Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j@ck

3. 7. 2009 9:17
co jsme nezvladli? odpoved nize

K omicky

L aciny

A rogantni

U razlivy

S enila

0 0
možnosti

madqwert

3. 7. 2009 9:33
Re: co jsme nezvladli? odpoved nize

Tupec Onanista Pitomec Ocas Lhar Asocial Neruda Egoista Kreten ;-D

0 0
možnosti

madqwert

3. 7. 2009 9:15
jednou z nasich priorit bylo pristoupeni chorvatska

a neudelali jsme v tomto smeru nic... fiaskem skoncil i projekt vychodniho partnerstvi ;-D

to jsou ty fakticke veci, jinak ceske predsednictvi bylo neuspesne zejmena v oblasti leadershipu, vytvareni spolecneho evropskeho postoje, tam jsme zcela selhali, nicmene to se i dalo ocekavat, kdyz nastupuji do cela EU lide, kteri si mysli, ze predsednictvi je o rozdavani propisek ;-D

0 0
možnosti

dutina

3. 7. 2009 10:24
Re: jednou z nasich priorit bylo pristoupeni chorvatska

Chorvatsko bude přistoupeno po vyřešení hranic se Slovinskem. Nemlž .

0 0
možnosti

Josef II

2. 7. 2009 17:10
Rozhodujici je ...

ze si Topolanek s Fiserem vzajemne blahoprali k velice uspesnemu predsednictvi !To co rikaji diplomate nebo co pisi evropske listy je naprosto mimo misu ! Vsichni bychom si meli blahoprat k tomto vynikajicim triumfu !!

0 0
možnosti

Vestor

2. 7. 2009 15:58
Naprosto přesně

!!

0 0
možnosti

rabín Šiml z Krakova

2. 7. 2009 15:06
To by mě taky zajímalo

R^

0 0
možnosti

mazlikuzlik

2. 7. 2009 13:11
Kritika a plané řeči jsou dvě různé věci

Pracuji v oboru, kde lze většinu věcí spočítat, dokázat a ověřit. Za ta léta jsem odvyknul filosofování o nesmrtelnosti chrousta a dívám se na výsledky, předpoklady, uvažovaná a reálná data.

Ani si neumíte představit, jak mi prázdné výroky a nepodložené výkřiky dokáží hnout žlučí:o). Nechápu, nerozumím a nechci rozumět. Proto se plně připojuji k autorovi článku. Chci slyšet fakta, zásadní chyby a především jejich DOPADY.

Nemastná, neslaná vyjádření o rozpačitosti, nenaplněných očekáváních, nezvládnutí či velkém počtu zasedání mě absolutně nezajímají a považuji je za nepochopitelná a nic neříkající.

Chci-li se k něčemu vyjadřovat, musím být schopen věci pojmenovat, posoudit odvedenou práci a skutečně kriticky zhodnotit. Kdo toho není schopen, ať se věnuje něčemu jinému než komentování. Mediální přestřelky a tvářička pro kamery jsou dost možná dobré do estrád nikoliv do zpravodajství.

Za sebe říkám: Nic zásadního jsme nezkazili. Pád vlády byl naprosto zbytečný, ale žádný dopad neměl.

0 0
možnosti

MacX

2. 7. 2009 14:49
Re: Kritika a plané řeči jsou dvě různé věci

Kdo si představuje, že v politice, a zejména v mezinární politice, jde o fakta a data, ten je prostě naivní káčátko.

Vůbec není podstatné, co české předsedání EU skutečně dokázalo, už proto ne, že část těch věcí prostě změřit či obejktivně zhodnotit nejde.

Podstatné je, jaký dojem předsednictví vzbudilo. Politika není věda, ale spíš umění nebo obchod. A tam se hraje jen na čísla zisku.

0 0
možnosti

der Alte

2. 7. 2009 12:41
Česko prokázalo svým předednictvím

toliko dvě věci a to věrnost svému "švejkovství" a ukázku toho, co znamená mít prezidenta "klimatologa",který je patrně k smíchu zbytku civilizovaného světa!!Rv

0 0
možnosti

wo_co_go

2. 7. 2009 12:44
Re: Česko prokázalo svým předednictvím

tvá slova jsou bohužel jen bezduchý blábol;-D

0 0
možnosti

Vosta Jindra

2. 7. 2009 11:49
To jsou dvě věci

co do obsahů bylo předsednictví úspěšné (nebo alespoň ne neúspěšné). Úředně bylo zvládnuto asi velmi dobře. Jenže co je to všechno platné, když politici neustále znovu a znovu selhávali. A ne jen pádem vlády, ale ještě začátkem roku se u nás říkalo veřejně, že žádná krize není nebo že je jen vymyšlená. Hlavním programem byla další liberalizace trhů, ač se ukázalo, že když se to přežene, je to cesta do pekel (jako všechno ostatně). A jako koruna ubohé vystoupení Klause v EP. Svět už je takový, že nad věcností vítězí dojmy nebo symboly.

0 0
možnosti

ladik54

2. 7. 2009 11:46
Uz titulek staci na karmu

Dobry clanek R^

0 0
možnosti

Toli

2. 7. 2009 11:18
Slávistický homelessák - bývalý

R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik