Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mavrud

3. 9. 2008 13:47
Jen houšť a větší kapky

Milá Mono, dovolím si oslovení milá, protože na Vaše témata a postřehy se těšívám. Nevím zda máte fluidum, jak píše eman1, ale odvahu sdělovat v blogu to co si mnozí myslí, ale pro nechuť čelit reakcím svého okolí si nechávají jen pro sebe, máte určitě.

Být solitérem je dřina a být solitérem veřejně ještě větší a být solitér a žena k tomu, to už je boj o přežití.

Nejste v něm sama.

0 0
možnosti
ZN

eman1

27. 8. 2008 22:54
Mě se tohle psaní líbí. Je takové

ryze ženské. A pánové vy jste tady pouze trpěni, to si pište. Jste tady pouze pozorováni a hodnoceni podle "Ženského bodového systému", se kterým se každá ženská už narodí. Tak si to hezky přečtěte, chápat to nemusíte,viz svařák, a bavte se. Ta Mona má nějaké fluidum, protože zítra, nebo pozítří to bude zase jeden z nejčtenějších blogů.;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 8. 2008 23:46
Re: Mě se tohle psaní líbí. Je takové

Jasně, Mona se prostě nedá vynechat. Přece nebudu číst Polaneckého, Ryšavého, Tydli apod. - tam jsou opravdový blbosti, kdežto tady se člověk občas i pobaví.

To Eman: Někdy jsi se zmínil, že se věrný trabant Tydli bleška někde přiznala ke špionáži mimo povolený prostor - mohl bys mi tu nechat odkaz (link), kde se tak stalo, rád bych na to pustil oko. Dík.

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

27. 8. 2008 22:43
O čem to bylo?

Nuda, nic zajímavého. No, tak snad se někdy zadaří.

0 0
možnosti
M

motylek_02

27. 8. 2008 17:13
vy se pekne ctete Mono

kdyz to ma pritel vyresene,  a je s rozchodem srovnany, slava, neni duvod se trapit. a kdyz to porad vyresene nema, nemuze z naseho vztahu byt vztah zdravy a normalni. Stalo se mi to, a bylo mnohem lepsi odejit...

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 8. 2008 23:47
Re: vy se pekne ctete Mono

Mona rady rozhodně nepotřebuje, šetři dechem

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

27. 8. 2008 12:55
Poznala jsem dvě přítelovy bývalky.

Nepřipadá mi, že mám s nima něco společného a ani ony navzájem. Např. na rozdíl ode mě jsou obě opravdové krasavice, jedna naprosto šílená umělecky rozháraná pařmenka, druhá blboučké telátko z Moravy, které ale ví, jak na chlapy. :)

Když už bych si měla vybrat, tak radši tu pařmenku, ale té se trochu bojím, je fakt hustá.:-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

27. 8. 2008 13:15
Re: Poznala jsem dvě přítelovy bývalky.

Ale určitě jste měly něco společné všechny tři. Barvu vlasů? Oblíbený film? Vášeň pro neobvyklé sexuální praktiky? muži jsou jednoduchá stvoření (teď myslím na použití, ne intelekt samozřejmě!!!!!)

0 0
možnosti
KH

klarisah

27. 8. 2008 12:39
Jako vždycky hezký článek

Taky jsem se s jednou slečnou nemohla ani cítit, protože jsem ji téměř vystřídala. Pak, když mě onen pán opět vyměnil, mi neskutečně pomohla. Říkala jsem si, že když nic jiného, alespoň jsem poznala tuhle skvělou holku :-)

0 0
možnosti
MH

mona m.

27. 8. 2008 13:12
Re: Jako vždycky hezký článek

Aneb - všechno zlé= je k něčemu dobré! jen mi trošku vadí, že jedna z mých docela fajn známých, kterou jsem poznala touto cestou je schopná bavit se se mnou jen o našich bývalých... je ovšem fakt, že jich máme společných víc... :-)

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

27. 8. 2008 12:20
Miá Mono,

skvěle jste to napsala. Z osobní zkušenosti- také jsem nesnášela ex svých expartnerů. Jenže dnes už zase vím, že jako ex stále udržuji kontakt a setkávám se se svými ex, takže pravděpodobně jsem nenáviděna. Ale je mi to fuk. Momentálně, protože jsem sama. Znám páry, kde se bývalí a současní partneři setkávají a vypadá to, že mezi nimi není žádný problém. Tak já nevím. Záleží to na každém jedinci.

Mějte se hezky a pište, ráda čtu Vaše vztahové rozboryV

0 0
možnosti
PJ

patockajan

27. 8. 2008 11:25
Ještě jedna možnost

Já bych k tomu přidal ještě jednu kategorii, za naši, mužskou stranu. Čas od času se setkávám s ženami, které mají partnery (a některé tu chlapy osobně znám....) a pokud se někde ocitneme o samotě, začnou mi vykládat, jak je jejich současný partner už nebaví, jak málo vydělává, jak se hádají. Jak jsem napsal, s některými takovými partnery se znám, a moc mne rádi nemají. Já je ale docela ano....

0 0
možnosti
P

Peki

27. 8. 2008 11:32
Re: Ještě jedna možnost

s tím jsem se taky setkal a absolutně to nechápu, jak může ženská pomlouvat svého partnera a pak s ním dál fungovat. Na čem je jejich vztah založen?? Chápal bych to v nějaké poslední fázi vztahu, ale ne když mi navykládá všelijaké věci o stávajícím partnerovi a stejně jsou spolu do dnes. Asi je takových ženských víc, co rádi perou prádlo na veřejnosti...

0 0
možnosti
P

Peki

27. 8. 2008 11:04
ještě

pak je ještě jedna varianta, asi ne až tak obvyklá, a to že se Ex i současná respektují a komunikují spolu úplně normálně. Ba co víc, např. minulý týden jsem s oběma (najednou) byl v kině :) Nejde ovšem o žádný případ mnohoženství, jak by si někdo mohl myslet, jde o čisté přátelství mezi mnou a Ex a respekt mezi Ex a současnou.

0 0
možnosti
LP

1_Kopretina

27. 8. 2008 11:00
:-)

Nádherný - to co dávno vím jste dokázala zformulovat - karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik