Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu lidi, kteří pořád dokola meldujou o tom, že ́89 byla záležitost komunistů a StB, kteří snad dokonce chtěli zavést tržní systém. To máme tedy kvůli tomu změnu systému odmítnout Když jsme si to celý nezařizovali sami?

Kdy už konečně pochopíte, že Listopad byla řízená provokace, která se totálně komunistům vymkla, protože měli bordel nejen ve státě, ale i mezi sebou a nebyli se schopni domluvit a rozhodnout?

A proč furt omíláte StB a kdoví koho ještě....

Kdy pochopte, že si to komunisti nezorganizovali pro sebe, ale že t byl vejbuch a přestanete studentům a další, kterým se konečně podařilo vyburcovat národ z letargie a apatie? A že se POTOM někteří komunisti a jejich PODRŽTAŠKOVÉ rychle zorientoval a díky chybám nadutých egocentriků se dostali k majetku a moci je úplně jiná kapitola národních dějin - to přičtěte "k dobru" těm, z nichž některé dosud opěvujete.

6 1
možnosti
ZO

Totálně se vymkla v celém komunistickém bloku takřka soucasně?

1 0
možnosti
Foto

Tak PLR a MLR i celé Pobaltí už byly dávno ztracené.

1 2
možnosti
Foto

Tak si, sakra už, přečtěte nějaké dokumenty, ať se dostanete do obrazu a pochopíte, co bylo spouštědlem a proč to tak fungovalo. Myslím, že to je i pro současnou dobu velmi významná znalost.

4 1
možnosti
ZO

Něco už jsem četla, něco jsem zažila, viděla, slyšela, něco mi řekli.

0 0
možnosti