Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

parat

19. 6. 2009 0:06
Drahý příteli

v Sudetech vítali Henlajnovce. Minorita byla zneškodněna. Politicky nebo pistolí. Byli to hlupáci? V roce 1968 minorita pozvala spřátelené armády v čele s SSSR. Jednotlivci protestovali, byli vyhazováni z práce, ostatní drželi hubu a krok. Ta minorita byli hlupáci? Stojím za Klausem. Je pravdou, že Brusel tajnou policii nemá. Zatím. Ale vím, že co nedokázali Němci v čele s Hitlerem, dokázali dnešní zdánlivě demokratičtí činitelé. I já uznávám porážku, ale s okupací ve jménu unifikované EU se nikdy nesmířím!

0 0
možnosti
L

LJK

24. 6. 2009 22:43
Re: Drahý příteli

Vidím v dálce město veliké, špinavé... Brusel jméno jeho jest... a z něj horda tanků vyjíždí na stověžatou matičku Prahu. Pokud někdo z vás viděl belgické vojáky v akci na přehlídce, to bych už si radši teď připravil své saky paky a vyrazil do ruských stepí. Jinak se uchechtáte k smrti... Nebo že by na nás vyrazily opět tanky polské a enderácké a maďarské a bulharské jako v šedesátém osmém? No tož praxi už mají...

0 0
možnosti
JL

J@kub17

18. 6. 2009 23:28
dobré

přesně.. souhlasím..:o)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 6. 2009 14:48
Uznat porážku neznamená změnit názor

Ganley je poražený, protože ho nepodpořili voliči. Bez nich nemůže s Lisabonskou smlouvou nic dělat, jakkoli by třeba chtěl. Nepovede drahou zbytečnou kampaň, to ale nezanamená, že by smlouvu podporoval. :-P

Klaus naproti tomu ještě neprohrál. Není odkázán na podporu voličů. Má za úkol vykonávat úřad podle svého svědomí, nikoli podle výsledků eurovoleb nebo průzkumů veřejného mínění. :-/

Já si naopak myslím, že pokud považuje Lisabonskou smlouvu za takovou pohromu, jak říká, nesmí ji nikdy podepsat. Zpronevěřil by se prezidentské přísaze. Pokud na něho bude příliš silný tlak, měl by raději abdikovat, než podepsat něco, co považuje za porušení státní suverenity. Doufám, že je Klaus jiný formát než Topolánek, který smlouvu nechal schválit v parlamentu a senátu a pak prohlásil, že je mrtvá.

0 0
možnosti
K

kion1111

18. 6. 2009 14:49
Re: Uznat porážku neznamená změnit názor

R^!!!!

0 0
možnosti
PG

petyo

18. 6. 2009 14:05
Klaus jasně řekl..

..že pokud v Irsku Lisabon schválí a schválení by zůstalo jen na něm, tak to podepíše. Na druhou stranu nechce by eurohujeři na Irsko mohli vytvářet nátlak ve stylu: Vidíte, jste poslední.

0 0
možnosti
NB

j@ck

18. 6. 2009 14:33
Re: Klaus jasně řekl..

at si klaus zvani co chce a onanuje sve ego jeste dalsi tri roky, pak definitivne skonci a zapadne ve smetisti dejin jako dalsi malicherny a bezvyznamny politik s napoleonskym komplexem.

0 0
možnosti
K

kion1111

18. 6. 2009 13:55
:-)

další eurolisabonskýřiťolezec?RvEURv

0 0
možnosti
K

kattta

18. 6. 2009 12:26
Never ending Lisabon

Ať se to komu líbí nebo nelíbí, Lisabonská smlouva je v tuto chvíli mrtvá a seberychlejší podpis prezidenta na tomto faktu nemůže vůbec nic změnit. Jediný, kdo to může změnit jsou irští voliči v referendu. Ve svém článku taktně mlčíte o tom, že Václav Klaus není jediný, kdo Lisabon nepodepsal - tatáž situce je v Německu i Polsku, a proto vůbec není kam spěchat. Vaše poznámka o tom, že VK má nulovou podporu voličů je zábavná - a od kdy má prezident podporu voličů, když je volen nepřímo??? Pokud by vlády členských zemí EU nebyly zbabělé a uspořádali o Lisabonu referendum, měli bychom hned jasné výsledky, jak je to s podporou tohoto dokumentu. Pokud by se referendum konalo i v Česku, bylo by hned jasné, jak je to s podporou prezidentova postoje. A hodně lidí, včetně vás, by se pak hodně divilo...

0 0
možnosti
H

hayley

18. 6. 2009 12:53
Re: Never ending Lisabon

Pokud Lisbon treaty nebude platna jeste v dobe, kdy nastoupi vlada konzervativcu pristi rok (doufame), bude referendum i v UK. A podle dnesnych pruzkumu by bylo pro asi pod 40%. 

0 0
možnosti
H

hayley

18. 6. 2009 12:26
Proc je napsano, ze

v diskusi neni zadny prispevek, kdyz to neni pravda?

0 0
možnosti
PG

petyo

18. 6. 2009 14:05
Re: Proc je napsano, ze

F5

0 0
možnosti
H

hayley

18. 6. 2009 12:24
Nevim, jestli je v CR znamo,

ze voleb do EU se zucastnilo mene nez 30% volicu. To snad vypovida o jejich nazoru na EU lepe, nez dlouhosahe diskuze,nemyslite? Ovsem organy EU jsou tak "nad veci", ze ani to, ze nemaji demokratickou vetsinu jim nevadi, aby nezvoleni lidi davali prikazi demokraticky zvolenym vladam. Vam to zrejme pripada ok.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik