Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a44r94a 72R45a28n38k

8. 4. 2015 1:28

Ja se tesim na zdejsi comedy kanaly, az to rozjede Jon Stewart, Colbert, John Oliver a Bill Maher....konecne mame duvod k zabave. Skoda, ze jste mu toho prekladatele jeste nekoupili;-)

tohle je co rekl Schapiro a nikdo zde nevi, co znamena slovo awkward, ale vsichni vedi, ze mu to pan Zeman nandal....a cely svet se bavi:-):

U.S. Ambassador Andrew Schapiro told Czech television last week it would be "awkward" if Zeman were the only EU head of state to attend a May 9 ceremony in Moscow marking the 70th anniversary of the victory over Nazi Germany in World War II.

0 0
možnosti
Foto

Radím už po několikáté, aby ke každému výroku pana presidenta vydal pan Ovčáček manuál, ve kterém bude vysvětleno, co pan president vlastně řekl, jak to vlastně myslel a jak tomu máme rozumět a  vysvětlit si to my.

3 0
možnosti
Foto

To je  dobrý nápad, ale možná by bylo lepší, aby pan Ovčáček tento manuál vydal ještě před presidentovým výrokem. Aby byla veřejnost připravena.

2 0
možnosti
MS

Odpověď na otázku z titulku zní: Ano. Jenom nesvéprávný politik se totiž domnívá, že zvítězí nad sedmou velmocí (=tiskem) tím, že bude novináře nazývat hnojem a póvlem. A stejně nesvéprávný politik se domnívá, že pokoří největší světovou velmoc tím, když jejímu velvyslanci "zabouchne" dveře na Hrad. A ve své omezenosti nechápe, že Česká republika nebude nikdy tím státem, na který se USA obrátí o pomoc v nouzi. Zatímco obráceně je to velmi pravděpodobné. :-P

4 1
možnosti
OP

Článek by byl dobrý, kdyby v druhé částí opět neodhalil, že svět je pouze černobílý, tj proruský nebo proamerický Rv

1 2
možnosti
Foto

On je také pročínský! Takže se nám vnucuje třetí strana! A k tomu projaponský a proindický a pro....

Pořiďte si globus. Docela poučné pokoukání! :-)

1 0
možnosti
Foto

Prezident, který by se řídil úslovím - mlčeti zlato - by se mi nelíbil.

Nejede podpořit Putina, ale uctít památku padlých vojáků. Nevím, jestli se k Vám dostala informace, že s prezidentem KLDR se nesetká, ba ani mu nepodá ruku. Myslím, že i to je dostatečné vyjádření k jeho politice.

Je potřeba jeho výroky poslouchat a ne se vyjadřovat k tomu, jak je prezentují média. Podotýkám, že jsem ho nevolila, ale směju se, jak každý týden rozvíří svými komentáři nějakou událost.

2 1
možnosti
Foto

Památku padlých vojáků mohl Zeman uctít doma v Česku - hřbitovů sovětských vojáků je tu celá řada. Svojí účastí na vojenské přehlídce v Moskvě 9.5.2015 však podpoří politiku prezidenta Putina.

7 1
možnosti
MP

Celou dobu se bojím aby pan prezident v té Moskvě něco nepodepsal.

6 1
možnosti
Foto

Toho se od chodícího Googlu neobávám.:-)

0 1
možnosti
Foto

Vážený pane, můžeme diskutovat, zda to, či ono rozhodnutí našeho pana prezidenta je správné (z našeho úhlu pohledu, protože i ty jsou velmi různorodé a ne každý ho má stejně nastavený), můžeme diskutovat, zda forma, kterou používá pro vyjádření svých postojů je nebo není přijatelná (dle nám někým vštípených kritérií), ale v okamžiku, kdy napíšete: "Ano, bude zle, ale pro ty, kteří jej volili i pro ty, kteří měli dostatek rozumu a hlas mu nedali," je jasné, že takové diskuze nejste schopen, protože vy a vám mnoho podobných tzv. odpůrců Zemana v tom máte jasno. Vy jste totiž, na rozdíl od "těch druhých", ti rozumní, ti chytří a ty prozřelejší. Nikdy bych si nedovolil takové sebehodnocení použít z důvodů, které se těžko "vám rozumným" vysvětlují.

5 6
možnosti