Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wendolene

16. 3. 2009 2:27
Vidim , ze jste zmenila fotku

Takze misto zeny vamp je tady zena s troskou zahady...libi se mi to.R^

Clanek moc komentovat nebudu, ja na ty manualy moc nejsem. ;-D

0 0
možnosti

Vikina

14. 3. 2009 0:23
Ach Mono,

už chápu, kam zmizel Jirka Fiala. Prostě ho po přečtení některého Tvýho článku trefil šlak ;-(. Máš ho jasně na svědomí, měla by ses nad sebou zamyslet.:-P

P.S. Jak k tomu přijdou ostatní blogerky, jejichž diskuze osvěžoval svými neotřelými příspěvky - na ně nemyslíš? Jsi sobec!

0 0
možnosti

mona m.

14. 3. 2009 1:40
Re: Ach Mono,

Fiala zmizel? skvele! ma mise je u konce a konecne mohu prozradit, ze jsem byla placena americkou vladou za jeho zniceni :-)

0 0
možnosti

TlustePraseJakNaFotce

12. 3. 2009 19:50
napiš manuál

a publikuj, a potom jenom sděl adresu webové stránky a je to!

0 0
možnosti

CHYREN

12. 3. 2009 15:34
Od rozdávání manuálu..

je už jen malý krok rozdávat i své tělo. A protože muži "vlezou" často i na exhibující se rádobyintelektuálky...je třeba udělat nějaký selekční systém, který zajistí i pohodlí na co největší uspokojení klientů.;-D;-D;-DRv[>-]

0 0
možnosti

dino_na_idnes

12. 3. 2009 15:33
Manuál?

Myšlenka zajímavá, leč IMHO stojící na mylném předpokladu stability - nevím jak je to u Vás, ale můj systém může optimálně fungovat v poměrně velkém rozpětí konfigurací. Problém je, že ne vždy funguje každá konfigurace, co bylo včera ideální může být dnes nevyhovující a zítra... tak průměrné.

Tělo je úžasný systém, obzvláště tvoří-li soustavu s jiným tělem (či těly) a představa, že existuje jediný správný (případně nejsprávnější)  postup interakce, v sobě jediný opravdový destabilizátor soustav - nudu, stereotyp, šeď.

Tak jako mám kreativní práci a zabilo by mě dělat den co den tytéž úkony, tak by mě brzy přestalo bavit klikat pořád v tomtéž pořadí na ta samá tlačítka asociovaného systému.

Chápu tu touhu vědět, nedopuštět se omylů, používat správné klávesové zkratky... Ale ve chvíli, kdy interakce ustrne na tomto stupni, je čas jít dál.

Ale souhlasím, že vydávat oběžníky vztažené k danému okamžiku je rozhodně chvályhodné.

0 0
možnosti

mona m.

12. 3. 2009 15:53
Re: Manuál?

Tak to souhlasím - proto mě tak rozčilují (nebo spíš vzrušují) ty neustálé aktualizace software - hardware zůstává (pokud nenastoupí dospívání, tloustnutí či plastický chirurg) ve většině případů stejné, ale systém se mění jak živý organismus... a vlastně i v závislosti na opotřebovanosti hardware...

Doufám, že se mého nápadu chopí nějaké nakladatelství a začne vydávat manuály alespoň na ty nejoblíbenější typy casanovů a "veselých děvčat"!!! :-) 

0 0
možnosti

Aaron71

12. 3. 2009 14:54
Mě to baví bez manuálu

Nikdy nepoužívám průvodce. Cesta pokus omyl je skvělá. A o to zábavnější je to ve vztahu mezi mužem a ženou.:-)

0 0
možnosti

mona m.

12. 3. 2009 15:55
Re: Mě to baví bez manuálu

No nevím... pokus omyl mě baví... MĚ... ale když ho na mě zkouší někdo jiný, většinou to dopadá... no, řekněme nevalně! Já vím jak funguji a snažím se to předat dál... vím, že 90% z těch pokusů budou omyly a ty... no... občas bolí :-)

0 0
možnosti

ALLDAER

12. 3. 2009 14:52
Manuál

Jestliže opravdu dáváte svým milencům manuál, tak jsou to nejšťastnější muži na světě a vy nejrozumnější žena. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik