Holky z privátů

Říká se jim někdy něžně- ťapiny Jinými slovy- holky z bordelů.  krycími  - společnice, hostesky, ale ve stejném významu je to jen laciné- rychle dostupné zboží. Třeba jako ananas za dvacku 

ve výprodeji.

Co je vede k tomu prodávat svoje tělo? Nemyslím si, že by to byly zdaleka jen lehce vydělané peníze. Ono to trošku chce to sebezapření. Zaplatil jsem ti, tak DRŽ MLČ. NĚKTERÉ, KTERÉ JDOU POPRVÉ TO OBREČÍ. Chce to více než trochu toho sebezapření. Ono když se na Vás vyvalí zatuchlý šedesátiletý plešoun s pivním pupkem a slintající už ode dveří, asi bude mít s libidem erosenky pramálo společného.

Protože namakaní hezouni z časopisů do privátu chodit asi nepotřebují, mají sex zadarmo. / Z vyprávění kamarádky, která pracovala v rakouském bordelu/.
Podle mě je to z devadesáti procent jen ukázka toho, jak jsou muži ubožáci a pohodlní a nedokážou si sex zajistit jinak, zadarmo.Nedokážou zaujmout ženu jinak než penězi.Proč? Protože je to pro ně nejjednodušší!Místo toho, aby si zjednali pořádek doma, ve své ložnici a s ofiko manželkou, které slíbili věrnost až za hrob. A ony to byly kecy. Možná ti, kteří složili slib věrnosti v kostele, desatero dodržují. 

Podle mě je ale asi tak pět procent těch žen, které peníze opravdu potřebují třeba ty na které se muž vybodl, protože nebyl muž, ale srab a nechal je napospas s dětmi svému osudu.I tak existují babičky které vnuky rády pohlídají. A ona mohla za kasu do Lídlu.Nebo je lákavější několikrát za den roztáhnout nohy? 
Kdo není bez viny, ať hodí kamenem, zkušenost s placeným sexem mám taky , a neříkám, že mít větší obnos peněz vpodstatě za nic nebylo příjemné. Ale ocamcaď pocamcaď.
Pak se v tom objevily city a bylo to v p.deli.Co bylo, je!
Z pozice muže : A teď si vás koupím všechny :-)))) 
Lidi, probuďte se! Prachy nejsou vše.
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martina Pazourová | pondělí 13.8.2018 16:32 | karma článku: 17,57 | přečteno: 1929x
  • Další články autora

Martina Pazourová

Seznamte se, Hepatica nobilis

30.3.2024 v 9:55 | Karma: 12,01

Martina Pazourová

Po dešti......

25.3.2024 v 23:00 | Karma: 13,38

Martina Pazourová

Střípky z bleduliště

22.3.2024 v 22:25 | Karma: 14,98

Martina Pazourová

Fialoví chlupáčci

21.3.2024 v 20:00 | Karma: 19,27

Martina Pazourová

Když je focení zábava

31.7.2023 v 19:25 | Karma: 10,21