Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prachsprosté vydírání,  nic jiného

0 0
možnosti
Foto

Už mne to vydírání ser.. Je to smutné,  ale přímo odpovědní za smrt toho dítěte jsou jeho rodiče,  kteří ho tomu riziku vystavili a ti ostatní z lodi,  kteří mu nepomohli....

0 0
možnosti
JR

J90a43r18a 73R92a51n17k

5. 9. 2015 5:28

Az zde nekdy nedko opet bude citovat John Donne: Nokdo neni ostrov, obrati se mi zaludek.

0 0
možnosti
JR

J52a94r37a 40R97a71n49k

5. 9. 2015 5:33

oprava: nikdo

a pokud zde snad nekdo nepremava, tak:

Žádný člověk není ostrov sám pro sebe, každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj: smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě.

0 0
možnosti
RF

:)) Cameron si nakonec klekl, sice jen na jedno koleno, ale na hrdý Albion dost dobrý.

0 0
možnosti
JR

J35a76r78a 49R82a21n88k

4. 9. 2015 19:01

Napiste to priste Olserovi, az pouzije fotografii "The Girl" z Vietnamu 1972, mimochodem ta pani zije uz pres 40 let v Toronte.

2 3
možnosti
Foto

Jan Werich: „Fanatismus je určitý nedostatek statečnosti. On je to strach přijímat svět v jeho složitosti. Fanatismus je cesta k zjednodušení života. Je to útěk před odpovědností, kterou člověk přijímá tím, že se pořád rozhoduje.“

0 0
možnosti
JJ

Samozřejmě se mě každá smrt dítěte nesmírně dotýká.

Jenže: Značná část podobně dojemných fotografií byla vytvořena uměle. Dokonce fotografie světoznámého fotografa, zachycující okamžik, kdy vojáka zasáhla kulka, byla nahraná. Ono to pány fotografy láká - vytvoří tisíce a statisíce fotografií a nic je neproslaví. A tak vědí, jak na to - položí do trosek domu panenku, a vida, už jsou na titulu listu! Vezmou živé dítě, řeknou mu, aby zavřelo oči, starší žena se ho chopí, v pozadí "naříkají" desítky Palestinců, a už je tady "důkaz" o zločincích z izraelské armády! Že se ti samí lidé ukazují i na jiných "důkazech"? Že ti samí Palestinci mají odpalovací základny ve školách a v nemocnicích? Ale jděte, ta jedna fotografie stačí oblbnout půl světa!

Nemyslím si, že tahle fotka je umělá. Ale může být! Kdo to dokáže?

2 2
možnosti
Foto

Když tady kolovalo pár fotek mladých můžů na lodích tak jste i vy osobn křičel, že je to invaze, že to jsou jen mladí muži co k nám jezdí.

Očividně se vám nehodí do krámu, že to není pravda.

0 7
možnosti
Foto

Naučte se číst a vnímat psaný text a pak něco pište.

8 1
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma. Ta současná hysterie se trochu podobá tomu blbnutí "Ju suis Charlie", přičemž si ti slavní karikaturisté o to přímo koledovali.

Vždyť je stříleli jmenovitě, podle seznamu. Dráždit věřící a k tomu ještě muslimy, to je vždy o ústa.

Ostatně, evropský křižák na cestě do Svaté země by někomu, kdo by se takto rouhal Ježíši Kristu, okamžitě rozpoltil lebku mečem.

Trochu jsem odbočil od tématu, ale ty dvě propagandistické akce si jsou vážně trochu podobné.

7 1
možnosti
Foto

Je suis Charlie, samozřejmě.

0 1
možnosti