Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soucítím s vámi. U mě ovšem byly sedmičky teprve předpeklí – ta pravá sranda začala až s osmičkami (naštěstí už nemám ani jednu)...

1 0
možnosti
Foto

diky osmy jsem nechala preventivne vyhazet uz v petadvaceti ;-D

1 0
možnosti
MB

Když mi dali jednou výplň zubu, po které bolest neustávala, nemilosrdně jsem jí odstranila a dala si na zub obyč. zubní pastu. To byla úleva. 12 dní už je moc - to není v pořádku. Držím palce!

1 0
možnosti
Foto

diky ja sobe taky, on tam byl totiz uz ai zanet nervu tak to trva no ale je to osetreno pan je odbornik delal mi uz asi tri korunky a milion dalsiho ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Martino, vlastnich zubu mam uz jen par, v teto oblasti jsem si uzil opravdu hodne a presne vim, jak Vam je. Takze uprimnou soustrast a hlavne strasne moc drzim palce, i kdyz je mi jasne, ze Vam to moc nepomuze:-)

1 0
možnosti
VN

O bolení zubů s špatně čte, pište radši o kytičkách ...;-D A přeji ať už zoubky nebolejí ... R^ ;-)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ja vim ale trosku to vypsani pomohlo

1 0
možnosti
Foto

I představa toho,co teď zakoušíte ,docela dost bolí

1 0
možnosti
Foto

a co teprve v reale ale ja se bavim pri tom psani, ani nevite jak;-D

0 0
možnosti
PK

Už mi to po přečtení začalo vystřelovat až do oka,,,;-DR^ doufám,že zubař to vyřeší...R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 14,91
  • Průměrná čtenost 606x
Sbírám  kytky  a chlapy :-))) https://www.facebook.com/martina.pazourova

 

Miluji češtinu a její slovní podoby. Ráda píši fejetony, o čemkoliv a nejen do šuplíku.Tvořím fotoblogy a koláže z fotek, náměty leží doslova na zemi.Moc ráda fotím a pěstuji květiny, zejména růže- to je můj život :-)

https://www.facebook.com/martina.pazourova

Fytotechnička,  pokladní i makléřka, pojišťovací agentka  vášnivá fotografka a  nákupčí banerové i nebanerové reklamy, která ráda  píše.O čemkoliv.

Vytrvalá hráčka na nervy, nezávislá  GLOSÁTORKA,    nyní BLOGERKA ve volném čase - v životě velmi vnímavá pozorovatelka ..ovšem nejvíce  zarytá zahradnice a bylinkářka .Muže vnímám jako osobnost, mám ráda inteligentní humor pana Šmoldase, pořad NA STOJÁKA- pana Tomeše.   Musíte mě číst mezi řádky..Přátele se neměří kvantitou, ale kvalitou. Jak to říkala ta  babička  ve známé pohádce Sůl nad zlato:  

Já jsem všudezdejší :)

 

Seznam rubrik