Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19o51s72e93f 85T86r28n28k91a

10. 9. 2014 15:53

No víte vy prostě posuzujete jen to že paní jinak vypadá ... To vás asi tak rozčiluje nejvíc. A taky jsou věčně zprávy plný teroristů s bombama ... Já na dovolený tohle neřeším ... Jedna paní má mini, druhá šátek, třetí nemá vlasy ... No a co? Neřeším jak se cítí a co na to její manžel, děti nebo příbuzní ... Nepřijde mi to až zase tak zásadní věc.

0 1
možnosti

Obávám se, že Vaše naivní potřeba být tolerantnější pramení z neznalosti. Říkám to každému, kdo má potřebu zabývat se muslimy: fakt si dejte tu práci a Korán (a Sunnu) si přečtěte. A pak se podívejte třeba do Švédska, kde na přemíru tolerance brzy pojdou. Ne, neházím všechny do jednoho pytle, ale to, co islám hlásá, musí v každém normálně uvažujícím člověku vyvolat obavy.

10 0
možnosti

Každá víra se dá zneužít. Nejsou všichni Arabové teroristi. Téměř všichni teroristé však jsou Arabové. Jsou to násilničtí barbaři, jako Ismail, jejich prapředek.

Jestliže si chtějí řezat hlavy, ruce a jiné části těla, nechť se tím baví doma a neobohacují nás jejich "kulturou". ;-O

6 0
možnosti

Takže paní Poláková  i vaše neteř, vy asi uznáváte aby cizí studenti u nás studovali bez veškerých dokladů? Protože to byl ten pravý důvod proč tu studentku , byla to jen jedna studentka, ta druhá v šátku mohla studovat, paní ředitelka nepřijala. Ona dobře věděla že bez dokladů se sní nikdo bavit nebude ale kvůli šátku ano. Nemá doklady? Tak tady nemá co dělat a je tu načerno. Vaše neteř vůbec nepřeplokládá že se do 5ti  max. 10ti let může taky dočkat stejné odpovědi jakou dostali od muslimů v Belgii. "Když se vám to nelíbí tak se odstěhujte." Vám a vaší neteři tu odpověď v brzké době přeji.;-)

9 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Ten věčný podiv Evropanů nad tím, že někdo chodí v tom horku zahalen až po paty... To přece nemůže být z vlastní vůle, že? Přitom mnoho těch muslimských žen má na výběr, mnohé studovaly či studují na západě, přesto je alternativy nelákají. Třeba moje arabské spolužačky kdysi v New Yorku - svobodné, bez manžela, bez dozoru rodičů, klidně chodily na diskotéku nebo do baru (nepily alkohol) s šátkem na hlavě... Neuvěřitelné, že? Proč se chtějí podřídit? Třeba proto, že potřebují nějaký vnitřní řád, který na západě chybí. Korán nevyznávají jen fanatici, teroristi, budoucí sebevražední atentátníci.... Navzdory přesvědčení zdejších omezenců.

7 11
možnosti

Díky za názor, ale - Korán jsem okamžitě zavřel v bodě, kde se praví cosi kladného o mnohoženství. V tom je Bible napřed, viz současné nemoci promiskuitních, nezodpovědných lidí. Netoužících po zdravém životním stylu, dychtících po zhoubných požitcích. Ale je to jejich volba, stačí je jen upozornit na špatnou cestu. Co víc můžeme dělat?

1 0
možnosti

šmarjá to jsou zase bláboly

3 4
možnosti
Foto

A jeeeje .. s vama se nejak roztrhl pytel ;-D ..... vas clanek je o neco mene vyvazeny, a o neco mene extremni .... ale psat o muslimech, Koranu a jako priklad uvest Iran??? To chce hodne velkou davku nejen totalni neznalosti a ignorace ... ale co se vlastne divim .. lidem to tady je jedno .. bude se jim to libit ;-)

1 1
možnosti

Spojení "Leje se ze mě pot" je v pořádku. Ne tak "Hurgada" ... doporučuji "Hurghada".

Jinak díky za článeček. Pěkně napsáno. Karma.

2 0
možnosti

Dobře napsáno.

Co se Koránu týče, tak jeho hlavním problémem je, že ti "uspořádavatelé" o nichž píšete zpřeházeli pořadí súr v jakém je Mohamed vyslovoval, čímž to všechno dostalo zcela jiný smysl (samozřejmě takový, jaký oni potřebovali).

Osobně se domnívám, že podobným problémem trpí i Bible. A to Starý i Nový zákon. Že u ní byla použita taková ta metoda 99% věrnosti, kde to 1% upravených, zatajených či zmanipulovaných informací z toho dělá mocenský nástroj, kterým by tato kniha (tyto knihy) neměla být

A jen jeden hloupý dotaz: prosím vás, co to je americká fajfka? resp. plavky s americkou fajfkou?

2 2
možnosti

Že by to bylo to jedno z nejjednodušších a nejznámějších log?

4 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2548x
Ahojte, zdravím Vás, zkouším už psát roky jen tak na papír, pro sebe, tak teď to chci zkusit na "ostro". Baví mě hrát si se slovy, házet myšlenky na papír ve snaze zachytit prchavé okamžiky u mě doma, kolem mě, ve světě a ve vesmíru:).

Krásný den. Martina

Seznam rubrik