Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezké ráno. Máte pravdu a je to smutné. Po revoluci jsem byla přesvědčena, že komunisti vymřou. Teď vím, že nevymřou. Žel. :-/

1 0
možnosti
LP

Článek dobrý , ale jaký je rozdíl mezi p. Dolejšem a  převlíkačem kabátů jako  Babiš. U Dolejše vím jaký je a jaký bude.

0 0
možnosti
VV

Prozradte prosim neznalemu, jake kabaty Andrej Babis prevlekl.

Dekuji.

1 0
možnosti
Foto

Podle dostupných signálů se tento kanál má přejmenovat na Protičeskou televizi...

0 0
možnosti
JAN

Celkem přesně vyjádřeno R^, díky

3 0
možnosti
SN

:-)...V diskusích se moc rádi vzájemně nemáme, ale za tenhle článek ......

R^R^R^

2 1
možnosti
DS

Největším hnusem je, že koncesionářský poplatek musí platit i ten, kdo nepřijímá televizní signál (viz citace zákona: 2) Televizní poplatek se platí ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci televizního vysílání, je-li šířeno prostřednictvím zemských rádiových vysílacích zařízení využívajících rádiové kmitočty vyhrazené pro šíření a přenos rozhlasového nebo televizního vysílání, družic nebo kabelových systémů (dále jen "televizní přijímač"). Toto zařízení se považuje za televizní přijímači v případě, že si jej poplatník upraví k jinému účelu)

Takže pokud jako já používáte TV k přehrávání DVD nebo hraní konzolových her, stejně musíte lživé ČT platit koncesionářské poplatky, ačkoli na přijímači nemáte bez antény šanci ani ČT, ani jinou televizi vůbec naladit.

12 0
možnosti
BM

Koupíte si auto bez motoru a budete ho tahat koňmi po zahradě a pokud nezaplatíte zákonné pojištění máte průšvih.

Hezký den.

0 0
možnosti