Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Adolfus

1. 9. 2008 12:02
charisma

Autorka by se mohla zamyslet nad tim, jestli neni rozdil krasna zena a sebevedoma zena. Otocim se za obojim, ale u te druhe si opravdu v hlave poznamku kocka neudelam. Proc taky, kdyz neni.

Krasa i sebevedomi jsou videt. Ne nejake neexistuji zenska vnitrni ja a dusevno, ale obycejna vira ve vlastni schopnosti.

Idelani zena by mela mít obojí, ale svet neni idealni a Stvoritel setril na krase i sebevedomi.

Co autorka pise o sve vysce, no, opticky klam je pekna vec, ale i kdyz si moc neverim, oklamala by me s tim tak mozna do prvniho kroku :)

0 0
možnosti
MM

Miro Mat

30. 8. 2008 0:53
Přeji

generacím po nás, aby hodnotily protějšky především dotykem. Naše epocha (především evropská) se soustředí výhradně na nejzakrnělejší smyslový orgán - zrak. "Lidstvo začne vidět, teprve až rozevře dlaně."

S pohlazením Miroslav Matušný ;-)

0 0
možnosti
DB

doktor_bota

30. 8. 2008 1:04
Re: Přeji

Nejsem si jistý, že bych uspěl například v metru tím, že bych místo letmých pohledů použil na přítomné rozevřené dlaně. I když kdo ví, já dost špatně vidím, třeba bych u některých dam zabodoval...:-/

0 0
možnosti
ZN

eman1

27. 8. 2008 21:44
A jak se vám líbí

holý pupky ? Mě celkem jo, ale někdy je to v počasí kdy mám husí kůži. Ale co se mi nelíbí je holej pupek a vyčuhující tanga. Zajímavé také je jak se umí ženské maskovat. Tuhle jsem viděl jednu a řekl jsem si tý je tak 20. No a když jsem ji viděl asi tak z metru tak bylo jasné že 40 má už za sebou. Tak jsem si vybavil ten flashový vtip jak sedí ten chlap u baru, vedle něj ženská, která je po každým pivu hezčí a hezčí. To musí být hrůza, to ranní probuzení....

0 0
možnosti
M

motylek_02

27. 8. 2008 15:23
v USA bezi

show s nazvem Co nenosit. Kamaradi, pribuzni mohou nominovat blizkeho, o kterem si mysli ze je to treba. Pokud je dotycny vybrany, ma zajisteny tydeni pobyt v New Yorku a pomoc stylistu pri nakupu obleceni (soucasti je kreditka na 5000 dolaru). Pak se ji venuje profesionalni kadernik a vizazistka. Ve chvili, kdy s dotycnou nakupuji stylisti, tak nastane prevratna zmena: ukazi dotycne co ji slusi, a vsechny zeny najednou zacnou zarit, usmivat se a srset nadsenim. vysledek je velice prirozeny a zdurazni se prednosti kazde zeny. Posledne tam jedna rikala, ze neni treba mit velikost 36, aby se clovek citil dobre. spise vedet co slusi a co ne. na zacatku prichazeji nektere jako osklivky, na konci odchazeji zarici zeny, ktere o sobe rikaji: vim o sobe ze mi to slusi a budu o sebe dbat.

Vse je o vnitrnim pocitu...

0 0
možnosti
G

Gillette

26. 8. 2008 11:21
pokus

Kdysi delali pokus na jedne americke univerzite, studenti zacali opakovat jedne seredne spoluzace jak je sexy a jak ji to slusi... Po nejake dobe s ni spousta tech studentu chtela chodit, protoze najednou proste byla sexy... Je to vsechno jenom o nasich pocitech a sebeuvedomeni...

Peknej clanek, mimochodem.. (jako vzdy, mimochodem) R^

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

26. 8. 2008 11:27
Re: pokus

A neznáš ještě nějakou jinou?

0 0
možnosti
C

chce-se-mi-spat

26. 8. 2008 10:30
uzasna kamaradka

autorka je kamoska za vsechny prachy, lituju zuzanu:-©

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

26. 8. 2008 14:28
Re: uzasna kamaradka

Tak pozor, taky jsem měla jednu takovou "zuzanu", akorát jsem ji nenazývala svou kamarádkou, i když ona si asi myslela, že jo. A ty holky jsou vážně těžko snesitelný. Přehnané sebevědomí je stejně nehezké jako to nedostatečné.

0 0
možnosti
K

Kassiel

26. 8. 2008 10:17
Nevím, jak to vnímají pánové,

ale já dám na charisma. Když má chlap charisma, podlamují se mi kolena. Někdo prostě má, někdo ne... na vzhledu jako takovém mi příliš nezáleží.

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

26. 8. 2008 14:29
Re: Nevím, jak to vnímají pánové,

Pánové na tohle nedají, protože už žen je pro muže důležité něco jiného než pro ženy u mužů.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

26. 8. 2008 9:54
Trochu mimo téma

Víte, mě hrozně baví pozorovat vzájemné chování žen. Například v tramvaji - to je vynikající místo pro studování lidských povah. Nedávno jsem tou naší slavnou pouliční dráhou opět jel a na zastávce přistoupila nádherná slečna, asi osmnáctiletá. Byla krásná tak nějak přirozeně; žádné tuny líčidel, hadry za dva tisíce dolarů a další doplňky. Naopak oblečená velmi jednoduše, minimální úprava vlasů, čímž ještě více ty nádherné vlasy vynikly - byl to ten typ krásky, za kterou se všichni otočí, i kdyby na sobě měla jutový pytel. Tramvaj se postupně naplnila a na zastávce "Slintáč" slečna vystupovala. Kdybyste viděli ty nenávistné pohledy ostatních žen, kterými slečnu pozorovaly, asi by vám také přeběhl mráz po zádech. Doufám, že tato slečna bude mít dostatek filipa, aby nikdy nepracovala v ženském kolektivu. Tam by dlouho nepřežila.:-)

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

26. 8. 2008 9:53
Trochu mimo téma

Víte, mě hrozně baví pozorovat vzájemné chování žen. Například v tramvaji - to je vynikající místo pro studování lidských povah. Nedávno jsem tou naší slavnou pouliční dráhou opět jel a na zastávce přistoupila nádherná slečna, asi osmnáctiletá. Byla krásná tak nějak přirozeně; žádné tuny líčidel, hadry za dva tisíce dolarů a další doplňky. Naopak oblečená velmi jednoduše, minimální úprava vlasů, čímž ještě více ty nádherné vlasy vynikly - byl to ten typ krásky, za kterou se všichni otočí, i kdyby na sobě měla jutový pytel. Tramvaj se postupně naplnila a na zastávce "Slintáč" slečna vystupovala. Kdybyste viděli nenávistné pohledy ostatních žen, kterými slečnu pozorovaly, asi by vám také přeběhl mráz po zádech. Doufám, že tato slečna bude mít dostatek filipa, aby nikdy nepracovala v ženském kolektivu. Tam by dlouho nepřežila.:-)

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

26. 8. 2008 9:55
Re: Trochu mimo téma

Ach jo, není nad kvalitní připojení.;-(

0 0
možnosti
PV

seppik

26. 8. 2008 9:38
Nejoškilvější žena

Pro mne jsou nejošklivější ženy s cigaretou

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

26. 8. 2008 11:26
Re: Nejoškilvější žena

Jestli narážíš na fotku autorky, tak vypadá velice zajímavě. Možná zajímavěji než ve skutečnosti :-)

Ba ne, ta fotka je moc hezká.

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik