Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi dobře napsáno R^.

1 0
možnosti
TT

O sjednocení není zájem - ani ze strany vlády, ani ze strany psanců.

0 0
možnosti
MV

Očkování stojí zhruba tolik, co jeden PCR test. Je tedy jasný, že pro celek je výhodnější, pokud by se všichni, kdo mohou, nechali naočkovat. Hlavně by si ale všichni měli uvědomit, že neexistuje řešení, který by uspokojilo všechny. Můžeme si vybrat - zaplněné nemocnice a zvýšený počet zemřelých nebo zavést přísnější opatření.

2 1
možnosti
Foto

Oni ráčejí být lékař, že tak tomu rozumíte, madame?

4 1
možnosti
Foto

V České republice je stejně tak jako je tam nadpočetný stav epidemiologů, virologů, vakcinologů, internistů a ornitologů, také samozřejmě i nadmíra politologů, takže všichni se tam dokonale vyznají úplně ve všem. ;-)

2 1
možnosti
Foto

V posledních dnech u nás na covid umírá cca 90 lidí denně a je docela reálné, že v nejbližší době to bude až 200 úmrtí denně, jak tomu bylo v předchozí špičce.

A autorka obviňuje vládu, že rozděluje společnost vyvoláváním nenávisti mezi očkovanými a neočkovanými. Neočkovaní prý mají svoji hrdost, která je tím urážena.

Mne trápí docela něco jiného. Jsem v kategorii 70+ a teď v prosinci uplyne půl roku od doby, kdy jsem dostal druhou dávku vakcíny Pfizer. Měl bych tedy teď v prosinci dostat třetí dávku této vakcíny. Obávám se, že nyní bude nával na očkování (ve všech mořných dávkách) a budu mít proto možná problém onu třetí dávku dostat.

2 1
možnosti
Foto

Objednejte se u Vašeho praktického lékaře.

0 0
možnosti
JH

J59a10n 10H40u66r76k68a

21. 11. 2021 13:47

...enormní nekontrolovatelný zisk ekonomických predátorů je v rozpoutaném chaosu...(J.Bokšay Ekonomika řízení lidských zdrojů)R^

0 1
možnosti
AT

Hmm, že by proto někteří vyvolávali chaos podporou hnutí antivaxerů, odmítačů a popíračů?

0 0
možnosti
VB

Ještě doplnění: pandemie už neexistuje, ani národní epidemie není, jen lokální cirkulace viru, kdy stačí v lokalitách kontrolovat kapacity lůžek pro ty zranitelné.

2 1
možnosti
MV

Skoro 100 000 nakažených tento týden, to není málo. Uvidíme, jak se to projeví v nemocnicích příští týden.

2 0
možnosti
VB

Včera jsem na ČT24 slyšela, že z 22 000 pozitivně otestovaných bylo 7000 očkovaných. V některých nemocnicích očkovaní převýšili neočkované, viz můj blog. Je třeba si uvědomit, že covid-19 je ve skutečnosti na úrovni RS viru aj. virových nemocí, které většině lidí nic moc neudělají, sejmou jen nejzranitelnější - ty je třeba chránit v sociál. ústavech, ovšem s jejich souhlasem (nikoli je očkovat proti jejich vůli, nikoli je neprodyšně izolovat od rodiny, to pak umírají ještě více). Ti odolnější mohou úplně normálně žít, naše rodina si to během pandemie vyzkoušela ve Švédsku, kde stačilo držet mírný odstup od cizích a mýt si ruce, ani roušky se převážně nenosily. RS virus, jehož si nevšímáme, neočkujeme proti němu, neděláme lockdowny, má stejné fatální účinky na zranitelné. Ovšem farma-firmy a jedinci u nich zaháčknutí se chytili vakcinace proti jedné z nemocí zvýrazněné online médii. Daleko škodlivější je umělé vyvolávání strachu a porušování práv občanů. Kdyby tady šlo o zdraví, vedle vakcinace (se spornou účinností) by se nabídly testy na protilátky - v nemocnicích nyní patrně nezachytili nikoho, kdo už covid dříve měl, málokdo ho totiž dostane podruhé.

2 2
možnosti
Foto

Pozitivně testovaný neznamená nemocný.

Rozhodující je poměr očkovaný/neočkovaný v nemocnicích.

6 0
možnosti

"Hrdost a argumenty...". Některým lidem u nás už vážně hrabe.:-/

6 2
možnosti
Foto

Nevím, zda u adventistů nebo Jehovistů nesmějí členové přijmout v transfuzi krev jiného. Raději zemřít - neb budou dříve v království nebeském.

Kromě toho je tu mnohem starší skupina odpíračů jakéhokoliv očkování. Tak se není co divit.

2 0
možnosti
Foto

Tak doufám,že všichni ti hrdě neockovani budou své vlastní zdravotní problémy hrdě řešit sami a ne na úkor celé společnosti.Hrde se dusit a umírat doma a neobtěžoval lékaře a sestřičky v nemocnici.I to je svobodná volba...

8 4
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3363x
Realistická s tak trochu osobitým pohledem na svět, jež se bohužel mnohdy neztotožňuje s mainstreamovou mentalitou.

Seznam rubrik