Pozor - šílená zahrádkářka !

Pokud jste viděli můj fejsbůk, tak jste viděli asi už opravdu všechno. Některé věci jsou sice skryté tak,aby je viděla jen určitá skupina lidí, kterým věřím a znám je tak dobře, že bych za ně dala ruku i do ohně.Co je ale společné

 pro přátele a přátelé přátel a ne-přátele, je  neustálé/ spamování /ach ta bipolárka/mojí zahradnické vášně.

 Beze studu můžu přiznat, že se tím neustálým spamováním  mých kvetoucích radostí i kolikrát udělám, někdy je to i hodně dlouhý  multiorgastický zážitek. Hlavně když vykvete nějaká nová růže. já už popravdě ani nevím, kde co mám. /Rozuměj, kytky/. Protože rostou chudáci už na patra, tak je pak obrovské překvápko co se zase kde objeví.

Letos trhám rekordy v orgasmech. Dvacet nových barev, vůní a roztodivných tvarů nemá  konkurence. Stejně jako ženy. Každá je úplně jiná, vyzařuje jiný chemismus pro chlapy. Co voní jednomu nemusí  druhému. Ještěže je ten výběr tady  tak pestrý  a každý si může vybrat. Někdo třeba brunetu  stošede na  sedmdesátšest /kilo/ s  pichlavýma očima a šestkama prsama / těma by asi umlátil/ a někdo vystajlovanou Barbínu s hubou jako kačer. Každému co libo jest.

K tém  orgasmům.  K nám každej přijde jako slušňák a odejde jako trhan.Asi by měli by měli mít životní pojistku.

 

Listonoška s dírou v deštníku, saniťák s rozervaným pláštěm, naposledy pán v baloňáku co  si jel jen nafotit  nějakou dokumentaci před velkoopravami silnice.Když pán dlouho nevycházel, šla jsem mu naproti. Během chvilky chození pod rozlehlou broskví jabloní a prodíráním se ibiškovým pralesem změnil dokonale podobu na Einsteina.Jestli Einstein nosil taky baloňák, je fuk. Stejně je teď na cáry. Chudák pán nyní už za mé navigace prchá ze zahrady.   Ale měl  ten pán docela  kliku.Že mu nespadla pětikilová hruška na hlavu.. 

Naposledy na mě vlastní bratr řval, pravda zachycen značkovým rukávem  značkového trička že ta růže  prostě půjde pryč, no řekl to drsněji., že mám na to týden, slovy sedm dní. 

Neexistuje. 

Třicetiletá růže po babičce, nádherná s milion květy barvy porcelánu Flamingo s tisíci květ? Nikdy. To ti brácho raději koupím nové tričko :-))

Autor: Martina Pazourová | čtvrtek 20.8.2020 9:05 | karma článku: 10,66 | přečteno: 318x
  • Další články autora

Martina Pazourová

Seznamte se, Hepatica nobilis

30.3.2024 v 9:55 | Karma: 12,01

Martina Pazourová

Po dešti......

25.3.2024 v 23:00 | Karma: 13,38

Martina Pazourová

Střípky z bleduliště

22.3.2024 v 22:25 | Karma: 14,98

Martina Pazourová

Fialoví chlupáčci

21.3.2024 v 20:00 | Karma: 19,27

Martina Pazourová

Když je focení zábava

31.7.2023 v 19:25 | Karma: 10,21