Diskuse

"Jako vole...?"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zrovna dnes obě slova hodnotila jazyková specialistka na angličtinu. Říkala, že ve skutečnosti překlad je ještě velmi mírný. Fotky, videa, název skupiny a texty písní mluví za vše. Ten, kdo tuto skupinu chválí, by měl svým malým dětem ukázat jejich fotky a videa, doslovně přeložit název skupiny i jejich texty. Měl by svému dítěti také říct všechna delikátní slova, která říká Kárl. Jinak je to pokrytec.

3 0
možnosti
JR

J54a56r43a 74R64a36n31k

8. 11. 2014 5:15

Ne to plus se zvrhlo, melo byt minus, protoze argumentuje lzive, pane PetreRv

Pouzil: cunt, fucked up a bitches - to najdete i v tom nejjednodussim slovniku. Skoda, ze si to nemohl odpustit a musel preslapovat v bahne......

0 0
možnosti
MP

Proč nepíšete o Kárlovi, který tak mluví KAŽDÝ DEN? Ha včil mudrujte.8-o

2 1
možnosti
MN

je pravda, ze Zeman mohl pouzit jine vyrazy, jen by nevystihovaly dostatecne situaci a vec o ktere se mluvi. Predpokladam, ze jste sveho synka poucila o sprostych vyrazech uz v dobe kdy byl premierem pan Topolanek, ze mu vysvetlujete ze by sproste nemel mluvit ani pan Kalousek nebo knize Schwarzenberg, protoze jinak jste jen dalsim pokrytcem. V nasi spolecnosti se hovori sproste uz radu let, nikdo to neresi, tedy pokud nepouzije Zeman tri sprosta slova. Je vsak prikladne, ze poslouchate Hovory z Lan, protoze jak jinak byste vedela ze Zeman pouzil vulgarni vyrazy a jake. Nebo vy neposlouchate, tak v tom pripade to "vykecala" nase media a ta byla onou hlasnou troubou - nebo medialni Keliškou. Je legracni, kdyz si dnes prectu, ze si Kalousek poplakal, ze ho Filip urazil, kdyz mu odcitoval cast pisne ve ktere byla slova pal odcuď hajzle... to pana Kalouska natolik roztesknilo ze je z toho smutny, toho Kalouska pro ktereho vyrazy jako cur.k, deb,l  kret.n a dalsi, nejsou nic vyjimecneho... takove mame mezi sebou lidi. Jen s tou vyukou ke slusnosti jsme mohli pokracovat kdyz uz od sedesatych let minuleho stoleti se v teto zemi kritizovalo, ze se mladi oslovuji "vole" par roku po revoluci a jsme u pohlavnich organu ... jen se zkuste zaposlouchat. Dnes vam s takovym slovem prijde dite ze skolky...

5 2
možnosti
RM

Pane Naprstek

jako Zemanovec je pro vas asi nepochopitelne ze se tu zvedla vlna odporu.Proto jste zacali tady bumlovat petice za podporu toho ozraly.Okey. Ale tady jde o to ze takhle mluvime vsichni ale jsou situace kdy si to nemuzeme dovolit. 

Stejne jako pro vas zemanovce krasny priklad pokrytectvi kde jste rvali jak Viktorky u splavu neco o buranech a krupanech. A to ze i kdyz vsichni chodime v mikine jsou situace jako treba pozvani prezidenta kdy si tu mikinu proste nevemu.I kdyby byl prezidentem ozrala.:-P;-);-);-);-)

2 4
možnosti
JN

Jednak jste už asi tisícátý myslitel, který zatoužil se písmen vyjádřit k danému tématu, jednak tomu přikládáte větší význam než je nutno.  A už vůbec bych si nedělal starosti o pověst naší země.  Když jsme přestáli fotky nahého premiéra a chrápajícího ministra zahraničí, ty nějaký výžblebt v rozhlasovém pořadu, který až do minulé neděle stejně nikdo neposlouchal, nám už nemůže ublížit.

3 4
možnosti
Foto

Ale ono to ten význam má a velký, třeba právě pro ty děti, které teď vyrostou v představě, že prezident země se může klidně chovat jako opilej sprosťák. A když on, tak přece taky kdykoli jiný...

3 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2548x
Ahojte, zdravím Vás, zkouším už psát roky jen tak na papír, pro sebe, tak teď to chci zkusit na "ostro". Baví mě hrát si se slovy, házet myšlenky na papír ve snaze zachytit prchavé okamžiky u mě doma, kolem mě, ve světě a ve vesmíru:).

Krásný den. Martina

Seznam rubrik