Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To se pletete, pane. Češi nechtějí fronty na banány. Češi chtějí stát, který tu bude pro ně a ne pro horních deset tisíc.

1 0
možnosti

Mají tito Češi ale vůbec na výběr? Fronty na banány, nebo hordy barevných politiků z povolání, kteří si hospodaří do vlastních kapes? Co myslíte, co si vyberou?

4 0
možnosti

Doufam, ze minimalne par set tisic lidi da stejne jako ja hlas Svobodnym, aby mohli ve Snemovne vyvazovat a blokovat ty zrudne socialisticke navrhy, a naopak ukazali, kudy vede z tohoto marasmu cesta ven. Snad se to podari uz letos, v horsim pripade az za 4 roky...

3 3
možnosti

Zbožné přání. ;-D

1 0
možnosti

Ono to celé môže byť aj trochu inak. Považujem sa za konzervatívneho pravičiara, ale pri posledných voľbách na Slovensku som sa rozhodoval medzi ľavicovým Smerom a liberálnou SaS. Radšej budem totiž voliť ľavičiarov či liberálov ako vyjadrenie protestu než konzervatívcov so zaťatými zubami. A aj pravica občas potrebuje výprask. A čím väčší dostane, tým skôr sa spamätá.

Samozrejme tu hrozí riziko, že ľavica získa ústavnú väčšinu. Ale tak ako ja neuvažujú všetci, takže to riziko je viac-menej hypotetické.

Ja hovorím, že politici sú ako malé deti. Neustále skúšajú, kam až môžu zájsť a čo im ich rodičia, resp. voliči dovolia. A podobne ako deti aj politici z času na čas ten výprask potrebujú ako soľ.

Môj známy hovorí o bitkách, ktoré dostal od svojich rodičov: škoda každej facky, čo padla vedľa.

4 3
možnosti

J54a87r75a 14R45a63n80k

3. 9. 2013 0:40

Tak doufejme, ze smite volit pouze na SlovenskuRv

2 4
možnosti

Dřív měli lidé sice nějaké peníze, ale bohužel nebylo dostatek zboží a třeba na televizory, pračky aj. se stály fronty do rána. Dneska je zboží sice dostatek, ale bohužel chybí ty nějaké peníze, a tak zde máme opět fronty do rána na dotované kotle na topení státem, aby si je mohli i obyčejní lidé, (tedy nemyslím politiky s milionovými odměnami v době krize, kdy nejsou peníze na důchody a na zdravotnictví) koupit také. [>-]

7 2
možnosti

No jo, lidé stojí fronty na dotace na kotel za cca 100 tis. protože to jsou obyčejní lidé kteří by jinak doma mrzli. Vy jste taky myslitel.

2 1
možnosti

Nejsem si jist, zda strašit frontami na banány je v dnešní době argument. Totalitní režim tak, jak jsme jej poznali do roku 1989 se již nikdy nevrátí a to z jednoduchého důvodu. V roce 1989 komunisté Havlovi předali moc politickou za slib, že jim zůstane moc hospodářská a to se stalo a děje se dodnes. V letech 1990 - 2 ovládli klíčové podniky a banky exkomunisté a exsvazáci.

Myslet si, že když nastopupí jiná, nebo nová strana, že skončí korupce a přestane se krást, to je snílkovství. Každá partaj se pere o moc zejména kvůli penězovodům, ovlivňování státních zakázek či jejich umělému vytváření, obsazování klíčových míst v polostátních firmách. Otázkou je jen, jakou cestou se která partaj k té moci dostane, respektive, jakými prostředky přesvědčí voliče. Levice tak koná na základě lidské závisti - sebereme schopným a bohatým a rozdáme ostatním. Budeme rozdávat, budete se mít líp, co na tom, že na dluh a že to pak časem krachne.

ČSSD dnes slibuje fungující stát. Proč pro to neudělala NIC v době, kdy vládla? Takže opět jen sliby. A navíc, k čemu bude funkční stát, pokud bude plný chudých lidí? Strašit frontami na banány je nesmysl. Lidé by se měli bát toho, že se bude brát schopným a pracovitým, měli by se bát že jim levice dá do jedné kapsy, ale z druhé vezme dvojnásobek. Měli by se bát katastrofálního zadlužení státu a nakročení k cestě do Řecka. Ono totiž pak ty banány budou taky bez front, protože na ně většina lidí mít nebude.

9 1
možnosti

P92a45v36e52l 63R46y77s

2. 9. 2013 21:16

Pardon, to mělo být plus

1 0
možnosti

Obávám se, pane autore, že s touhle jednoduchou a otřepanou agitkou už neuspějete. Ani s mobilizací a jinými úderně laděnými hesly. Voliči po tom horko-hořkém létu s koncem Nečasovy vlády pod vedením pana Kalouska zase o dost politicky vyspěli a už vám tu banánovou story nějak "nežerou":-)

9 1
možnosti

P24e32t23r 10P77e98š19a34t

2. 9. 2013 17:36

Tak to hold v demokracii chodí... když se znemožní pravice, jde do vlády levice a naopak... strašení nemá smysl... pravice se v tom několik volebních období vykoupala tak hold na čas půjde od válu...

5 0
možnosti

Tohle bubu asi už  fungovat nebude . Ale co jinýho, když nejsou nápady .

5 0
možnosti

Tak já dnes stál 20 min. v Kauflandu frontu u pokladny. Pak jsou také fronty na poštách, dopravních inpektorátech (jako za komanče, den v hajzlu)...Je nějak málo zaměstnanců a přitom je nezaměstnanost.

6 0
možnosti

J14i79ř45í 57R52o53d

3. 9. 2013 17:48

Zaměstnanců na úřadech je mnoho, ale nechce se jim pracovat!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!