Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tara2011

24. 1. 2011 19:42
Iný pohľad na vec

Dobrý deň, v nedávnej dobe som sa stretla aj s iným blogom na tému hypnopôrodov.

http://humenikova.blog.sme.sk/c/252715/Porod-v-hypnoze-alebo-ked-je-jeden-navyse.html

Je to trochu iný pohľad na vec. Nie som autorkou, článok napísala lekárka, ktorá bloguje na http://www.sme.sk a žije momentálne v Nemecku.

Podľa môjho názoru by budúce mamičky mali rodiť tak, ako im je pohodlné, a rôzne predpôrodné cvičenia im môžu prospieť. Pôrod v hypnóze možno funguje, ale v prípade akýchkoľvek komplikácií pri pôrode by sa mali rodičky radšej čím skôr zveriť do rúk lekára.  

Týmto samozrejme vôbec nespochybňujem kvalifikáciu ani oprávnenenosť autorky tohto blogu viesť pôrody a možno to skutočne u niektorých maminiek funguje.

0 0
možnosti

culka

24. 1. 2011 19:29
Tvrdím,

že to jde i bez hypnózy.

0 0
možnosti

solway

24. 1. 2011 20:14
Re: Tvrdím, že realita je poněkud jiná.

Nenechte se mýlit. Rodičku, pracující k porodu, do hypnosy uvést nelze. Lze jen předem nacvičit typ dýchání, který vede k lepšímu uvolnění svalů pánevního dna. Všechno ostatní kolem je jen plané povídání a hlavně tahání peněz z kapes rodiček.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
fyzioterapeutka,psychoterapeutka pracující metodou terapie zaměřené na řešení,hypnoterapeutka,propagátorka celostního přístupu v medicíně, zakladatelka společnosti FYZIO-MED CENTRUM TERAPIE, VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE Most,

 

lektorka CENTRA TERAPIE, VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE