Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

5. 6. 2009 21:49
Je to úplně jedno.

Všichni co chtějí do Bruselu a jsou v Bruselu jsou bohapustí vyžírkové. Samotná EU svými dotacemi deformuje fungování trhu a těm, co je rozdělují k černým příjmům. Zrušit hranice a cla, sjednotit měnu by šlo i bez přebujelé byrokracie v Bruselu.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

5. 6. 2009 18:09
Zásadní otázka je k nucenému příjmu černých imigrantů.

V duchu dopisu Barrota a Pecinovi a jednání v Lucemburku je zásadní otázkou, jak se zachovají naši politici k požadavku převzít tisíce černých muslimů z jihu Itálie. kdo o tom jen zauvažuje by měl být hnán pohrabáčem až do Bruselu a pak bysme měli vystoupit z EU. To, že italové je nechtějí potápět na moři, je jejich problém a nevidím důvod to za ně řešit. [>-]

0 0
možnosti

Zirkon

5. 6. 2009 18:41
Re: Zásadní otázka je k nucenému příjmu černých imigrantů.

Otázka  imigrace je opravdu nejzásadnější.  Socialistickému směřování EU, které  nás  ekonomicky potáhne  směrem k rozvojovým zemím, se  vzhledem k  rovnostářskému naturelu Evriopanů nedá vyhnout.  Ekonomická úroveň naštěstí není tak důležitá, protože  pocit štěstí s  ní  nemá  přímou korelaci.

Co  ale  může  opravdu zásadně poškodit osud  příštích generací, to je   neřízená imigrace a to zejména  organizvaných a agresivních  muslimů.

Otázka  imigrace  měla  být  v Eurovolbách  zásadní. Nikoliv  školné nebo důchody.  

To jsou z  dlouhodobého hlediska  marginality.

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

5. 6. 2009 17:50
SNK už snad bude mít konec.

A navždy. A snad nebudou ještě nutit Zielince na komisaře, nebo kohokoliv z těch jimi navrhovaných.

0 0
možnosti
MVSE

madqwert volí SNK ED

5. 6. 2009 17:31
jestli pravici, pak jedine SNK ED

ODS pravici oslabuje, opousti frakci EPP-ED ;-D

0 0
možnosti
TJ

vioš

5. 6. 2009 17:26
Kaczynští, maďarští nacionalisté - spojenci ODS

Také bych chtěl, aby vyhrála rozumná čistá pravá. Jenže řada lidí si pod pravou představuje ODS a to je velká chyba. :-/ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik