Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale koukejme, titulek se změnil. Teď už je tam že v hotelích nemá kdo pracovat. No tak alespoň k něčemu ten můj blog byl.;-)

4 0
možnosti
Foto

Výjimečně s vámi souhlasím, i karmu jsem dalR^

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, také mne to pobavilo, ale jde nejspíše o linii, která je nyní vysoce v kursu a stačí, když někdo napíše muslim a okamžitě se vyrojí spousta znalců islámu, Koránu, zasvěcenců apod.

Karma R^

7 0
možnosti
PS

souhlas, ale znalci měli býti v uvozovkách.

Navíc se vyrojí spousta těch, kteří se ve svých projevech nenávisti vůbec neliší od projevů propagandistů Islámského státu.

2 0
možnosti
PB

...... a tak hlavně že ty muslimy konečně nahradijou tema nemuslimskejma Jordáncama,- ....... šak každej ví, že co Jordánec to budhista, žejo V!

0 3
možnosti
Foto

Stále někdo tvrdí, že bychom si měli vzít z Izraele příklad. Kupodivu ovšem Izrael islám mimo zákon nepostavil, jako se to požaduje u nás. Dokonce muslimy ani nevyhnal ze země. Za to u nás Samková prorokuje muslimům rovnou "zničení".

8 1
možnosti
PS

a kupodivu se najednou v zemi, kde žije nejvíce ateistů na světě, hlásí tolik ke křesťanským tradicím.

Přičemž jednou, alespoň teoreticky, z hlavních nauk křesťanství je snášenlivost, tolerance a láska k bližnímu i tomu, kdo má jinou víru či přesvědčení.

3 0
možnosti
PS

Karma.

Není divu, že někteří Češi jsou tak zoufale neinformováni o muslimském světě, pokud jsou odkázaní (znalostmi cizích jazyků) pouze na česká média.

Izrael - zajímavé, že v Izraeli žije méně křesťanů (procentuálně), než například v muslimském Egyptě. V Izraeli přibližně 2,2%, v Egyptě přibližně 12% obyvatelstva.

2 1
možnosti
Foto

Mě zase pobavil Váš perex. Teď si ještě představte, že v hotelích, které vlastní muslimové ( i u nás je to řada těch největších hotelů) pracují nejen Izraelci, ale i Češi, Američané a Papuánci. A na práci v Dubaji stojí absolventi prestižních škol několik let frontu a hvězdy šoubyznysu si tam jezdí vydělat. To je svět, ve kterém žijete. Co je proti tomu to, že někdo říká nájezdům "penalta". Jelikož je to anglicky "penalty shot", a české slovo penalta z angličtiny pochází, tak to asi takové drama není.

8 0
možnosti
JK

Nic si z toho nedělejte, na Novinkách zase redaktorskej neví co je lučavka. Viz článek o rozpiuštění vězňů v lučavce. Pochopil bych použití lučavky kdyby všichni měli zlaté zuby.

0 0
možnosti
JB

Jelikož jsem v Izraeli 2x byla, netajím se tím, a už několikrát jsem to v diskusích zmínila, že vybrat si zemi, kam bych se chtěla přestěhovat, Izrael by byl hodně vysoko, a jedna z prvních voleb. Včera jsem se také v diskusi ozvala, a schytala jsem to. No nevadí, určitě od člověka, že v životě v Izraeli nebyl ...:-/

14 0
možnosti