Místo, kam musí i císařpán pěšky :)

 Varování. Článek není určen především slabším povahám a vám, kteří právě snídáte, obědváte či večeříte. Za to ručím vlastním žaludkem.

Ale k věci. Seběhlo se to tak nějak vcelku rychle.Jednoho krásného červnového dne  po obědě, přesněji, v neděli, jsem šla na zahradu a ještě jsem pořád byla ok, nutno podotknout,že já oběd fakt nikdy nevynechám. Tentokrát jo. Po obědě, jelikož jsem měla narozeniny,mamka se mě zeptala, zda chci dopít dvě štamprlata griotky a k tomu zmrzku. Tu jsem neodmítla, i když ta griotka už v podvědomí řvala, atˇse jí ani nedotýkám. Neposlechnutí mě stálo bezesnou noc.
Za dvě hodiny už jsem bolestí břicha viděla všechny svaté i s Ježíšem.Pot se ze mě lil ve stružkách. Myslela jsem, že je to slepák, ale žlučník byl rychlejší.Pak už následovalo odplazení se tam, kam císařpán i král chodí jen pěšky.
Cestou jsem se modlila, at  hlavně dojdu včas. Nepovedlo se. Mamka si sice dělala legraci, že u toho úkonu

řvu jak nějaká tenistka, ale po čtvrtém kole seznámení s mým žaludkem a drhnutí wc včetně pantů dveří a koberečku, jí smích přešel. Kdyby viděl tu spouštˇ tatˇka, infarkt by ho neminul. A to jsem nic nejedla- jak jsem tak objímala wc mísu, dělala jsem si s každým vrhem inventuru pozřeného jídla. Za tři dny by se tam toho vcelku našlo. Jisté je, že do smrti nechci vidět: BRAMBŮRKY BRAMBORÁK ČOKOLÁDU !!! 
Noc jsem strávila na dvou židlích vyčerpaná k smrti, v provizorním sedu lehu mezi předsíní a wc.Vůbec nechápu ty blbky bulimičky, že tohle podstupují dobrovolně. Já takovej blicí masakr zažila někdy před sedmi lety a sedmi kily,když ho bratr dotáhl z práce.
Bilance, za dva dny tři kila dole.Jo ho.vno, dieta, střevní chřipku na vás.
Od neděle na programu suchej rohlík a rýže, nu uvidíme jak mě to vydrží ta vůle.:-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martina Pazourová | sobota 10.2.2018 18:23 | karma článku: 14,03 | přečteno: 839x
  • Další články autora

Martina Pazourová

Seznamte se, Hepatica nobilis

30.3.2024 v 9:55 | Karma: 12,01

Martina Pazourová

Po dešti......

25.3.2024 v 23:00 | Karma: 13,38

Martina Pazourová

Střípky z bleduliště

22.3.2024 v 22:25 | Karma: 14,98

Martina Pazourová

Fialoví chlupáčci

21.3.2024 v 20:00 | Karma: 19,27

Martina Pazourová

Když je focení zábava

31.7.2023 v 19:25 | Karma: 10,21