Za příštího premiéra si přejme mentalistu

Není to přece jen s českou společností tak zlé. Představte si, že už český národ dospěl k rozhodnutí NEvolit staré politické tváře a strany. Velká část potenciálních voličů studuje programy nových uskupení a chce řící ANO, očekává ÚSVIT nebo chce zvednout HLAVU VZHŮRU.

Archív: PaMa

Není to žádné science fiction. Opravdu se připravme na přeskupení sil a nový zasedací pořádek v Poslanecké sněmovně.
Všem nám co hledáme nové možnosti života v Čechách a na Moravě bych přál setkání s "dobrým" mentalistou. Pokusit se hledat cestu sebepoznání a osobního rozvoje. Pracovat s mozkem, principy jeho fungování a odkrýt jeho velké možnosti i v soukromém životě.
Mentalismus je druh kouzelnického představení, při kterém kouzelník, označovaný jako mentalista, používá psychologických principů, kouzelnického umění, hypnózu nebo sugesci k dosažení efektů jako jsou čtení myšlenek (telepatie), telekineze, psychokineze, předpověď volby diváka, jasnovidectví nebo ovládání mysli. Mentalismus často vyžaduje po umělci ukázku autoritativního, sebejistého a charismatického představení.
(zdroj Wikipedie).
Bylo by velmi zábavné, nové a neokázalé najít toho pravého, českého mentalistu mezi kandidáty, kteří se připravují uspět v předvolebním boji. Stal by se kouzelníkem, který osvobodí zakletou mysl české společnosti. 
To kdyby se podařilo, stal by se velký společenský zázrak. Pravděpodobně bychom konečně i při zatažené obloze viděli sluneční paprsky a při chladném počasí bychom nepodléhali všeobecnému rozladění. Mentalismus bych následně zařadil jako nepovinný předmět na základních a středních školách.
Česká republika by nebyla národem Švejků", ale mentalistů. Mě se tato možnost velmi zamlouvá, co Vám?
MENTALISMUS

Autor: Pavel Maršík | pondělí 23.9.2013 22:10 | karma článku: 8,15 | přečteno: 433x
  • Další články autora

Pavel Maršík

Najdi si svou pravdu

20.10.2021 v 22:52 | Karma: 6,78

Pavel Maršík

Od Husáka k Zemanovi

19.10.2021 v 8:17 | Karma: 24,59

Pavel Maršík

Smutný konec Prezidenta republiky

15.10.2021 v 9:48 | Karma: 23,41

Pavel Maršík

Filipe Pešáne, jako sorry

2.6.2021 v 9:53 | Karma: 4,40