Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Myrath jsou primo skveli!

1 0
možnosti

R^

Nu, jo, nu, ale když ty mulatky jsou tak krásné holky!

"Milujte se a množte se!" řekl Hospodin Adamovi a Evě. A kdyby ti dva se nečinili, tak jsme tu nebyli...

:-)

0 0
možnosti
Foto

Okamura se asi hluboce zamyslel sám nad sebou. A v této výjimečné chvilce prozření pronesl varování: dejte si bacha, ať tu takových, jako já, nemáte plnou republiku.;-D

5 2
možnosti
LT

L24u72d89ě85k 26T25o81n66d49r

18. 12. 2018 11:52

Zajímalo by mě jstli autorka učebnice šla sama příkladem - jestli, pokud je bílá, má za manžela černocha, dcera si vzala Roma a její syn Číňanku...

Ale klidně se vsadím, že autorka učebnice je pouze čistý POKRYTEC, který jiným káže, ale sama má za manžela bílého Čecha, a kdyby si dcera přivedla domů Roma tak jí klepne pepka :-)

Všimněte si, že základem všech těch "modernistů" je rizí pokrytectví ve vlastním životě.

7 0
možnosti

V článku na idnes je pouze vyjádření p.Okamury, že popisek v učebnici, který vyzdvihuje výhody mísení lidských plemen, označil jako „neuvěřitelný“. Nevím kde jste u něho pozoroval "tlakovou a adrenalinovou erekci", jak píšete.

Ohledně vaší úvahy o této problematice máte pravdu.

9 0
možnosti
JS

Lidé, kteří vymysleli ten popisek v učebnici, jsou ze stejné "dílny", jako někdejší ministr financí Německa Wolfgang Schäuble (dnes předseda Německého spolkového sněmu), který předloni vyjádřil obavu, že "Evropanům hrozí degenerace v příbuzenských sňatcích", čemuž mají zabránit přistěhovalci z islámského světa, o kterých pravil, že "přispívají k otevřenost a různosti". Také prohlásil o "tureckých ženách ve třetí generaci", že mají "enormní inovační potenciál". Schäuble prostě chápe lidi jako materiál k vykřížení "nových Evropanů".

Zatímco v polovině 20. století měl "nový člověk" vznikat udržováním "čisté rasy" a mezirasovému křížení se mělo bránit, v současnosti má "tělesně a duševně vyspělá populace" vznikat naopak "mnohonásobným mísením".

Nacisté například převzali terminologii filozofoa F. Nietzscheho, který definoval "nadčlověka" jako "tělesně a duševně silného jedince", který má aktivně bránit svému křížení s jinými rasami. Současní eugenici, kteří taktéž chtějí pěstovat "tělesně a duševně vyspělou populaci" jen pro svůj cíl volí jinou metodu – "mnohonásobné mísení mezi jednotlivými plemeny". Ale vpodstatě jde pořád o stejný druh uvažování.

Souhlasím s Vámi, že jediným kritériem mezilidských vztahů by měla být láska. Právě proto Okamura s tím textem nesouhlasí, takže si myslím, že mu poněkud křivdíte.

10 0
možnosti
JN

J21o32s65e54f 35N34i60k72l

18. 12. 2018 10:20

...nehí to nic jiného než "příprava" na masívní migraci do Evropy?...a o to nám jde především...proč bychom k tomu měli mlčet?...každý má možnost se přesvědčit jak žijí migranti v západní Evropě a jakým jsou přínosem...proto má Okamura pravdu...

8 1
možnosti
Foto

Jsou některá slova nebo slovní spojení, která mne při čtení zarazí i když nemusí být zrovna nevhodná. Mísení plemen je výraz, který mi svou podstatou zní zcela veterinárně a v kontextu s lidskou rasou mne "tahá za oči". Vím, že slovo plemena u lidí se používá, ale jsem asi příliš konzervativní abych to přijal za běžné.

Stejně tak propagace mnohonásobného mísení mi zní jako výrazivo genetického inženýrství a jako normální ho už asi nepřijmu.

Nepřečetl jsem si nikde v textu, že by to bylo jako direktiva, ale i tak mi v dětské učebnici "mnohonásobné mísení plemen" v souvislosti s lidmi nepřipadá jako nejvhodnější. Na druhé straně to ve mně nevyvolává takové emoce, abych vytrhával listy z učebnice nebo si šel vyšlápnout na školu.

Pokud se ovšem nad takovou pasáží v učebnici rozčiluje "produkt" takového mísení, tak je to přinejmenším pokrytecké. Pokud navíc z toho začne dělat obecný problém, pak už se z pokrytectví stává něco ve smyslu vnímání sebe mimo realitu a to nesvědčí o příliš dobré psychické a psychologické kompenzaci dotyčné osoby.

V případě eskalace takové záležitosti mám obavu, že bychom mohli sledovat záběry o pohybu Okamury v čele demonstrace, an třímá v pažích a hrdě vysoko nese nápis Čechy Čechům.

4 4
možnosti
LT

L95u65d56ě94k 56T52o50n37d58r

18. 12. 2018 11:46

Máte tam logický nesmysl. Pokud pohrdáte Okamurou a s despektem píšete: rozčiluje "produkt" takového mísení... tak má Okamura naprostou pravdu!!;-) Jestliže míšením plemen vzniknou "okamurové", pak je to důkazem, že míšení plemen je nejen degradující, devastující ale principiálně nežádoucí;-D A v tomto směru by měly být psány i učebnice.

2 0
možnosti