Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Braune-paní Michaláková dostala u nás v mediích mnoho prostoru je zcela v pořádku, že ho dostal i pan Michalák, kterého se kauza rovněž dotýká a na kterého bylo "nakydáno" spousta špíny (jestli oprávněně či ne netuším)

O případu rozhodne podle podkladů a Norských zákonů nezávislý soud.

1 5
možnosti
Foto

Pane Polický, nechtěl byste se naučit konečně číst? Věk už na to máte. Já neprostestuji, že pan Michalák dostal prostor. Já se divím, že po létech, kdy tyto nabídky dostával bez přestávky a neustále je odmítal a dokonce i napadal všechny kdo se jej chtěli na cokoliv zeptat, se najednou kření do objektivu české televize. Na pana Michaláka žádná špína nakydána nebyla a jak píšu ve svém blogu, i jeho bývalá manželka jej před tou špínou bránila. Ovšem jeho reakce byly nehorázné a sprosté dopisy paní Evě, urážky všech, kteří se ji zastávají, o čemž vypovídá ten chat, který se mnou vedl a který vznikl z jeho iniciativy. Já jej nekontaktoval.

6 1
možnosti
PK

P74a43v75e94l 19K75r12á89l

30. 5. 2016 11:10

Tahle kauza smrdí,zkuste nevěřit ani jedné straně,ona ta sociálka má možná nakonec pravdu,i fotky,jejichž pravost paní Michaláková potvrdila svědčí o docela divných poměrech

4 5
možnosti
EM

Pan MIchalák zkrátka vzorně spolupracuje s Barnevernem, takže i když vlastně on byl podle sociálky příčinou odebrání dětí, může se s nimi dál stýkat.

7 1
možnosti
Foto

Příčinou odebrání byly poměry v rodině.

2 5
možnosti
Foto

Tak jsem si ty 168 pustil a napadla mě taková kacířská myšlenka:

1. Matka, EM, bojuje o své syny, kteří již 5 let žijí v jiné rodině. 5 let je pro dítě úžasně dlouhá doba, delší než pro dospělého.

2. Slovenská matka vysoudila exekuci na svého syna, který žil 7 let u prarodičů. Předpokládám, že rodičů otce dítěte, nikoli jejích.

A v jednom případě je špatně, že soud nechce matce ty děti vydat a ve druhém případě je špatně, že soud vydání dítěte matce nařídil.

Ano, pokud dva dělají totéž, není to nikdy totéž.

2 0
možnosti
Foto

V případech konfliktu mezi manželi měla moje maminka vždy tento komentář:

"I kdyby člověk poslouchal pod jejich postelí, tak se stejně pravdu nedozví".

1 1
možnosti
Foto

Jenže v tomto případě pane Hermánku, nejde o konflikt manželů. Pan Michalák dosud vystupoval v pozici jako by mu to bylo jedno. Najednou otočil. Proč asi?

4 1
možnosti
Foto

Pořad 168 je pro svoji nevyváženost již dávno nevěrohodný.. Včerejším rozhovorem s panem Michalákem to znovu dokázal. ALE - nerozumím vlastně ani celé kauze, netroufám si ji proto soudit. Děti patří do vlastní rodiny, ale kolik je u nás nešťastných dětí, kterým vlastní rodina ubližovala a muslly jí být odebráni? Až ČTv zprostředkuje rozhovor s dětmi paní Michalákové, pak to bude jíné. Děti (zpravidla) mluví pravdu. :-/

3 5
možnosti
VV

Jiste, nereferuje tak, jak byste si prala. A jak je videt, nejste sama.

Navrhuji zdejsim blogerum, treba zrovna panu Braunovi aby napsal cosi ve smyslu ankety o verohodnosti 168 hodin.

Pro mne vychazi neutralni. Necemu verim, jinemu ne. A myslim, ze v demokracii tomu tak ma byt.

1 1
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak především mají Michalákovic děti české občanství. Tedy ať už se chovala jejich matka vůči jakkoliv problematicky, měly by být vráceny do Česka, kde by o jejich dalším osudu rozhodly české úřady.

Přece není možné, aby o nezletilých občanech cizího státu, rozhodovaly úřady státu, kde se náhodou ty děti naleznou.

V tom tkví hlavní problém celé kauzy.

16 0
možnosti
VS

Jak jste došel ,že mají české občanství. Narodili se v Norsku norskému občanovi české národnosti.8-o

1 12
možnosti
MK

R^ Kolik asi dostal do kešeně náhle rozkecaný p. Michalák?!!

Soudní výrok asi nebude ve prospěch paní Michalákové, Sobotka chce žalovat u mezinárodního, ale co budeme dělat my, občané?!! Dobrá by byla stálá čtyř nebo šestisměna u norského velvyslanectví s patřičnými transparenty. viz.

"Dělejte nové norské občánky v souladu s přírodou a ne zlodějinou!"

8 2
možnosti
MO

Prvotním impusem k odebrání dětí bylo údajné zneužívání staršího chlapce otcem - které policie vyšetovala a nepotvrdila. Vypadá to, že Barnevern potom proti Michalákové nasadil údajné násilí na dětech. Je možné, že jim dala na zadek, jak je to u nás - naštěstí:-) - ještě normální. Ve Skandinávii důvod k odebrání dítěte.

Naše nechvalně známá ombudsmanka Anča Šabatová usiluje o to, aby naplácání dítěti na zadek bylo trestné i u nás. Bohužel - dnešní popletení neomarxisté nerozlišují mezi výchovným plácnutím přes zadek a skutečným týráním dětí.

13 0
možnosti