Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No jo. Ale kdo to video inscenoval. My, kteří známe inscenace svržení sochy Hussaina, inscenaci tankové bitvy v Iráku a pravidelných ukázek pobíhajících bojovníku různých stran "na bojišti" jsme skeptičtí. Dnes můžete mít jakýkoliv záběr "odkudkoliv".

0 0
možnosti
Foto

Chápete alespoň, v jaké zoufalé situaci musí být jednotlivci, když přistoupí na podobné obchody, tedy 300 dolarů za účast na demonstraci a 30 000 dolarů za vlastní smrt?

Přistoupil byste snad sám na podobný obchod?

0 9
možnosti
JL

Kdyby místo obchodu se smrtí raději pracovali na zvelebení toho, co mají. Kdyby svým dětem chystali jinou budoucnost než "zabiješ spoustu Židů a zemřeš slavnou mučednickou smrtí".

14 0
možnosti
JL

Ti "zranění" po 40 sekundě mě upřímně rozchechtali, to se jistě naučili při sledování fotbalových zápasů:-). Ani nepotřebovali pomezní čáru, za kterou umírající fotbalisté obvykle během pár vteřin ožívají do plné formy.

Neznám situaci kolem Palestiny a Izraele z osobní zkušenosti (ani nepoznám, vůbec mě ta oblast neláká), ale média nás informacemi zásobují dostatečně a leccos lze dohledat z vlastní iniciativy. Nedokážu Palestince s jejich fanatickou mentalitou vnímat jako oběti, nedokážu vnímat obranný izraelský postoj jako špatný. Izraelce mohu jedině obdivovat pro jejich disciplinovanost, trpělivost a odhodlání udržet si ten svůj ostrůvek v nepřátelských vodách. Můžeme jen doufat, že tam časem zavládne alespoň dlouhodobé příměří, když ne rovnou mír... bohužel tomu nevěřím, když je jedna ze stran konfliktu zaslepená nenávistí a ochotná k jediné formě "dialogu" - tedy k rozmanitým útokům na lidské životy. Zcela nepochopitelně je takový přístup odměňován štědrými dotacemi ze zahraničí, čemuž bych rozuměla u arabských zemí, rozhodně však ne od EU a dalších zemí, hlasitě odsuzujících terorismus, násilí a agresi.

11 0
možnosti
Foto

Chtěla jste říci "Neustále expandující ostrůvek" ? Jediné řešení je přistoupit na princip současného míru za budoucí území.

0 7
možnosti
Foto

To video je výmluvnější, než několik tisíc popsaných stránek. Představa, že spaliny někoho přesvědčí, je lichá.

Nicméně už nyní se jistě houfují ti, kteří pojedou do Gazy ošetřovat a léčit postižené děti se zanesenými plícemi a fotky zaplaví média.

Cudně se zamlčí, kdože to ty pneumatiky zapálil......

15 0
možnosti
HM

A to je přesně to, čemu Židé říkají chucpe.

4 0
možnosti